storm написа:Нещо нормално за Българина...Може да няма какво да яде, ама нета трябва да е платен винаги..
И телефона трябва да е последен модел на лизинг за 2 години
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:Нещо нормално за Българина...Може да няма какво да яде, ама нета трябва да е платен винаги..
rebel написа:Доживях да видя и в нашата държава нещо по-добро от останалия бял свят
fen-fen написа:James Beattie написа:Тези статистики ги чувам от години, само не схващам къде е логиката в това? Защо примерно, американците имат значително по-бавен интернет от нас? Най-мизерните източноевропейски страни "хвърчат" със скоростта на светлината в нета, а на запад се мъчат като охлюви. Защото имат повече потребители ли?
И аз съм си задавал този въпрос между другото. Истина е обаче, че в България интернета е доста добър. Дъщеря ми ходи по турнета и връзката ни е предимно по нета. Това лято бяха в Анталия. Големи, хотели с много и всякакви екстри, туристи бол, но интернета им бил ужасяващ........
[/center]MoNteSo написа:fen-fen написа:James Beattie написа:Тези статистики ги чувам от години, само не схващам къде е логиката в това? Защо примерно, американците имат значително по-бавен интернет от нас? Най-мизерните източноевропейски страни "хвърчат" със скоростта на светлината в нета, а на запад се мъчат като охлюви. Защото имат повече потребители ли?
И аз съм си задавал този въпрос между другото. Истина е обаче, че в България интернета е доста добър. Дъщеря ми ходи по турнета и връзката ни е предимно по нета. Това лято бяха в Анталия. Големи, хотели с много и всякакви екстри, туристи бол, но интернета им бил ужасяващ........
Нещата са следните. В света се е използвал интернет доста преди ние да го "открием". Изграждани са мрежи, които в днешно време им е доста скъпо да заменят. Ние пък започвайки доста години по-късно, създадохме оптични мрежи из цялата страна, които позволяват поддържането на доста бърз, а очевидно и евтин интернет! Поне този път печелим от това, че сме 20 години зад останалите!
James Beattie написа:zuekaa написа:БЪЛГАРИТЕ сме ГОЛЕМИ, когато става въпрос за нещата, който обичаме.
ПИЕНЕ, ЖЕНИ, .. .... - ИНТЕРНЕТ
...ФУТБОЛ
bobo_13 написа:Само кажете на някой европеец, че за 10 евро на месец гледате мачове от Англия, Германия, Франция, Италия, Испания и имаш бърз интернет...и гледайте неговата физиономия:) В германия няма free wi fi никъде, само в лобибаровете в хотелите, дори на летищата няма; има само на мобилните оператори...по хотелите има ама само с лан кабел(аз нали съм българче и си нося, защото на рецепцията по4ти винаги няма):)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта