Военен преврат... Защо не?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Военен преврат... Защо не?

Мнениеот Red Warrior » 13 ное 2013 14:59

viali69 написа:Военен преврат ? :? Добре. А, с коя армия ще го правим ? :mrgreen:
В Турция беше извършен военен преврат преди години, но там има около 1 000 000 армия.
Тук имаме 25 000 военни - един файтон хора.
Като оставим шегата настрана искам да попитам автора има ли представа какво означава военен преврат и последвалото задължително военно положение ?
Това значи край на демокрацията !
Колкото и фалшива и измислена да е тя днес, поне нямаме вечерен час и някоя "кубинка" не ни казва по кой тротоар да вървим. Ако има военен преврат точно това ни чака !
Край на митингите, край на протестите, край на гражданските сдружения ...
Край на единственото право, което имаме в момента - да изказваме свободно мнението си !!!
Абе, вие нормални ли сте изобщо ?! :roll:

Военно положение ще има за 1-2 месеца, докато има нови ДЕМОКРАТИЧНИ избори. И не, че нещо, но турската армия е 600 хил. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 13 ное 2013 15:05

Soulen написа:Ем хайде да го правим и да се свършва. Някои хора се наслаждават да гледат как света гори 8-)

+1

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 ное 2013 15:07

Айде нема нужда .

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 ное 2013 15:18

Защо да няма нужда. Всяка радикална промяна идва с революция и настъпват катаклизми. Няма как да се отървем без жертви. А и освен това ще ми е кеф да гледам как политиците и всички партийни комуноидни членове горят, заедно с мафиотите от ТИМ, СИК, ВИС и производните им. Е пожара си е пожар и ще пострадат и невинните, но аз ще му се насладя дори и да съм част от тях стига да не загина там 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 ное 2013 15:25

Егати майтапа с тез призиви тука. Абе, тая държава 1 път не се дигна единна като други за да каже "Не!", вие дрънкате алабализми тука. Ходят една шепа хора да викат, останалите си траят. Пък вие си правете превратите във форума без да знаете има ли читави хора в тая армия. И още 23457893 пъти напишете какво трябва да се направи. Може пък да има ефект, ама се съмнявам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

iliyan

Мнениеот iliyan » 13 ное 2013 15:27

То Армия не остана ! Какъв военен преврат ви гони ?! Полицейски по би станал ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 ное 2013 15:28

fcb_bg написа:Егати майтапа с тез призиви тука. Абе, тая държава 1 път не се дигна единна като други за да каже "Не!", вие дрънкате алабализми тука. Ходят една шепа хора да викат, останалите си траят. Пък вие си правете превратите във форума без да знаете има ли читави хора в тая армия. И още 23457893 пъти напишете какво трябва да се направи. Може пък да има ефект, ама се съмнявам.

Не естествено, че няма. В момента се забавлявам и убивам време докато ми почнат упражненията. Имаме нужда от ЛИДЕР. Някой неподкупен и неподвластен, който да ни поведе. За съжаление такъв човек в България не съществува с такъв авторитет и готов да даде живота си за страната. Нещо като Васил Левски да е и интелигентен като него и да може да го измисли 8-)
Аз не съм такъв човек и не претендирам да бъда. Ти предполагам не си този човек, тогава остава да разберем съществува ли изобщо такъв днес ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 ное 2013 15:39

Soulen написа:
fcb_bg написа:Егати майтапа с тез призиви тука. Абе, тая държава 1 път не се дигна единна като други за да каже "Не!", вие дрънкате алабализми тука. Ходят една шепа хора да викат, останалите си траят. Пък вие си правете превратите във форума без да знаете има ли читави хора в тая армия. И още 23457893 пъти напишете какво трябва да се направи. Може пък да има ефект, ама се съмнявам.

Не естествено, че няма. В момента се забавлявам и убивам време докато ми почнат упражненията. Имаме нужда от ЛИДЕР. Някой неподкупен и неподвластен, който да ни поведе. За съжаление такъв човек в България не съществува с такъв авторитет и готов да даде живота си за страната. Нещо като Васил Левски да е и интелигентен като него и да може да го измисли 8-)
Аз не съм такъв човек и не претендирам да бъда. Ти предполагам не си този човек, тогава остава да разберем съществува ли изобщо такъв днес ;)

Професор Вучков. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 13 ное 2013 15:42

Soulen написа:

Ще поживеем,ще видим :) :) :) .

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 13 ное 2013 15:49

да армията трябва да се намеси и да изрита тези подлоги и наркомани пред парламента тръгнали да рушат и безчинстват подкрепяни от сирийските апаши ,във всяка една нормална страна тези дрогирани типове дето снощи не знаеха за какво викат вече щяха да са в затвора
Последна промяна от batmanlevski на 13 ное 2013 15:50, променено общо 1 път.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”