Генерал от ДАНС е предупредил Доган за Бисеров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джугашвили

Re: Генерал от ДАНС е предупредил Доган за Бисеров

Мнениеот джугашвили » 08 ное 2013 14:43

Red Warrior написа:Според мен Христо Бисеров вече прилича на Мел Гибсън и някоя знойна доминиканка му носи куба либрето на плажа.

Според мен натиска е отвън! Струва ми се че има намеса на европейски служби, пред които няма как да се правят, че нищо не се е случило, всичко е нормално и да оставят нещата да си продължават по старому! За да се огъне Доган, значи нещата са на много по-високо ниво от това на местните ни кукловоди!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 08 ное 2013 14:52

джугашвили написа:
Red Warrior написа:Според мен Христо Бисеров вече прилича на Мел Гибсън и някоя знойна доминиканка му носи куба либрето на плажа.

Според мен натиска е отвън! Струва ми се че има намеса на европейски служби, пред които няма как да се правят, че нищо не се е случило, всичко е нормално и да оставят нещата да си продължават по старому! За да се огъне Доган, значи нещата са на много по-високо ниво от това на местните ни кукловоди!

Ти не си добре натискът идва от комунистическата мафия която ти защитаващ и която ограбва страната вече повече от 70 години ! Трябва да се наложи пълна лустрация и тези копелета никога повече да не бъдат допускани до власта , а и да бъдат съдени!

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 08 ное 2013 15:00

Колко генерали има в ДАНС, та да немогат да им проверят алибитата и банковите сметки на тях и близките им. Защото този генерал едва ли го е направил от някакви приятелски чувства, но както всички знаем, нещо което не се купува с пари, се купува с много пари

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 ное 2013 15:00

джугашвили написа: Моля! Комсомолец, паметта ти явно е къса или може би си твърде млад и зелен! Да ти припомня ли как Бисеров напусна СДС! Костов щеше да го маха заедно с Данчо ментата! Тогава Бисеров "съвсем случайно" отново изпревари събитията с един ден, като поиска оставката на Костов и не спря да обикаля телевизиите и да се изкарва жертва на командира! Ментата и той му пригласяше с пълно гърло! И какво се случи...прибраха парите от черната каса на СДС, оставиха ги без пари и духнаха в ДПС, където Доган ги прие с отворени обятия! От там тръгнаха и проблемите в СДС! Ама иначе не е аналогичен случая де и на наш Ристю му е за първи път! Бойно кръщене!

Много добер знам как Костов го махна, и историято потвърждава правилността на това действие. В днешния случай имаме обаче разследване. Ще ми припомниш ли кога точно беше разследването в онова време?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 ное 2013 15:02

anihilator написа: Според мен натиска е отвън! Струва ми се че има намеса на европейски служби, пред които няма как да се правят, че нищо не се е случило, всичко е нормално и да оставят нещата да си продължават по старому! За да се огъне Доган, значи нещата са на много по-високо ниво от това на местните ни кукловоди!

Ти не си добре натискът идва от комунистическата мафия която ти защитаващ и която ограбва страната вече повече от 70 години ! Трябва да се наложи пълна лустрация и тези копелета никога повече да не бъдат допускани до власта , а и да бъдат съдени![/quote]
Отнемане на пенсиите и привилегиите им, медали, забрана за държавни постове, забрана за управление на медии и банки и оповестяване на пълните досиета. Това горе-долу стига.

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 08 ное 2013 15:07

anihilator написа:
джугашвили написа:

Ти не си добре натискът идва от комунистическата мафия която ти защитаващ и която ограбва страната вече повече от 70 години !

Нека да оставим времето да покаже кой е добре и кой не! Нашите "велики" служби и силови институции не успяха да хванат един арабин, не знаещ български език, наръгал едно момиче и обрал магазин в центъра на София! Заловиха го гърците! Не успяха за толкова години да хванат един Брендо! Хванаха го благодарение и под натиска италианците! Та Бисеров ли ще хванат и то по самоинициатива! Да, да!

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 08 ное 2013 15:10

tprodanov написа:
anihilator написа: Според мен натиска е отвън! Струва ми се че има намеса на европейски служби, пред които няма как да се правят, че нищо не се е случило, всичко е нормално и да оставят нещата да си продължават по старому! За да се огъне Доган, значи нещата са на много по-високо ниво от това на местните ни кукловоди!

Ти не си добре натискът идва от комунистическата мафия която ти защитаващ и която ограбва страната вече повече от 70 години ! Трябва да се наложи пълна лустрация и тези копелета никога повече да не бъдат допускани до власта , а и да бъдат съдени!

Отнемане на пенсиите и привилегиите им, медали, забрана за държавни постове, забрана за управление на медии и банки и оповестяване на пълните досиета. Това горе-долу стига.[/quote]
Пич, тази информация струва много пари, какъв комунизъм, какви 5 лева .Генералчето си е взел пенсиите накуп, ако разберат кой е той, или ще се самоубие , както навремето направи генерал Кашев или ще го самоубият, както пак генерал Кашев направи 8-)

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 08 ное 2013 15:13

tprodanov написа:
джугашвили написа: Моля! Комсомолец, паметта ти явно е къса или може би си твърде млад и зелен! Да ти припомня ли как Бисеров напусна СДС! Костов щеше да го маха заедно с Данчо ментата! Тогава Бисеров "съвсем случайно" отново изпревари събитията с един ден, като поиска оставката на Костов и не спря да обикаля телевизиите и да се изкарва жертва на командира! Ментата и той му пригласяше с пълно гърло! И какво се случи...прибраха парите от черната каса на СДС, оставиха ги без пари и духнаха в ДПС, където Доган ги прие с отворени обятия! От там тръгнаха и проблемите в СДС! Ама иначе не е аналогичен случая де и на наш Ристю му е за първи път! Бойно кръщене!

Много добер знам как Костов го махна, и историято потвърждава правилността на това действие. В днешния случай имаме обаче разследване. Ще ми припомниш ли кога точно беше разследването в онова време?

Ти чуваш ли с какво говориш! Осъзнаваш ли какво пишеш! Искаш министър-председателя и лидер на управляващата партия по онова време Костов, да разпореди или най-малкото да разреши разследване за черната каса на управляваната от него партия! Та нали и той е в схемата!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 ное 2013 15:14

джугашвили написа: Нека да оставим времето да покаже кой е добре и кой не! Нашите "велики" служби и силови институции не успяха да хванат един арабин, не знаещ български език, наръгал едно момиче и обрал магазин в центъра на София! Заловиха го гърците! Не успяха за толкова години да хванат един Брендо! Хванаха го благодарение и под натиска италианците! Та Бисеров ли ще хванат и то по самоинициатива! Да, да!

Това е безспорен факт. Служби се създават бавно, скъпо и дълго време. Нашите служби, вместо да се учеха да се борят против престъпността и външните атака, се бяха концентрирали върху борбата със собствения си народ, в залавянето на разказващи политически вицове и в унищожаването на хората, несъгласни с режима. Нашите служби не могат да се борят дори с най-елементарната престъпност.
Радвам се, че го виждаш.

джугашвили написа: Ти чуваш ли с какво говориш! Осъзнаваш ли какво пишеш! Искаш министър-председателя и лидер на управляващата партия по онова време Костов, да разпореди или най-малкото да разреши разследване за черната каса на управляваната от него партия! Та нали и той е в схемата!

Ти наистина си изтрещял. Знам, че Костов е виновен, изкрещи го за пореден път на глас и ще ти олекне.

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 08 ное 2013 15:17

Bombardier написа:Пич, тази информация струва много пари, какъв комунизъм, какви 5 лева .Генералчето си е взел пенсиите накуп, ако разберат кой е той, или ще се самоубие , както навремето направи генерал Кашев или ще го самоубият, както пак генерал Кашев направи 8-)

На едно мнение сме! Ако проследим хронологията, само няколко часа по-късно и Бойко Найденов веднага си подаде оставката! Толкова ли не можеше да изчака до Понеделник - първия работен ден от седмицата! Когато става въпрос за оставки на такова ниво, случайностите са изключени!

Върни се в “Свободна зона”