За или против студентите и статуквото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Re: За или против студентите и статуквото

Мнениеот nikita 333 » 27 окт 2013 20:09

Кой може да ми обясни разликата между случката със събличавето на Ивайло Петев на Герена и това, КОЕТО СЕ СЛУЧВА ТЕЗИ ДНИ В СУ.
Може би само липста на момчета с качулки?
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 27 окт 2013 20:12

hajitsu написа:Студенти, ученици, пенсионери, работещи - каква е разликата?! Студентите по-малко ли са хора от другите?! Техният протест е част от голямата кауза за изчистването на България! Трябва да се сложи край на цирковете в държавата и единственият начин за това са подобни протести. Всеки, включил се, ще бъде добре дошъл!

[offtopic]От съпричастен студент.[/offtopic]

Не не е така!! Не може да се прави ДЕМОКРАЦИЯ , с НАСИЛИЕ и неспазване на закони!!!! ДА ИЗЛЕЗАТ И ДА ПРОТЕСТИРАТ НА БОНСОВИ ПОЛЯНИ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 27 окт 2013 20:14

СТАМАТ написа:АЗ ТВЪРДО ПОДДЪРЖАМ СТУДЕНТИТЕ КОИТО ИСКАТ ДА УЧАТ, тези които са си платили семестъра да учат, а някакви си "студенти" им пречат, и не спазват закона!!!!!! ЗАКОНИТЕ СА ЗАТОВА, ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ!!!НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ, АКО ИМА ОКУПАЦИЯ!!!

Добре, щом си толкова голям радетел на просветата, какво ще кажеш за статуквото? Ти от коя страна си? Простичко казано, има само 2 страни - на бедния народ и на корумпираните управляващи. Ти от кои си? И май май не си разбрал въпроса в тази тема, въпреки пропресветленските ти нагласи. Ходи и ти учи, стига си лаял по форумите. Та въпроса е - как ще се оправим. Какво да направим ние, аз, ти, студентите, българският народ?

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 27 окт 2013 20:16

Болен Левскар написа:
СТАМАТ написа:АЗ ТВЪРДО ПОДДЪРЖАМ СТУДЕНТИТЕ КОИТО ИСКАТ ДА УЧАТ, тези които са си платили семестъра да учат, а някакви си "студенти" им пречат, и не спазват закона!!!!!! ЗАКОНИТЕ СА ЗАТОВА, ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ!!!НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ, АКО ИМА ОКУПАЦИЯ!!!

Добре, щом си толкова голям радетел на просветата, какво ще кажеш за статуквото? Ти от коя страна си? Простичко казано, има само 2 страни - на бедния народ и на корумпираните управляващи. Ти от кои си? И май май не си разбрал въпроса в тази тема, въпреки пропресветленските ти нагласи. Ходи и ти учи, стига си лаял по форумите. Та въпроса е - как ще се оправим. Какво да направим ние, аз, ти, студентите, българският народ?

Аз съм на страната на бедния народ, а корумпираните мутри в момента пръскат народни пари, за да свалят това правителство, за да грабят още 4 години.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 27 окт 2013 20:16

Не е достатъчно да се кълнеш, че си десен и демократ. Поведението ти те издава.
А ако не ви харесва определението комунистическа пропаганда, наречете го фашистка. Гьобелс не се различава особено.
И знайте, това, което се случва в София сега, е римейк на Германия 1933.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 окт 2013 20:20

Болен Левскар написа:
Кашчей написа:Правителството бе обвинено за корумпирано и неработещо още преди 4 месеца. По какви критерии-надали някой от протестиращите знае. А относно студентите... когато 50 човека си налагат вижданията над 2000 не мисля да ги подкрепям. Абсолютно съм сигурен, че тези студенти и понятие си нямат от управление на нещо повече от джойстика на компютърната игра, но държат да сменят нещо, за което надали си имат представа, че са, или не са гласували.

Доста честа заблуда е твоята. Ами тия 2000 човека ако имат други виждания да ги наложат! Нали се сещаш, че от тези 2000 има хора които подкрепят 50-те, но нямат възможност да го покажат, има хора, които ги подкрепят, но нямат желание да го покажат, има доста мекотели без никакво мнение, и моооже би има и някой против. Ти от кои си?

Хайде да не говорим и пишем празни приказки.Колко от тия студенти имат опит в управление на нещо си.. каквото и да е то? Не е ли малко закъснял протестът им, или през лятото беше ваканция и ние бяхме я на море, я в чужбина, ама сега ни се отвори гражданската съвест?!
Въобще, що за комунистически манталитет-да налагаш насила своето виждане на тези, които не са съгласни с него. И моля без изявления за гражданска позиция, защото тя не се налага като лишаваш другите от техните права. Да те питам ли какво е демокрация и докъде се простират правата на индивида в нея?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 27 окт 2013 20:20

nikita 333 написа:Кой може да ми обясни разликата между случката със събличавето на Ивайло Петев на Герена и това, КОЕТО СЕ СЛУЧВА ТЕЗИ ДНИ В СУ.
Може би само липста на момчета с качулки?

Съгласен съм! Няма разлика и това е трагедията в цялата история. 50 човека си правят каквото си искат. Ако "милионите" нормални левскари ги имаше, щяха да напълнят Герена вчера и да си кажат мнението. Но тях ги няма, затова качулките са в пълното си право да правят каквото си искат. Това правят и студентите. Ако имаш нещо против, свържи се с Петното и ходете правете анти-протести, да се види кои са повече. Това е красотата на демокрацията!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 окт 2013 20:21

ЗА!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 27 окт 2013 20:21

Това не е протест, а обикновен саботаж, хулиганство. Протест щеше да бъде, ако на площада имаше поне няколко хиляди души. Стотината "протестиращи", които пречат на движението не са никои, не представляват никого. Това са обикновени хулигани и по нищо не се различават от футболните такива.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 окт 2013 20:22

Болен Левскар написа:

Какво означава статукво? Това променяло ли се е някога у нас? Като се махнат тези корумпирани управляващи, кои ще дойдат, като имаме предвид твоето обяснение за статуквото у нас?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”