Плаща ли ГЕРБ на студентите ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Плаща ли ГЕРБ на студентите ?

Мнениеот viali69 » 26 окт 2013 08:21

Alex написа:пп Не е признак на особен интелект да не осъзнаваш какъв е смисълът от въпросните протести ...

Не е признак и на особен интелект да не осъзнавате, че падне ли Орешарски автоматично се връща Бойко Методиев Борисов ! А, това определено не е по-добрият ваиант за България.
В момента Орешарски просто е по-малкото зло.
Скандалът между ГЕРБ и БАН е минало. После те се прегърнаха, а едно от "ортодоксалните старчета" на БАН - проф. Николай Милошев стана министър на образованието в служебното правителство на ГЕРБ. Забрави ли ?
Студентите, които протестираха срещу Боко вече завършиха. Това беше преди 3-4 години в началото на мандата на ГЕРБ.
А, че има платени за този внезапен протест в Софийския, в това няма никакво съмнение.
Познавам много студенти и знам колко безразлични са те в момента към политиката. Това не ти е 1997-ма година !
Паричните знаци са събудили студентската съвест у някои колеги. Останалите до 50 броя са просто промити мозъци, които са облъчени от хамериканската и прозападна пропаганда. Те скачат срещу всеки, който е против ЕС и САЩ и го наричат комунист. Промити мозъци ти казвам !

Питам: Защо стачкувате днес, когато в проектобюджета за следващата година има повече пари за образование ?
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 26 окт 2013 08:29

Аз по-тъп въпрос от : Кой назначи Д. Пеевски не съм чувал. Минаха 2 месеца от тогава, Пеевски не е шеф на ДАНС, а и защо трябва да барикадират половината университет , а не отидат в НС и да поискат среща с Орешарски...там да си задават въпросите
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 26 окт 2013 08:58

Нека изясним нещо, защото някои от вас може би не го знаят. "Окупациите" в ректората на СУ, а на следващия ден и във ФМИ (може и в други факултети да има вече, не знам), идват от т. нар. "Студентски съвет". Въпросният е чисто и просто малка гей-организация, която преследва целите на всяка друга гей-организация - да парадира със самото си съществуване и да се старае на всяка цена да привлече внимание. Всичко започв и свършва там, няма външно влияние, няма натиск. Просто група хомо-натегачи, комсомолски синове и внуци, вдигат мини-революцийки, според възможностите си. Към тях се присъединяват и мързеливи хуманитари с много свободно време, които просто искат да нямат лекции. Конкретно във ФМИ "Окупацията" се водеше от човек, записал годината условно с 5 невзети изпита, вие си направете сметка за какви хора говорим.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 26 окт 2013 09:04

liliputchica написа:Аз по-тъп въпрос от : Кой назначи Д. Пеевски не съм чувал. Минаха 2 месеца от тогава, Пеевски не е шеф на ДАНС, а и защо трябва да барикадират половината университет , а не отидат в НС и да поискат среща с Орешарски...там да си задават въпросите

А отговор вече 2 месеца няма. Отговора на този въпрос ще даде отговор и на въпроса "Кой въсщност управлява държавата?". Явно затова мръсните помяри в парламента го пазят в такава тайна.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 26 окт 2013 09:13

Естествено,че НЕ,ГЕРБ са хора на честа,хора с невероятно висок морал,БОЙКО БОРИСОВ пък е СВЕТИНЯ-GOD :P
Последна промяна от MAЙOPA на 26 окт 2013 09:16, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 26 окт 2013 09:14

mtaraduda написа:
liliputchica написа:Аз по-тъп въпрос от : Кой назначи Д. Пеевски не съм чувал. Минаха 2 месеца от тогава, Пеевски не е шеф на ДАНС, а и защо трябва да барикадират половината университет , а не отидат в НС и да поискат среща с Орешарски...там да си задават въпросите

А отговор вече 2 месеца няма. Отговора на този въпрос ще даде отговор и на въпроса "Кой въсщност управлява държавата?". Явно затова мръсните помяри в парламента го пазят в такава тайна.

А не е ли очевидно, че историята се повтаря..През '93 беше правителството на Л. Беров (уж мултигруп, а на практика ДПС), сега е същата работа, какво толкова не разбирате.
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 окт 2013 10:12

Всички протести са платени и оглавени от комунистическите престъпници! Ще свалят едно комунистическо правителство и на власт ще дойде друго комунистическо правителство!Ако сте действителни антикомунисти, нека се обединим в Българската Антикомунистическа Партия!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 окт 2013 10:50

Оф не знам вече кой на кого плаща но ако тази статия е вярна утре от 7 милионна България като нищо я осъмнат няколко хиляди я не :lol: :lol: :lol:
http://www.snews.bg/bg/statiya/ne-sega- ... isat:24747
А за Бойко и приближените му всеки сам може да се досети дали са от добрите или от боклука :lol:

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 26 окт 2013 10:56

Как не станах майка на революционер. ГЕРБ посегнаха и на СУ, това не е демокрация, а анархия :arrow: Кой идиот написа декларацията на ГЕРБ, с която Бойко подкрепя студентите-окупатори и иска от тяхно име оставката на кабинета на Орешарски? Това си мислех, докато четях позицията на ГЕРБ, в която се описва как студентите на България превземат университети, за да защитят демокрацията. И как правителството задължително трябва да подаде оставка, преди бунтът да се е пренесъл в училищата и детските градини. С тази злополучна декларация ГЕРБ си призна, че стои зад широко отразяваните протести на студентите и ме лиши от възможността да съм майка на един от 15-те прогресивни революционери у нас, които се борят за свобода и справедливост.

Факт е, че 19-годишният ми син, който е студент в първи курс по право, иска нещата да са му ясни, задава много въпроси, а не само един и не харесва ГЕРБ. Има и такива хора. Освен това, не обича някой да му нарежда какво да прави. Тази комбинация – декларация плюс класификация, го поставя в срамните редици на „конформистите, страхливците и бъдещите управители на пристанище „Варна”, както талантливо квалифицира колегите си непротестиращи един студент в един сайт на протестиращите, маскиран като сайта на прогресивните хора.
„Срамът” е още по-голям, защото с баща му подскачахме по площадите на революцията преди 23 години в името на свобода, справедливост и демокрацията. Много беше вълнуващо през тези 23 години да гледаш как децата на партийните секретари, които бяха наши връстници, пораснаха, станаха първо млади, а после зрели, много успели хора и лидери на общественото мнение и сега зоват нашите деца да се борят за свобода и демокрация. Само че на нашите деца това преживяване изобщо не им липсва.
Те предпочитат, вместо да участват в рехави революции, които се случват единствено в главите на няколко човека и обслужват партийни централи, да питат, както попита моят син: А кой ще защити моите права? Оказва се, че няма кой. Няма институция, която да му защити правото да учи. Затова той, заедно с още 300 негови колеги вероятно ще излязат с пропуски в образованието си, което само ще затвърди впечатлението, че магистратите са спали, докато са учили. Или трябва да се договорят с преподавателите да изслушат лекциите им в някое клубче, докато двама души спят в залата за лекции в името на бъдещето. Въпросът ми е в каква държава живеем?
Очевидно не в демократична, защото в едно демократично общество малцинството се съобразява с мнозинството, а задължение на мнозинството е да спазва правата на малцинствата. Това, което се случва по улиците на София, е, че едно малцинство от хора е недоволно от тази власт и иска да дойде друга власт. И всички, които не са съгласни, трябва търпеливо да понасят всичко това. Ако някой каже нещо, малцинството го определя като трол, ретрограден комунист, грозен и глупав. Това не е демокрация, това е анархия.
Източник: glasove.com
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 26 окт 2013 11:14

liliputchica написа:А не е ли очевидно, че историята се повтаря..През '93 беше правителството на Л. Беров (уж мултигруп, а на практика ДПС), сега е същата работа, какво толкова не разбирате.

Да си го кажат не да мълчат като...
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”