Правителството на крачка от връщането на пушенето

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Червените кхмери на крачка от връщането на пушенето

Мнениеот iliyan » 23 окт 2013 18:45

Празно заведение не значи паднал оборот ! Поне за мен обратното и това го доказва ЕС !
Така няма да дремят на цигара след цигара само на едно кафе ! Иначе казано - много кофти за кибици на кафе и кутия цигари !
Забраната да остане ! Това е нормалното ! Някой от вас да се е родил с цигара в уста ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
tomatomov197
Контакти:

Мнениеот tomatomov197 » 23 окт 2013 18:51

Оборота е паднал много там където не се пуши , разбира се в по-оборотните заведения се пуши и сега . Собствениците щом искат да се пуши , значи има защо , не гледайте някакви криви статистики обхващащи 3 студени и 7 топли месеца , когато не е проблем да се седне отвън и да си пиеш кафето там. Точно малките барчета ще приключат през зимата , и то завинаги . Непушачите да не се притесняват щом мислят , че така е по-добре - значи ще останат много заведения без цигарен дим и те ще си ходят там . Аз ще ходя на по-лошите места - при пушачите :)

europefan
Контакти:

Мнениеот europefan » 23 окт 2013 18:51

viali69 написа:
Ами, паднал е оборотът ! Факт е, че миналата зима кафенетата стояха полупразни. Не гледайте през лятото, когато масите са изнесени навън. Гледайте през зимния период колко празни са заведенията. Особено през деня.

Не че нещо, но не е ли нормално именно през деня заведенията да не са пълни? Ако е обратното възниква въпросът защо тези хора не са на работа, а стоят по заведения, независимо дали пушат или не.

За забраната за пушене - твърдо съм "за" да остане. Едно от малкото цивилизовани решения в милата ни Татковина избожда очите на най-вресливите и те се мъчат да го махнат. Мила родна картинка.
Winter is coming!

Потребителски аватар
tomatomov197
Контакти:

Мнениеот tomatomov197 » 23 окт 2013 18:53

iliyan написа:Празно заведение не значи паднал оборот ! Поне за мен обратното и това го доказва ЕС !
Така няма да дремят на цигара след цигара само на едно кафе ! Иначе казано - много кофти за кибици на кафе и кутия цигари !
Забраната да остане ! Това е нормалното ! Някой от вас да се е родил с цигара в уста ?!

Ти да не си се родил с компютър или пък с дрехи , или тв ? Извади довод .

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 окт 2013 19:08

sslevski написа:Червени боклуци.
Децата ми трябва да ви дишат дима ли бе?
ОСТАВКА!!!

Децата ти, какво правят в тези заведения?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 окт 2013 19:16

tomatomov197 написа:
iliyan написа:Празно заведение не значи паднал оборот ! Поне за мен обратното и това го доказва ЕС !

Пък твоят довод кърти ! Писнало ми беше заради тъпите пушачи всеки път да си пера връхните дрехи заради техният кеф !
Ще пушат навън и толкоз ! Няма по-голям кеф да отидеш в някой рок-клуб с лайф и да мога да виждам хората около мен и групата която свири , а не да виждам само пушек.
И като се прибера заедно с дрехите в банята защото всичко вони на .... ! Голям кеф е пушачите да ги гледам как зъзнат при -20 ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 23 окт 2013 19:20

damyanov1963 написа:И как да не е верно, че оборотът след забраната е паднал, имам позната, която държи заведение и казва, че оборотът и е паднал над 2 пъти след забраната.

Такива данни изнесе една депутатка от комисията. Такива данни са им подадени, това го каза преди 2 седмици по БНР. Оборотът на заведенията и обемът на продажбата на цигари се е увеличил за периода 1.07.2012 до 01.07.2013

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 окт 2013 19:21

Аз се чудя защо София е покрита със смог, а то било от цигарите.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 23 окт 2013 19:28

iliyan написа:
tomatomov197 написа:

Пък твоят довод кърти ! Писнало ми беше заради тъпите пушачи всеки път да си пера връхните дрехи заради техният кеф !
Ще пушат навън и толкоз ! Няма по-голям кеф да отидеш в някой рок-клуб с лайф и да мога да виждам хората около мен и групата която свири , а не да виждам само пушек.
И като се прибера заедно с дрехите в банята защото всичко вони на .... ! Голям кеф е пушачите да ги гледам как зъзнат при -20 ;)

Не на мен да ми е добре, а на другите да е зле! Желязна логика! Значи викаш ако не се пуши може да не се переш с години? А питаш ли рок групите? Не бил паднал оборота? Говорете ми! Първо ни накараха да направим едни безумно скъпи вентилации, сега са като музеен експонат. Точно рокаджии да не пушат, хех, ходи на сладкарница "Захарно петле" да гледаш лайф някой хор от детската градина! Другия децата му щели да дишат цигарен дим, алоооуууу, я се разходи покрай училищата да видим заведенията ли са проблем, а какво правят децата ти в някой рок бар, м? Забрана на пушенето по стадионите? Хех, правим закони, които сами не знаем как ще се спазват! Много исках да видя тоя инспектор, дето на полувремето например на мача ЦСКА-Левски при 3-0 ще влезе в агитката на сините да проверява забраната! Батков си пуши на стадиона, дават го по ТВ, някакъв проблем? Онова там воайорското "Биг брадър" пафкат си, пак ги дават по ТВ, нееее, това видиш ли "полезно"!

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 23 окт 2013 19:32

Чудесна новина, аман от забрани и демагогия, който иска да пуши който иска да не пуши. Всеки има права!!! 45 години комунизъм, писна ми от забрани. :)

Върни се в “Свободна зона”