Започна облъчването

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Започна облъчването

Мнениеот damyanov1963 » 14 окт 2013 14:27

fcb_bg написа:Е, аз живея в среден апартамент, топло си е у нас и не съм пускал нито клима, нито нищо за отопление през този толкова студен според тези мушмуроци месец. А да видя сега каква ще ми е сметката.

Аз пък не бях в нас през "сибирския студ" в началото на месеца и също ми е интересно какво ще платя.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 14 окт 2013 14:48

Започват от сега, за да има оправдание за коледните и новогодишни премии, когато е най-топлата част от зимата всъщност. Всяка година след новогодишните празници ни "сюрпризират" с брутално високи сметки за ток и вода. Ако се гласува, значи правителството е решило да си ходи...с бой

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 14 окт 2013 14:49

Смешна история миналата зима имах по-високи сметки за ток. Аз им обяснявам , че съм на парно и при положение , че климатика се пуска само лятото ,имам по-високи сметки зимата....

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 окт 2013 15:15

veni__85 написа:Смешна история миналата зима имах по-високи сметки за ток. Аз им обяснявам , че съм на парно и при положение , че климатика се пуска само лятото ,имам по-високи сметки зимата....

Вярно ли бе, човек? И след това обяснение нищо!!! Егати тъпаците, вместо да ти намалят от сметката след това обяснение, тъпаците решили да гледат какво показва електромера. Наистина е смешна история!

krumovis
Контакти:

Мнениеот krumovis » 14 окт 2013 15:17

Закрий държавата

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 окт 2013 15:34

krumovis написа:Закрий държавата

Да си дойдем на думата, откога го повтарям и аз това :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 14 окт 2013 15:57

Не съм от Герб, нито пък от сегашните. Но моля да сравните това, което трещеше по медии в дните преди изборите, и инфото за решението на съда за бюлетините:
Въпреки задълженията си по Устройствения правилник на МС и неговата администрация и след изрично оправомощаване за сключване на договор от служебния министър-председател Марин Райков, Росен Желязков не е осигурил осъществяването на строг контрол върху отпечатаните количества бюлетини и манипулациите с технологичния отпадък. Не е осигурил строга отчетност върху чистия тираж бюлетини и заприходяването на всяка отделна бройка.

Според обвинението така са се създали обществени нагласи, довели до недоверие от страна на значителна част от българските граждани към изборния процес и към правилното и законосъобразно функциониране на органите на държавна власт.

И кажете изборите конституционни ли бяха, когато не преди присъда, а преди да бъде повдигнато обвинение, законите бяха нарушени.
Последна промяна от Странджата на 14 окт 2013 16:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 14 окт 2013 15:59

При БСП поне ни предупреждават, че ще платим по-високи сметки. При Боко направо ни отрязаха главите с двойните и тройни сметки за зимните месеци миналата зима !
Има напредък !
А, служебно правителство и предсрочни избори НЯМА ДА ИМА !!!
Който твърди обратното, разбира от политика, колкото баба ми от военна музика ! :lol:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 14 окт 2013 16:02

да, бе, като в стария виц. Едните отрязали главите, а другите казали, че ще паднат - да си знаем. Хуманисти :).

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 окт 2013 16:07

viali69 написа:При БСП поне ни предупреждават, че ще платим по-високи сметки. При Боко направо ни отрязаха главите с двойните и тройни сметки за зимните месеци миналата зима !
Има напредък !
А, служебно правителство и предсрочни избори НЯМА ДА ИМА !!!
Който твърди обратното, разбира от политика, колкото баба ми от военна музика ! :lol:

Ти малоумен ли си, бе? Какво разбираш ти от политика? По-добре е да не си изпълняват обещанията твойте гей-любимци от БСП-ДПС и да ни товарят със сметките, вместо по-евтиния ток, който ни обещаха. Така ли? Били сме предупредени... И като е предупреден пенсионера, дето няма пари за лекарствата си, че ще плаща по-висока сметка - какво? Ще знае да не яде от по-рано, ли ? Да те е*а в тъпа*ара, за това сме на тоя хал - щото има такива като тебе :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”