АНКЕТА: За, или против забраната за тютюнопушене

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За, или против забраната за тютюнопушене

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: АНКЕТА: За, или против забраната за тютюнопушене

Мнениеот Alex » 09 окт 2013 01:38

rebel написа:провокативна тема, разбира се че непушачите са повече от пушачите, вие какъв резултат очаквате. На мен ми писна от забрани, всеки има права....

:roll:

Аз пия бира! Ако при всяка бира, която пия, най-напред излизам малко от нея в/у главата ти, все още ли ще смяташ, че имам права... Въобще разбираш ли каква тъпотия си написал? Наясно ли си, че правата на един човек свършват, там където започват правата на другия?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 09 окт 2013 03:06

100% ЗА !!!
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 09 окт 2013 03:09

Alex написа:правата на един човек свършват, там където започват правата на другия?

Това е моя реплика, но понеже си ме изпреварил, не ми остава нищо друго, освен да те цитирам.

Който иска да се трови - негова си воля да го прави. Който иска да се трови, но да трови и мен и близките и далечните ми - тогава имаме проблем.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 окт 2013 03:26

1913 написа:Който иска да се трови - негова си воля да го прави. Който иска да се трови, но да трови и мен и близките и далечните ми - тогава имаме проблем.
Абсолютно съгласна съм.

Няма нищо по-противно от това косата и дрехите ти да вонят на пепелник и очите ти да са зачервени от цигарен дим.
Този порок е отвратителен не само защото вреди на самия пушач, а и на хората около него.
Лично право на всеки е да иска здравето и комфортът му да бъдат пазени!
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 окт 2013 05:54

Твърдо ЗА , но и същевременно да може в дискотеките да се пуши .

maidena
Контакти:

Мнениеот maidena » 09 окт 2013 07:40

Аз съм пушач и въпреки това съм твърдо за забраната.Освен,че не мириша на тютюн ,когато се прибера от заведението,освен че очите ми не стават на парцал,то когато излезеш да пушиш навън(още повече през зимата),хем се освежаваш,хем може да завържеш и някой друг социален контакт пред заведението :)
П.С. А след като се освежиш от чистия въздух,може да вкараш и една ракийка в повече :D

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 09 окт 2013 07:59

гласувах против забраната аз съм пушач и знам че е вредно за мен и за околните, но това е чист популизъм. нека се забрани вообще производството, продажбата и вноса на цигарите, ако на някой му дреме за пушенето на обществените места, а не по тоя начин да се правят нещата
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 окт 2013 07:59

Аз пуша, но съм ЗА забраната.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 09 окт 2013 08:19

Аз съм "ЗА" за забраната за тютюнопушенето в затворените обществени места...особено през зимата. Всеки собственик може да устрои подходящо място за пушачите (пушалня), която да е също на затворено и оборудвана с масички и климатизация.....по примера в някои други европейски държави.
За сметка на това, съм против да се вземат за пример решенията, влезли в действие в момента в някои европейски държави и да се "дават за пример" в България...както са направили някои от съфорумниците тук. Мисля, че това решение е строго "персонално" за всяка една държава и нейния манталитет и бит.

За мое съжаление и тази зима ще се "позволя" и "допуска" пушенето в повечето заведения през зимата...така че лично аз смятам, че няма много голямо значение какво предсвижда закона в този случай.
LIVERPOOL RULZZ

Върни се в “Свободна зона”