mitko_r написа:pampi написа:Soulen написа:Е как ще сравняваш гордия немски войник, който се държи културно и си плаща за всичко с дивия руски селянин, който идва да краде и изнасилва. Информацията и на мен ми е от очевидец. А партизаните са просто крадци, убийци и подобна утайка на своето време
Войната е гадно нещо и се молете да не ставате "очевидци". Що се отнася до "гордия немски войник", той ни беше съюзник и с него заедно ядохме папалигата две войни. Остана и с нас немците да бяха се държали както в окупираните от тях "територии". Като ходиш на почивка в Гърция попитай гърчолята, какви са спомените на техните "очевидци" за "присъствието" на "гордия немски войник"...
Питай ги гърците... нека им е зле. Червения комунистически ботуш,където е минал, няма живот векове след това. Питай ни нас ! И не ми отваряй сравнения с Царска Русия при Цар Николай ... за едни други ботуши говоря.
И на тоя другите му виновни...

П.П.Между другото поне се изясни случката, част от сиренето и кашкавала е продадено на черно на "гордия немски войник", а другата част е отмъкната от сибирските комунистически варвари. Твърденията, че това е свършено от крадлив властимащ български политик са долна манипулация.