Георги Първанов учредява нова партия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Георги Първанов учредява нова партия

Мнениеот Кашчей » 27 сеп 2013 10:54

Teo написа:XAXAXAXAXAXAXXA :lol: :lol: :lol: Гоцето хем е на години, хем и луд!

Тая партия мирише като всички в момента... докато не се изчисти това корумпирано правителство и не се почне да се дава работа на млади българи, все така ще си я караме - умрелата + протести!

Ти как разбра, че това правителство е корумпирано?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 27 сеп 2013 11:21

Безкомпромисен написа:Георги Първанов - Агент Гоце е комунистически престъпник , на който мястото му е само и единствено в затвора!

Жекич, пак те питам жена ли имаш ли? Отговорът ти е противоречив и незадоволителен. Нима ти не си бил роден по време на комунизма, как така са те пропуснали и не са успяли да ти промият мозъка? Какво те кара да мислиш, че децата ти ще бъдат тормозени и индоктринирани от учителки-комунистки, щом на тебе ти се е разминало? Ти няма ли да ги гледаш и възпитаваш тия деца?
И не на последно място, не смяташ ли, че това да имаш жена не винаги е свързано с направата на деца?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 27 сеп 2013 13:35

Толко ли не може да измисли едно нормално име за партия,че използва ДСБ за прототип :? :? :? ?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 27 сеп 2013 14:47

Много шарани, много нещо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 28 сеп 2013 09:44

Sword Coast Boys написа:
Безкомпромисен написа:Георги Първанов - Агент Гоце е комунистически престъпник , на който мястото му е само и единствено в затвора!

Жекич, пак те питам жена ли имаш ли? Отговорът ти е противоречив и незадоволителен. Нима ти не си бил роден по време на комунизма, как така са те пропуснали и не са успяли да ти промият мозъка? Какво те кара да мислиш, че децата ти ще бъдат тормозени и индоктринирани от учителки-комунистки, щом на тебе ти се е разминало? Ти няма ли да ги гледаш и възпитаваш тия деца?
И не на последно място, не смяташ ли, че това да имаш жена не винаги е свързано с направата на деца?

Казано в прав текст - свободата на Родината ми е впъти по-важна , от това да имам семейство в поробена от комунизъм България!И не съм Жекич , а Жеков!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 28 сеп 2013 11:34

Безкомпромисен написа:
Sword Coast Boys написа:

Казано в прав текст - свободата на Родината ми е впъти по-важна , от това да имам семейство в поробена от комунизъм България!И не съм Жекич , а Жеков!

Мнението ти за жените разбрах, все едно си в турски сериал. А по мъже падаш ли си?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Върни се в “Свободна зона”