Футболните фенове с шествие против гейпарада
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Футболните фенове с шествие против гейпарада
Само бой за педалите .
Атеист написа:Siegfried написа:Атеист написа:Siegfried написа:Браво!!!
Педерастията е ГРЯХ![]()
![]()
Къде го пияе тоша?
Знаех си, че ще ми питаш![]()
Пише го в Библията. Мъжеловството и прелюбодеянието са огромни грехове
И какво става ако си гей? Можеш ли да ми дадеш малко по-конкретен отговор обаче?!
Ако човек е вярващ и има морални устои, не би се сблъскал с тоя проблем.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:Ако човек е вярващ и има морални устои, не би се сблъскал с тоя проблем.
Не ми отговори на въпроса. Ако аз съм хомосексуален - какво ме очаква с моето прегрешение?
- shumkar_44
- Контакти:
Апропо, аз отдавна се опасявам, че съседът ми Илия е, така да се каже, хомосексуален гей. Доста често, когато го чувам да приближава вратата си, виждам през шпионката, че води различни люде единствено от мъжки пол със себе си, ала никога от женски такъв. Също така Илия се похвали, че заминавал утре за София, което след като прочетох настоящата статия, разпали допълнително моите съмнения. Засега нямам никакви доказателства, обаче ако видя Илия на снимките от парада тази събота, ще знам със сигурност. Той, разбира се, не подозира нищо.
Толстолоб, на теб съм роб.
shumkar_44 написа:хомосексуален гей.
[offtopic]А хетеросексуален гей какво е

Атеист написа:Siegfried написа:Ако човек е вярващ и има морални устои, не би се сблъскал с тоя проблем.
Не ми отговори на въпроса. Ако аз съм хомосексуален - какво ме очаква с моето прегрешение?
Почваш да акаш на вътре

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
shumkar_44 написа:Апропо, аз отдавна се опасявам, че съседът ми Илия е, така да се каже, хомосексуален гей. Доста често, когато го чувам да приближава вратата си, виждам през шпионката, че води различни люде единствено от мъжки пол със себе си, ала никога от женски такъв. Също така Илия се похвали, че заминавал утре за София, което след като прочетох настоящата статия, разпали допълнително моите съмнения. Засега нямам никакви доказателства, обаче ако видя Илия на снимките от парада тази събота, ще знам със сигурност. Той, разбира се, не подозира нищо.
Ами ако чете форума?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

shumkar_44 написа:Апропо, аз отдавна се опасявам, че съседът ми Илия е, така да се каже, хомосексуален гей. Доста често, когато го чувам да приближава вратата си, виждам през шпионката, че води различни люде единствено от мъжки пол със себе си, ала никога от женски такъв. Също така Илия се похвали, че заминавал утре за София, което след като прочетох настоящата статия, разпали допълнително моите съмнения. Засега нямам никакви доказателства, обаче ако видя Илия на снимките от парада тази събота, ще знам със сигурност. Той, разбира се, не подозира нищо.
Инструктирайте костенурката Петър и я изпратете на разузнавателна мисия

Последна промяна от CTAHKO на 20 сеп 2013 16:21, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Почваш да акаш на вътре
Карай, винаги може и по-лошо да е. Представи си ако бях някой расист или хомофоб. Ужас, направо да ти се доповръща от такива отрепки..

shumkar_44 написа:Апропо, аз отдавна се опасявам, че съседът ми Илия е, така да се каже, хомосексуален гей.
Шумкарю, вий що шпионирате Илия, воайор с воайор