1986г. Българският Чернобил-укрито престъпление на БКП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: 1986г. Българският Чернобил-укрито престъпление на БКП

Мнениеот iliyan » 13 сеп 2013 10:16

valkaredgi написа:
iliyan написа:
valkaredgi написа:самия факт че са внасяли по второ направление месо от Аржентина,вода от Исландия,риба от Канада и не знам си още какво.
нали в България има минерални извори,има текезесета ...тези престъпници от бкп и сегашните от бсп са за бесилото.

И това къде го прочете или ти го каза Безкомпромисен а ?!

имаш ли представа аз на колко години съм?
аз на 26 .04.1986 година бях навършил 25 ГОДИНИ
за разлика от тебе който си бил в ташалкарък/турция/ или в мадян /смолянско/

Нямам намерение да слизам до нивото ! Но ако се беше разровил в форума щеше разбереш откъде съм !
Роден съм в град който е бил град още по римско време ! Баща ми е роден в този град , дядо ми е роден в този град , прадядо ми е роден също там !
Явно ти си роден в горе изброените места и смяташ , че всички са родени там ! Явно и тогава и сега си оставаш същият .... !
Глупостта не ходи по животните , а по хората и за нея няма възраст и явно още от тогава си я пипнал !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iliyan

Мнениеот iliyan » 13 сеп 2013 10:22

stoyankd написа:
iliyan написа:
valkaredgi написа:самия факт че са внасяли по второ направление месо от Аржентина,вода от Исландия,риба от Канада и не знам си още какво.
нали в България има минерални извори,има текезесета ...тези престъпници от бкп и сегашните от бсп са за бесилото.

Любомир Шиндеров бе осъден по обвинение за омаловажаване на последиците от аварията и прикриване на истината за нея. Григор Стоичков също. Факт е, че съобщиха за аварията поне три дена по-късно, а първите мерки са взети от Гражданска защита след 10май. Има доста др. факти, които самият Стоичков сподели на делото.

Отново четем това което ни е удобно ! "омаловажаване на последиците от аварията и прикриване на истината за нея" И последно колко е била радиацията в тези дни ?! Едно е да омаловажиш нещо и съвсем друго това нещо да е опасно !Едно е да покриеш нещо и съвсем друго това нещо да е опасно !
Хайде да четем открай да докрай и не само това което ни отърва !
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 13 сеп 2013 10:29

СДС зщо не потъриха наказателна отговорност от тогавашното комунистическом правителство, за дето е укривало истината и не ги вкараха з затвора? Много просто, защото СДС (Съюз на Държавна Сигурност) са си чисти комунисти, особено потомствения комуняга Иван Костов, който е подавал молба за членство в терористичната банда БКП и е одобрен(за да те одобрят, трябва да си много верен на комунягите, пък и неговият род е комунистически), жена му е партийна секретарка, а дядо му е първият комунистически кмет на селото след черният и кървав за България ден 9 Септември 1944г.!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 13 сеп 2013 10:42

Винаги съм се въздържал от крайни мнения, точно защото смятам, че в политиката няма само черно или само бяло. Дори един Стамболов, когото всеки българин уважава, понеже е направил много за България, допуска една огромна грешка - Фердинанд, който впоследствие ни докарва голяма беля на главата! По същия начин се отнасям и към комунистическия режим - имаше и положителни неща - например това, че ни държаха строго в даскало, сега го оценявам като плюс. Но по отношение на Чернобил съм категоричен - отношението на властите към обикновените българи тогава беше едно огромно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Още повече че Господ и природата тогава бяха с нас - по данни на европейските учени ние сме от по-слабо засегнатите страни от радиоактивния облак - въздушните маси, ако мога така да се изразя, са работели за нас. Малко мозък ако имаха комунягите в главите, малко от малко да ни бяха предупредили и да бяха взели нужните мерки и хиляди човешки трагедии просто нямаше да се случат!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 13 сеп 2013 10:45

iliyan написа:
stoyankd написа:
iliyan написа:

Любомир Шиндеров бе осъден по обвинение за омаловажаване на последиците от аварията и прикриване на истината за нея. Григор Стоичков също. Факт е, че съобщиха за аварията поне три дена по-късно, а първите мерки са взети от Гражданска защита след 10май. Има доста др. факти, които самият Стоичков сподели на делото.

Отново четем това което ни е удобно ! "омаловажаване на последиците от аварията и прикриване на истината за нея" И последно колко е била радиацията в тези дни ?! Едно е да омаловажиш нещо и съвсем друго това нещо да е опасно !Едно е да покриеш нещо и съвсем друго това нещо да е опасно !

Кое е нещото, което ми отърва. Аз съм съвременник на събията и си спомням фактите. Няма да забравя, че ни събраха под строй да гледаме интервюто със Шиндаров по БТ. Ако те интересува какво е съдържанието на радиоакивния облак, лесно ще намериш информация. Относно присъдата на Шиндаров, трябва да питаш магистратите. Не съм чул някой да е оспорил, че са крити последиците от аварията. Спорът беше кой ги е скрил-Живков, Атанасов, Стоичков, Минчо Йовчев или Шиндаров. Всеки срещу всеки.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 13 сеп 2013 10:46

хаха поредната смeшна тема написана от някой продухан капиталяга,пий си хапчетата момче !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 13 сеп 2013 10:54

stoyankd написа:
iliyan написа:
stoyankd написа:
iliyan написа:

Кое е нещото, което ми отърва. Аз съм съвременник на събията и си спомням фактите. Няма да забравя, че ни събраха под строй да гледаме интервюто със Шиндаров по БТ. Ако те интересува какво е съдържанието на радиоакивния облак, лесно ще намериш информация. Относно присъдата на Шиндаров, трябва да питаш магистратите. Не съм чул някой да е оспорил, че са крити последиците от аварията. Спорът беше кой ги е скрил-Живков, Атанасов, Стоичков, Минчо Йовчев или Шиндаров. Всеки срещу всеки.

И какво точно си спомняш а ?!Никой не спори , че укрити нещата , но някои случаи е по-добре да скриеш нещо отколкото да го покажеш на всички !
Няма нищо по страшно от паниката !!!

nam_si_koy
Контакти:

Мнениеот nam_si_koy » 13 сеп 2013 11:04

Илияне, лъжата е по-страшна от паниката.
А това че оправдаваш престъпление срещу човечеството :shock: :shock: :shock:
И не се е знаело от хората.Твоят татко може и да е знаел,както и други по високите етажи,но моят татко не знаеше и ме пусна да си играя на вилата под топлия радиоктивен дъжд.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 13 сеп 2013 11:04

batmanlevski написа:хаха поредната смeшна тема написана от някой продухан капиталяга,пий си хапчетата момче !

Абе не знам колко е продухан капиталягата, ама знам че за отговорните другари имаше специални доставки на храна и вода и това съм го видял с очите си! Така че, не бяхме много равни в нещастието!

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 13 сеп 2013 11:06

batmanlevski написа:хаха поредната смeшна тема написана от някой продухан капиталяга,пий си хапчетата момче !

миЛенин боядисаха ли Карлуково или още сте в отпуска?

Върни се в “Свободна зона”