67 години Република България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

grossman
Контакти:

Re: 67 години Република България

Мнениеот grossman » 08 сеп 2013 17:15

Да живее републиката!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 сеп 2013 17:15

Безкомпромисен написа:69 години вече живеем в незаконна съветско-комунистическа република, която изби 300 000 достойни българи! И до ден днешен не е потърсена наказателна отговорност на убийците и терористите на бългаския народ - комунистическите престъпници, които вместо да са на свобода тровят въздуха с комунистическите си бацили!

Истинският химн на България е Шуми Марица , а не незаконния съветски химн Мила Родино!

Другарю,робе мой,хубаво е че си знаеш гьола и мястото в него.Комунистическа България отроче на Великата Съветска Империя(СССР,Русия) процъфтява под Майчинските грижи на партията столетница(БКП,БСП) за ужас на вас лаиците демократи.На света на пук ние пак сме тук,ще ви скъсаме.Нас червеното знаме роди ни,великите червени пролетарии,а на всичко отгоре сме и на всеки километър.Честит празник-9-и Септември в аванс,другари.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 08 сеп 2013 17:16

джугашвили написа:
Niksh0 написа:Тия дни си е направо е*ало майката в тоя форум. Представям си утре каво ще е. :x
В началото ми бяха смешни ама вече нервират с тия теми.

Пази си нервите! Не влизай в нашите теми!

Вие комунистическите престъпници трябва да гниете по затворите и концлагерите и да чукате камъни до последна капка комунистически въздух! И на петолъчки да ви разпънем ще ви малко за престъпленията които извършихте срещу българския народ и българската държава! Комунистите от СДС ви спасиха от въжето!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 08 сеп 2013 17:18

КНДР написа:Да живее Народна република България и скоро освобождение от капиталистическия ботуш.

Комунистите от СДС ви спасиха от въжето безродници и слуги на СССР!Вие нямате нищо общо с България само сте родени тук, вашата родина неуважаеми комунистически престъпници е СССР!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

grossman
Контакти:

Мнениеот grossman » 08 сеп 2013 17:20

Безкомпромисен написа:Истинският химн на България е Шуми Марица , а не незаконния съветски химн Мила Родино!

Мила Родино става национален химн на България през 1964 г. Основа на музиката и текста е песента „Горда Стара планина“, написана от Цветан Радославов през 1885 г. Той я композира по пътя към бойното поле по време на Сръбско-българската война.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 сеп 2013 17:21

urkoto написа:
sandi74 написа:
urkoto написа:Шууууумииии Мариииииииииииииииииицаааааааааааааааааааа оооокървавеееееееееееена

За ужас на комунетата у форума 8-)

Не така другарю Урко. ;) Много сме,силни сме а на всичко отгоре и сме богопомазани, и се подготвяме, и с трепет очакваме светлия Български Празник 9-и Септември.Да ни е честит в аванс, другари.

Санди, и педофил да се окажеш, не можеш да промениш дълбокото ми уважение към великата ти и недостижима личност. Пък какво остава за комунист, прощавам ти го на мига, о великий! 8-)

Смирено приемам прошката ти,почитаеми.Няма как да е друго яче щом тя е дадена от краен Костовист. ;) Факт.

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 08 сеп 2013 17:22

sandi74 написа:Смирено приемам прошката ти,почитаеми.Няма как да е друго яче щом тя е дадена от краен Костовист. ;) Факт.

Между краен комунист и краен костовист няма особена разлика, тъй като и двата типажа са от едно и също котило. :mrgreen:
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 08 сеп 2013 17:25

urkoto написа:
джугашвили написа:
Niksh0 написа:Тия дни си е направо е*ало майката в тоя форум. Представям си утре каво ще е. :x
В началото ми бяха смешни ама вече нервират с тия теми.

Пази си нервите! Не влизай в нашите теми!

Ама то всяка тема напоследък е "ваша" бе, другарю :mrgreen:
Направихте преврат и у тоя форум ми се чини :|

Лично аз рядко пускам теми! Но забелязвам че има доста будни и любознателни люде, които живо се интересуват от актуалните за деня теми, свързани с нашето житие и битие! Дори и аз съм безпомощен(колкото и божествено да изглеждам), пред жаждата за знания на младите комсомолци!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 сеп 2013 17:28

Безкомпромисен написа:
КНДР написа:Да живее Народна република България и скоро освобождение от капиталистическия ботуш.

Комунистите от СДС ви спасиха от въжето безродници и слуги на СССР!Вие нямате нищо общо с България само сте родени тук, вашата родина неуважаеми комунистически престъпници е СССР!

Пламенни слова изречени от абсолютно неуспял човек през най-хубавия строй в българската история -комунизма.С тази злоба дори и при тази анархия и свободия която е в момента няма да успеете о неуспели ми и супер потиснати ми и абсолютно объркани ми другарю.Факт,а когато фактите говорят и ние богопомазаните мълчим.
Последна промяна от sandi74 на 08 сеп 2013 17:31, променено общо 1 път.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 сеп 2013 17:30

P!nk fan написа:
sandi74 написа:Смирено приемам прошката ти,почитаеми.Няма как да е друго яче щом тя е дадена от краен Костовист. ;) Факт.

Между краен комунист и краен костовист няма особена разлика, тъй като и двата типажа са от едно и също котило. :mrgreen:

От една порода сме и затова се разбираме повече от чудесно,почти перфектно. :mrgreen: ;) Факт.

Върни се в “Свободна зона”