red_star написа:Безкомпромисен написа:red_star написа:https://www.facebook.com/valiocska
И това съм Аз и не се крия. Не искам показност а просо да разберете че съм нормален човек ! А политическите ми възгледи са си моя работа

Ти си комунистически престъпник! Нормален комунист няма! Комунизмът е психическо заболяване!
А ти си пример за абсолютен шизофреник и болен мозък не знам кой ти дава достъп до интернет. За съжаления ако имахме нормално здравеопазване, мястото ти щеше да е другаде и да има хора с бели престилки около теб. Изрод
... що не излезете да се разберете като мъже навън ....хахахаххаа ...
.......между другото другарю ред стар - интересува ме само едно - на колко години си ако не е огромна тайна .. ако си над 55-60 има някаква логика да пишеш такива неща , дори и без пари - това поколение е тотално промито ..но ако си под 50 , да не говорим под 40 -ухаааа .... тогава не разбирам .. освен ако не става въпрос за пари - т.е. да си платен ... щото някой от нещата , които пишеш са толкова заблудени и наивни , че за да вявраш в тях ,трябва да са ти промивали преди това мозъка години наред .... да не говорим , че Русия не е СССР , а си е капиталистическа страна , най богати са олигарсите и прочие неща , които се знаят от всички , руския народ яко духа супата , както винаги .... не е най подходящия промер за подражание ..мхм ... виж ... Дания , Холандия ..или Швейцария .. така по може .... а на СерГЕЯ брътвежите ...едва ли учудват някого , хората като него и край него и майка си ще продадат заради руските интереси - това го знаем много добре ... мхм.. не задруго .. просто руснаците плащат добре ... , но понеже са хитри , правят снимки и филмчета от момента на вземането на парите ..и после няма мърдане ... профисионалисти .. кво да ги правиш ....