Справедливост и присъди за убийците на Петър Алексов - ПЕПИ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Re: Справедливост и присъди за убийците на Петър Алексов - ПЕПИ!

Мнениеот botev1921 » 09 авг 2013 23:42

drakata написа:Аз пък не мисля, че момчето е виновно за да го съдите толкова остро.
Някакъв почва да ви псува, теб приятелката ти, удряш му една пестница и той се удря и умира.
Не ме разбирайте погрешно, яд и жал ми е за момчето и нелепият начин по който си е заминало, но разбирам Балджийски да го е удрял паднал многократно, ритал или скачал върху него да го обвинявате така жестоко.
Просто лошо стечение на обстоятелствата.
Гледайте малко реално на нещата.

И Венци Стефанов се показа какъв е, веднага се измъкна мазно, мъж без топки.

Абе, абориген, как ще удряш плесници на непознати по улицата, бе? Каква е тая плесница, че ще събори голям човек? Имало е причина да ги псува, но явно на това лекенце Балджийски акълът му е колкото твоя! Дай тогава на стадиона като псуват съдията да скача по трибуните да бие плесници на хората? Като скачаш на бой си вече виновен за това, че си толкова тъп и слабоумен да не можеш да си решиш проблема по друг начин!
ЗАТВОР до живот за това лайно, та да е за назидание на всички лумпени, които се бият по улиците!

efrona80
Контакти:

Мнениеот efrona80 » 09 авг 2013 23:45

futbolqga написа:Сега се запознах по-подробно със случката. Любимия на автора "Пепи" направо си го е просел, като не вярвам, че има дори и един мъж от този форум, който би реагирал различно от Балджо. Хубавеца "Пепи" си се разхождал по средата на улицата, а когато колата, шофирана от приятелката на братовчеда на Балджо, му е свирнала той започнал да ги обижда и псува. Е, кой мишок не би забил два шамара на пияния глупак? Това, че си е разбил мутрата в тротоара вече си е лошо стечение на обстоятелствата. Но, че си е заслужил шамарите - заслужил ги е. Освен това и приятелите му разкриват, че е бил долен комарджия, адвокат на Топлофикация... личи си, че е мислел, че е хванал Господ за шлифера - да, ама не.

А Балджийски - отвсякъде си личи, че е кротко и скромно момче. Познавах го, когато живееше в София, макар и не особено добре. Въпреки това можете да видите мненията за него на хора, които го познават доста по-добре:

Херо: „Стига, това не е истина. Това не е вярно. От вас научавам тази лоша новина. В шок съм. Не може да бъде“; „Боби беше две години при мен в Черноморец. Изключително тихо и спокойно момче. Не ми е създавал никакви неприятности. Даже съм го критикувал, че е много мекушав и не показва твърдост. Не мога да си помисля, че може да налети на бой и да убие човек."; „Глупости, нали ви казвам, той беше тих и спокоен. Не правеше никакви проблеми.“

Михаил Мадански: "Слънчево момче, така, по-отворен от връстниците си, по контактен. Бързо скъсяваше дистанцията. На терена беше душичка. Даже и картон не си спомням да е получавал. По лагерите никога не ми е създавал проблеми. Откъде е избила сега тази агресия у него? Да убие човек!?"

Петко Медведски: "Познавам го като едно перфектно момче – коректен , отзивчив, голям веселяк. Той не е убиец. Познавам и родителите му. Едни нормалниs хора са."

Янко Ангелов: "Тръпки ме побиха като прочетох какво е станало. Не мога да повярвам. Знам, че Балджо не е убиец. Познавам го от много години. На "Герена" Балджо ми беше като по-голям брат"; "Повече от 3 години живяхме заедно в общежитието на "Герена". Балджо дори "Еврофутбол" не играе. Сигурен съм, че не е хазартна личност"

ГОВЕДАТА СИ ЗАЩИТАВАТ МЪРШАТА. ТЕ ТОВА СА ТИЯ ОТ ПОДХУЯНЕ ДОЛНИ ПАРАЗИТИ ЗА КОИТО ЦЕЛИЯ СВЯТ Е СРЕЩУ ТЯХ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 авг 2013 23:46

futbolqga написа:
1982 написа:
futbolqga написа:
А Балджийски - отвсякъде си личи, че е кротко и скромно момче.

Да, личи си, по нощите скита из София, много скромно и кротко момче ..... сто на сто спазва режима ...

Колко процента от българските футболисти според теб "спазват режима"? 2-3%? Все пак говорим за момче на 22 години, още зелена тиква.

Ама какво ми го оправдаваш, има ли режим ??? Има. Спазва ли го ?? Не.

Като искаш да си футболист и да взимаш големи пари, ще спазваш и изискванията. На другата сутрин има тренировка, а в полунощ е по улиците. И феновете на Славия чакат от това леке да ги радва ....

Иначе ми е ясно, че почти всички български футболисти са така. И те са същите боклуци.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 09 авг 2013 23:46

futbolqga написа:Сега се запознах по-подробно със случката. Любимия на автора "Пепи" направо си го е просел, като не вярвам, че има дори и един мъж от този форум, който би реагирал различно от Балджо. Хубавеца "Пепи" си се разхождал по средата на улицата, а когато колата, шофирана от приятелката на братовчеда на Балджо, му е свирнала той започнал да ги обижда и псува. Е, кой мишок не би забил два шамара на пияния глупак? Това, че си е разбил мутрата в тротоара вече си е лошо стечение на обстоятелствата. Но, че си е заслужил шамарите - заслужил ги е. Освен това и приятелите му разкриват, че е бил долен комарджия, адвокат на Топлофикация... личи си, че е мислел, че е хванал Господ за шлифера - да, ама не.

А Балджийски - отвсякъде си личи, че е кротко и скромно момче. Познавах го, когато живееше в София, макар и не особено добре. Въпреки това можете да видите мненията за него на хора, които го познават доста по-добре:

Херо: „Стига, това не е истина. Това не е вярно. От вас научавам тази лоша новина. В шок съм. Не може да бъде“; „Боби беше две години при мен в Черноморец. Изключително тихо и спокойно момче. Не ми е създавал никакви неприятности. Даже съм го критикувал, че е много мекушав и не показва твърдост. Не мога да си помисля, че може да налети на бой и да убие човек."; „Глупости, нали ви казвам, той беше тих и спокоен. Не правеше никакви проблеми.“

Михаил Мадански: "Слънчево момче, така, по-отворен от връстниците си, по контактен. Бързо скъсяваше дистанцията. На терена беше душичка. Даже и картон не си спомням да е получавал. По лагерите никога не ми е създавал проблеми. Откъде е избила сега тази агресия у него? Да убие човек!?"

Петко Медведски: "Познавам го като едно перфектно момче – коректен , отзивчив, голям веселяк. Той не е убиец. Познавам и родителите му. Едни нормалниs хора са."

Янко Ангелов: "Тръпки ме побиха като прочетох какво е станало. Не мога да повярвам. Знам, че Балджо не е убиец. Познавам го от много години. На "Герена" Балджо ми беше като по-голям брат"; "Повече от 3 години живяхме заедно в общежитието на "Герена". Балджо дори "Еврофутбол" не играе. Сигурен съм, че не е хазартна личност"

Ето още един малоумник. Мишок е този, който ще скочи на някакъв пиян, който го е напсувал! Кой ти каза, че е нормално да се биеш по улиците, бе маймуно? Ти си по-зле и от тоя убиец. Като е такова "добро момче" ще знае как да реагира на пияни по улицата, но те "добрите момченца" са големи мъже когато видят някой под тях. Сега да гние - в затвора ги обичат много тия НЕ-мишоци и добри момченца! И как точно прецени, че е бил дрогиран не ми е ясно!

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 09 авг 2013 23:49

botev1921 написа:
drakata написа:Аз пък не мисля, че момчето е виновно за да го съдите толкова остро.
Някакъв почва да ви псува, теб приятелката ти, удряш му една пестница и той се удря и умира.
Не ме разбирайте погрешно, яд и жал ми е за момчето и нелепият начин по който си е заминало, но разбирам Балджийски да го е удрял паднал многократно, ритал или скачал върху него да го обвинявате така жестоко.
Просто лошо стечение на обстоятелствата.
Гледайте малко реално на нещата.

И Венци Стефанов се показа какъв е, веднага се измъкна мазно, мъж без топки.

Абе, абориген, как ще удряш плесници на непознати по улицата, бе? Каква е тая плесница, че ще събори голям човек? Имало е причина да ги псува, но явно на това лекенце Балджийски акълът му е колкото твоя! Дай тогава на стадиона като псуват съдията да скача по трибуните да бие плесници на хората? Като скачаш на бой си вече виновен за това, че си толкова тъп и слабоумен да не можеш да си решиш проблема по друг начин!
ЗАТВОР до живот за това лайно, та да е за назидание на всички лумпени, които се бият по улиците!

е тия овци като теб ги трескат по тъпите тикви
и после ревете
на твое място не бих писал коментари, защото си издаваш малкото умствен багаж
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 авг 2013 23:51

Друг е въпросът и пияният защо ги е запсувал, най-вероятно са го засекли с колата. Няма и значение, малоумие е просто. Напсувай го и ти и се махай, чак скочили двама да го бият ..... е, сега да си носи последствията малкият келеш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 09 авг 2013 23:52

Трагичен случай, който ще почерни много съдби! Тъпото е, че медиите реагират първосигнално и едва ли не издават присъди според начина по който поднасят новината. А Венци Стефанов да говори за морал и спортен режим е нечувана гавра! Все едно научи, възпита и опази собствения си син, та пред ТВ камерите днес да ни поучава... :oops:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 авг 2013 23:58

Дали Балджийски е виновен или не, това ще реши съдът. ;) От това, което чета за случката, това си е класическо убийство при смесена вина - умисъл за нанасяне на телесна повреда и непредпазливост за настъпилия общественоопасен резултат - смъртта на жертвата. :roll: Балджийски удря Алексов и от удара жертвата пада върху бордюра, което води до фатален край. Но пък медиите пишат, че е обвинен по чл. 115 от НК, което си е умишлено убийство, не знам дали е така. При всички положения, такъв човек няма място в Славия и Венци Свинята е прав, че го разкара ;) До това води селския бабаитлък и тежкареенето по улиците - стават понякога големи бели. Нека ни е за урок на всички и винаги когато сте готови да се сбиете или да се репчите за простотия си спомнете за тоя случай и осъзнавайте, че понякога една такава глупост може да ти прецака целият живот, както сега това се случва с Балджийски, семейството му и съответно жертвата и неговото семейство ... Моите съболезнования към близките на загиналия, без значение дали е бил пияница или комарджия, това не ме интересува :(
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 10 авг 2013 00:05, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 10 авг 2013 00:01

Случка, която за пореден път показва къде живеем.
Някакъв "герой" ударил няколко питиета и се помислил за супермен - почнал да ходи по средата на улицата и да нарича жените, както му скимне.
Други "герои" скачат да го бият и нещата завършват трагично...
И накрая някои хора обръщат тая трагедия на Левски - ЦСКА. Просто почвам да се отчайвам

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 10 авг 2013 00:03

Viktor4o_Rs написа:От това, което чета за случката, това си е класическо убийство при смесена вина - умисъл за нанасяне на телесна повреда и непредпазливост за настъпилия общественоопасен резултат - смъртта на жертвата. Но пък медиите пишат, че е обвинен по чл. 115 от НК, което си е умишлено убийство, не знам дали е така.
Изпревари ме, тъкмо това щях да напиша. Ако е така, както описвате, то Балджийски трябва да бъде съден по чл. 124 ал. 2 НК, а не по чл.115. Класически пример, както ти каза.

Върни се в “Свободна зона”