ТВ7 купи правата за „Ел Класико”!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: ТВ7 купи правата за „Ел Класико”!

Мнениеот LordVOODOO » 27 апр 2009 21:57

Да видяхме националният отбор на Англия как спря Ла Фурия наскоро... 2:0 за Ла Фурия! Добре, че успяха да спрат Шави и Иниеста!!!
Изображение

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 27 апр 2009 22:00

LordVOODOO написа:Да видяхме националният отбор на Англия как спря Ла Фурия наскоро... 2:0 за Ла Фурия! Добре, че успяха да спрат Шави и Иниеста!!!

Не ме интересуват националните срещи. Освен Рио нямат свясен защитник Англия.
Последна промяна от Lord of memories на 27 апр 2009 22:01, променено общо 1 път.
GGMU

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 27 апр 2009 22:00

LordVOODOO написа:
smash_the_reds написа:
LordVOODOO написа:Браво на ТВ7. Щеше да е истинска загуба нито един роден канал да не предава мача на мачовете!!!

И аз се кефя ,Вудо!Дано дават и други мачове от Испания,както преди...

Не ги разбирам тия кретени от Диемите... вместо да дават луди пари за това жалко, лайняно, смешно и нищо не струващо английско първенство, защо не купуват правата на най-силното първенство във Вселената?!

Футбол без примера, не е никакъв футбол! За кво ми е да гледам някви отборчета като Юнайтед... дето ако се съберем махалата и ще ги бием поне с 5:0!!!

Тъп си брат ! Всеки знае ,че Англия е най-силното първенството , а Юнайтед най-добрият отбор в света !
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 27 апр 2009 22:02

LordVOODOO написа:Не ги разбирам тия кретени от Диемите... вместо да дават луди пари за това жалко, лайняно, смешно и нищо не струващо английско първенство, защо не купуват правата на най-силното първенство във Вселената?!
Футбол без примера, не е никакъв футбол! За кво ми е да гледам някви отборчета като Юнайтед... дето ако се съберем махалата и ще ги бием поне с 5:0!!!

А бе, ти май се изпусна?! :oops: Аре не се излагай чак толкова!!! :!:
А по темата - много благодаря на ТВ7! Писна ми да се ровя по ...нета и да ловя разни китайски мозайки!!! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 апр 2009 22:03

LordVOODOO написа:
smash_the_reds написа:
LordVOODOO написа:Браво на ТВ7. Щеше да е истинска загуба нито един роден канал да не предава мача на мачовете!!!

И аз се кефя ,Вудо!Дано дават и други мачове от Испания,както преди...

Не ги разбирам тия кретени от Диемите... вместо да дават луди пари за това жалко, лайняно, смешно и нищо не струващо английско първенство, защо не купуват правата на най-силното първенство във Вселената?!

Най - обичам като почнеш да ги класифицираш нещата.хахахаха може ли да кажеш чак такива думи за Англия.Да бее и на мене са ми смешни англичаните, някак си , незнам мизерни са ми.Сичките английски клубове, но в последните три години имат на три пъти по три отбора на полуфиналите.Това най- малко иде да покаже че не са за подценяване, че не е чак толкова акано първенството им.АХхааха.
Иначе дали наистина е сигорно че ще го предават мача? Аз първия си го гледах на Al-Jazira на сателит, незнам давали ли са го по ТВ7 , тъкаче засега сигорно ли е или да хода пак по гости при хора със сателити?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 27 апр 2009 22:03

kanar4o написа:
а Юнайтед най-добрият отбор в света !

:mrgreen: :lol: :lol: :P

Мормона, какво първенство е Испания, щом в него става шампион Реал (в последните години главно, но и по принцип), айде ми кажи ?????
Тва е се едно Ливърпул да стане в Англия......
Последна промяна от Lord of memories на 27 апр 2009 22:12, променено общо 3 пъти.
GGMU

Потребителски аватар
Levskarq_1914
Контакти:

Мнениеот Levskarq_1914 » 27 апр 2009 22:04

Браво на ТВ7 несъмнено ще стане голям спектакъл дано продължават да дават и други такива дербита от Премиера :)

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 27 апр 2009 22:11

kanar4o написа:Тъп си брат ! Всеки знае ,че Англия е най-силното първенството , а Юнайтед най-добрият отбор в света !

И кой е този всеки? Само промитите мозъци като теб казват такава глупост! А колкото до Юнайтед... не те не са силни, а просто другите в Англия са доста по-слаби!
Изображение

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 27 апр 2009 22:13

LordVOODOO написа:
kanar4o написа:Тъп си брат ! Всеки знае ,че Англия е най-силното първенството , а Юнайтед най-добрият отбор в света !

И кой е този всеки? Само промитите мозъци като теб казват такава глупост! А колкото до Юнайтед... не те не са силни, а просто другите в Англия са доста по-слаби!

:lol: :lol: :lol: Лягай да спиш ... много стрес ти се е натрупал :lol: :lol: :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 27 апр 2009 22:16

LordVOODOO написа:

И Скоулз като ви отстрани на волето миналата година в ШЛ ли бяхме ''слабите'' ?
GGMU

Върни се в “Свободна зона”