Идиотия!Орешарски подкрепи Македония за ЕС и Нато!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Идиотия!Орешарски подкрепи Македония за ЕС и Нато!
Аз съм за обединение между България и Македония.
Орешарски като един "държавник" какво направи за да се възобнови строителството на жп линията Гюешево-Скопие!? НИЩО!!!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
-
гражданин от село
Кировец написа:Аз съм за обединение между България и Македония.
Не ни трябва таралеж в гащите.
гражданин от село написа:Кировец написа:Аз съм за обединение между България и Македония.
Не ни трябва таралеж в гащите.
Ние сме един дол дренки. Трябва да бъдем европейци. Братя сме.
Кировец написа:Аз съм за обединение между България и Македония.
Що, на общото членство в ЕС какво не му харесваш? Свободни граници, свободен бизнес, нулеви пречки...?
tprodanov написа:Кировец написа:Аз съм за обединение между България и Македония.
Що, на общото членство в ЕС какво не му харесваш? Свободни граници, свободен бизнес, нулеви пречки...?
Нямам против. Не одобрявам провокациите спрямо Македония. С тях можем да правим бизнес и да бъдем полезни.
iliyan написа:То и сега е пълно с Макета в БГ ! А за тероризирането са виновни управляващите през последните 20г ! Ако лайното Ж.Желев не ги беше признал като държава досега едва ли щяха да просъществуват без да ги признава никой !
Сърдете се на СДС и Ж.Желев !
+1
Тогава просто трябваше да проявим инат като гърците, но ние винаги сме прави, дори когато грешим или сме изоставащи от тези, които ни сочат за бедстващи!
-
гражданин от село
Едно,че младите там са с промити мозъци и цялата им "държавност" се крепи на омразата към Българияи второ да си внесем проблемът с изключително агресивните мюсюлмани шиптъри.Та там си имаше почти гражданска война.Или предлагаш без териториите населени с албанци,ама те не са разделени на две части,а са разхвърляни като анклави почти по цялата територия.
- batmanlevski
- Контакти:
сече му пипето на Орешарски ,ей за това ме кефи и го подкрепям
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Кировец написа: Нямам против. Не одобрявам провокациите спрямо Македония. С тях можем да правим бизнес и да бъдем полезни.
Именно. За съжаление и при тях и при нас е пълно с псевдонационалистически кретени, които говорят за промити мозъци, внушават омраза и се опитват да противопоставят двете страни. А това е идиотско. И честно казано, наистина не знам от коя страна са повече - дали от тяхна или от наша. Но омразата не е пътя...