Модератор ЛокоПД написа:Когато хората с попукани ръце спрат да слушат обещанията на хора като СерГей,Местан,Болен и попукат главите на тези от кабинета,може и да се оправи положението.
Еее, модераторе, що изпускаш Бойко,а?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:Когато хората с попукани ръце спрат да слушат обещанията на хора като СерГей,Местан,Болен и попукат главите на тези от кабинета,може и да се оправи положението.
sin4ec написа:sandi74 написа:Не знам защо е този рев.Централния пазар в Стара Загора е затрупан с домати на цена 50-80 стотинки за килограм.При тези цени незнам как искате цената им на едро да е повече от 20-30 стотинки.
На пазара в Загора хората са производители!
sin4ec написа:Айде бе! Единият ми корен е оттам, та знам. А ако в този селскостопански район наоколо доматът е 1,50 юли месец, значи е приближило Второ пришествие! Кръстовището на 9 септември и Г.Димитров-там има едно паркче. Там съм висял бая време като малък. И е близо до пазара!
orlando7 написа:Модератор ЛокоПД написа:Когато хората с попукани ръце спрат да слушат обещанията на хора като СерГей,Местан,Болен и попукат главите на тези от кабинета,може и да се оправи положението.
za nas e toj religiq написа:Работата , не е в това колко ги продават или купуват ! Проблема е че държавата от началото на демокрацията не иска да защити интересите на производителите си ! Защо зеленчукопроизводителите и зарзаватчиите в България не получават субсидии като в цяла Европа ? Ако получават по 50 ст на кило , няма да им е проблем да ги продават на 20 , даже и да изнасят ! Както правят всичките ни комшии ! Мисля че е крайно време Българските депутати да заработят за БЪЛГАРИТЕ !
Модератор ЛокоПД написа:orlando7 написа:Модератор ЛокоПД написа:Когато хората с попукани ръце спрат да слушат обещанията на хора като СерГей,Местан,Болен и попукат главите на тези от кабинета,може и да се оправи положението.
Първо,Боко след 10 дена протести хвърли кърпата и по негово време хората не си изхвърляха доматите по пътищата /поне аз не си спомням/.Второ,преди това уреди пари за животновъдите,които ако не се лъжа,също попадат в категорията "хора с попукани ръце" и имаше протести от тяхна страна.И трето,никъде не съм казал,че точно Боко трябва да се връща на власт.
MCMXIII написа:sin4ec написа:Айде бе! Единият ми корен е оттам, та знам. А ако в този селскостопански район наоколо доматът е 1,50 юли месец, значи е приближило Второ пришествие! Кръстовището на 9 септември и Г.Димитров-там има едно паркче. Там съм висял бая време като малък. И е близо до пазара!
9 септемри... Г. Димитров...
za nas e toj religiq написа:Модератор ЛокоПД написа:orlando7 написа:Модератор ЛокоПД написа:Когато хората с попукани ръце спрат да слушат обещанията на хора като СерГей,Местан,Болен и попукат главите на тези от кабинета,може и да се оправи положението.
Първо,Боко след 10 дена протести хвърли кърпата и по негово време хората не си изхвърляха доматите по пътищата /поне аз не си спомням/.Второ,преди това уреди пари за животновъдите,които ако не се лъжа,също попадат в категорията "хора с попукани ръце" и имаше протести от тяхна страна.И трето,никъде не съм казал,че точно Боко трябва да се връща на власт.
Първо , като не знаеш НЕ коментираш ! И второ , като беше осигурил субсидия на животновъдите , да беше осигурил такава и на зеленчукопроизводителите ! Тия домати , зеле , чушки и тн , не от тая година се купуват на по 20 ст
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 24 госта