Георги Димитров героят на нацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джугашвили

Re: Георги Димитров героят на нацията

Мнениеот джугашвили » 29 юни 2013 12:22

nicromanser написа:много мразя някой да ми се прави на "демократ" когато родителите му са ходили по манифестации и са викали само БКП, но още повече мразя тия който са станали висшисти(безплатно) през комунизма, ползвали са безплатна медицинска помощ, взимали са комунистическа заплата а сега станаха най-големите критици на онова време

+1
Това важи и за родените след 1989-та година,каквито са болшинството от пишещите в тази тема!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 29 юни 2013 12:25

КНДР написа:
stanislav89 написа:Баща ми е лежал в затвора в този режим, дядо ми и баба ми никога не са били членове на партията, другият ми дядо до смъртта си не е говорил с родата си, защото е презирал комунизма и идеята до мозъка на костите си!

Моята позиция сам съм си я изградил, но кръвта вода не става, смърт за комунистите и комунизма, трябваше много хора да увиснат на въжето, но вместо това те пак управляват!

Значи роднините ти са били народо изменници, заслужили са си съдбата. Нека сега се кланят пред капиталистите.

Много се надявам и ти пожелавам някой да разбие главата заради тези приказки. Дано умреш от някоя тежка болест. Нещастно животно.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 29 юни 2013 12:27

Много са ми смешни комунистите като говорят против капитализма...... В последните 23 години България е управлявана от комунисти , още през 1989 така наречената опозиция е била съставена от техни хора ,кръглата маса на която са се събрали за взели заедно доста решения за страната , а комунистите Костов , Борисов , Станишев и др. Направиха приватизацията в държавата.....

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 29 юни 2013 12:30

Не мога да разбера, защо модераторите се правят на толкова принципни и не ги баннат тия с душевните мъки и 15-те регистрации ?! Като почнат да ви обиждат банвате наред, но след като тия членестоноги пускат по 15 теми на седмица за уродите, под чието робство бяхме 45 години, няма никакви последствия ?! Кажете си поне, дали и на вас ви плащат, да знаем и да се успокоим, че няма да има справедливост в тоя форум и т'ва е !
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юни 2013 12:36

veni__85 написа:Много са ми смешни комунистите като говорят против капитализма...... В последните 23 години България е управлявана от комунисти , още през 1989 така наречената опозиция е била съставена от техни хора ,кръглата маса на която са се събрали за взели заедно доста решения за страната , а комунистите Костов , Борисов , Станишев и др. Направиха приватизацията в държавата.....

И на мен ми е смешно,че си 85-ти набор,ама знаеш всичко за комунизма :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 юни 2013 12:39

@Кндр
Тоя инвалид,ще бъде ли укротен скоро или да почваме и ние,всеки ден да отваряме по 10 теми за капитализмът,ГЕРБ и Бойко Борисов ?
Последна промяна от dunavfc на 29 юни 2013 12:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 юни 2013 12:40

джугашвили написа:
nicromanser написа:много мразя някой да ми се прави на "демократ" когато родителите му са ходили по манифестации и са викали само БКП, но още повече мразя тия който са станали висшисти(безплатно) през комунизма, ползвали са безплатна медицинска помощ, взимали са комунистическа заплата а сега станаха най-големите критици на онова време

+1
Това важи и за родените след 1989-та година,каквито са болшинството от пишещите в тази тема!

За пореден път доказвате,че сте болни хора и сами давате отговор на това,защо целият свят ви мрази ;) Погледнете,какви глупости сте написали и по-добре се замислете...

CTAHKO написа:И на мен ми е смешно,че си 85-ти набор,ама знаеш всичко за комунизма :lol: :lol: :lol:

Доста,нелеп аргумент,колега ;) Какво ли да кажат,историците,които коментират неща случили се преди 500,1000,1500 год. :roll:

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 29 юни 2013 12:42

dunavfc написа:
джугашвили написа:

+1

За пореден път доказвате,че сте болни хора и сами давате отговор на това,защо целият свят ви мрази ;) Погледнете,какви глупости сте написали и по-добре се замислете...

CTAHKO написа:И на мен ми е смешно,че си 85-ти набор,ама знаеш всичко за комунизма :lol: :lol: :lol:

Доста,нелеп аргумент,колега ;) Какво ли да кажат,историците,които коментират неща случили се преди 500,1000,1500 год. :roll:

Младежо,ти на колко години си?
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юни 2013 12:44

dunavfc написа:

Защо да е нелеп :? Ти лично живял ли си по времето на комунизма :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 29 юни 2013 12:50

"Георги Димитров героят на нацията" :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

да герой е но на МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ, чийто баща и майка е този коминтерновски хемафродит!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Върни се в “Свободна зона”