АТАКА: "Фенове на Левски готвят кървави провокации"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: АТАКА: "Фенове на Левски готвят кървави провокации"

Мнениеот baligo » 21 юни 2013 14:34

зеления написа:
groti написа:Аз призовавам да не се делим поне сега на цветове. Боклуци има във всяко стадо. Нека не оцветяваме протестите и зараждащото се движение от млади хора, които си отстояват позицията. Аз лично не се интересувам от коя агитка са. Важното е, че са предатели

Много добро мнение! Браво! Сайдер ага, СерГея и оня дето води етническата партия се чудят какво да измислят, че да разединят хората, но няма да им се получи.

Просто са мазни, двулични политици! Принципът "Разделяй и владей" винаги е бил техният начин за справяне с народа.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 21 юни 2013 15:08

23 години ни разделят на сини и червеби, само и са мо да не сме единни. Колко млади хора напуснаха страната търсейки спасение, докато управляващата ни върхушка не постигна целта си - циганизация и преобладаващо прост и неграмотен народ, който е лесен за манипулация и ефтин за купуване. България е одавна закопана.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 21 юни 2013 15:27

На мен лично са ми казвали хора, че от Атака предлагали по 30-40 лева да ходиш да викаш за тях. И това още преди да излезне репортажа на БНТ. Какъв трябва да си, за да се продадеш за някви си 30-40 лева? Ти нямаш ли чест, достойнство? Много деградира населението.
Изображение

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 21 юни 2013 15:29

Добре, защо не покажем,че в името на България можем да се обединим??? Всички искаме да живеем в една по- хубава и чиста България, нали така? Да покажем,че клубните интереси не стоят над националните! Били сме купени, на протеста не ни искали...От Офанизива от София Запад, от всякави фракции, без фракции, обикновенни фенове да се обединиме в името на България! Една среща и всички там със шалове на ЦСКА и Левски да се знае кои сме и едно знаме на България което да ни води! Това ако го направим няма кой да ни спре!!!! България над всичко!!!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 21 юни 2013 15:43

Позиция

Уважаеми дами и господа, НКП на "Левски" ви призовава да не се поддавате на внушенията, които Волен Сидеров от няколко дни се опитва на направи, твърдейки, че привържениците на "Левски" участваме в престъпна организация за окървавяването на протестите в София. Това е абсолютно безпочвено твърдение, което е плод на шизофреничния мозък на дюнер-националиста.

НКП и всички организирани фракции от Сектор Б абсолютно подкрепяме МИРНИЯ И СПРАВЕДЛИВ протест на българските граждани и се надяваме той да остане точно такъв!

Действията на Сидеров показват, че именно той търси провокации и желае да окървави улиците, чрез платени 95-килограмови „консуматори на пица”, които видяхме по снимките и по телевизиите. Агресивното поведението на 121-я депутат в парламента, по улиците и при президента, също е аргумент в полза на тезата, че Сидеров търси провокацията.

Още веднъж категорично заявяваме, че никой от нас, от нито една от фракциите на "Левски", не участва в платена схема за окървавяване на протестите. Това е факт, който е отлично известен и на органите на МВР. Нещо повече – полицията знае много добре кои са платените провокатори по улиците. Знаем го и ние, защото ги видяхме по снимките, лицата на хората, които от една седмица уринират върху сградата на Операта и не оставят хората в района на спокойствие.

Уважаеми дами и господа, убедени сме във вашата интелигентност и няма повече да разсъждаваме по темата „Сидеров”, защото той не заслужава ничие внимание.
Вярваме, че няма да се поддадете на внушенията на един болен мозък и ще продължите да отстоявате исканията си, както го правите досега, защото в България трябва да се протестира срещу арогантността и лудостта в управлението, а Волен Сидеров и шайката му са изразител именно на тези състояния.
В заключение ще кажем само, че ИГНОРИРАНЕТО на Сидеров е плод на израстването на гражданското общество в България, а мястото на подобни болни мозъци е ПОД МАСАТА.

От името на всички организирани фракции на "Левски София"

Айде темата се изчерпа. Ключ. ;)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 юни 2013 18:11

Levski4Ever написа:На мен лично са ми казвали хора, че от Атака предлагали по 30-40 лева да ходиш да викаш за тях. И това още преди да излезне репортажа на БНТ. Какъв трябва да си, за да се продадеш за някви си 30-40 лева? Ти нямаш ли чест, достойнство? Много деградира населението.

Използват, че има много закъсали хора... за някой тотално безработен (независимо дали от мързел или стечение на обстоятелствата) шанса за 10 дена да върже 300-400 лева не е за изтърване. Ако викнат пенсионери па ептен: при пенсийка 120 лева.. човека иска да яде.

Знам, че това не е оправдание, просто винаги има НЯКОЛКО гледни точки. Поне за част от тези хора тази е валидна.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
suburban

Мнениеот suburban » 21 юни 2013 19:56

Betchualeng Arnaikem написа:
Levski4Ever написа:На мен лично са ми казвали хора, че от Атака предлагали по 30-40 лева да ходиш да викаш за тях. И това още преди да излезне репортажа на БНТ. Какъв трябва да си, за да се продадеш за някви си 30-40 лева? Ти нямаш ли чест, достойнство? Много деградира населението.

Използват, че има много закъсали хора... за някой тотално безработен (независимо дали от мързел или стечение на обстоятелствата) шанса за 10 дена да върже 300-400 лева не е за изтърване. Ако викнат пенсионери па ептен: при пенсийка 120 лева.. човека иска да яде.

Знам, че това не е оправдание, просто винаги има НЯКОЛКО гледни точки. Поне за част от тези хора тази е валидна.

Проблема е, че тия дето ги показаха по телевизиите, не приличат на закъсали хора за храна или пенсионери(поне на мен не ми приличат на такива). Тъжна картинка :(

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 22 юни 2013 05:26

Голяма разлика сред ултрасите на Левски,ЦСКА,Ботев и Локомотив Пловдив няма.Болшинството обаче са патриоти,някои по-крайни до фашизъм.Фракциите обаче са с определено доказани лидери които насочват фракцията и начертават посоката.На гражданските протести всеки излиза като гражданин от развито гражданско общество с определени искания.За това можеш да видиш ултраси на сините и червените заедно да искат промяна.Но ако си уважаваш себе си политик никога не трябва да спрягаш цялостно фенове на даден отбор като едно цяло.А че Волен е болен е народна тайна.С неговото безсмислено грачене само обединява турците.За 1 милион и шестотин хиляди лева изплатени от ДПС на Атака за предизборна кампания през 2005г.

Върни се в “Свободна зона”