Мнениеот saso_big » 12 юни 2013 16:56
До преди два месеца имах акаунт в BET356. Имах го от година може би. Играех си ей така за кеф. На месец си депозирах по 50-100 лв. и си играех разни мачове, онзи срещу този, този срещу онзи. При късмет съм стигал до 200-300 лв. в сметката но до края на месеца винаги оставах с кръгла НУЛА. И така до Февруари т.г. В началото на месеца депозирах 50 лв. и реших да пробвам нещо за последно, защото ми беше омръзнало да следя мачове, да правя анализи, да мисля кой ще бие, с колко и как ще вкара гол. Онзи ден реших да заложа 5 пъти по 10 лв. на коефициенти над 10. Заложих първите 10 лв. и логично изгубих. Не помня залога. Беше нещо "невъзможно". Заложих втори път на 19 коефициент ( нещо такова беше ) и пак загубих. Видях един мач в Англия в "16-та"дивизия, от ония с дългите имена на графства. Ланкашър Премиум Лийййййг бла, бла. Загледах коефициентите. През първото полувреме за първи гол вкаран от домакина коефициента варираше между 4 и 5. Полувремето завърши 0-0. Започна второто и след минути игра изгониха играч на домакина. Кефициента за първи гол стана между 8 и 10, като постоянно варираше в тези граници. Изрових класирането на тази Щ английска група и видях, че домакина е последен а госта пръв от 20 отбора и голяма разлика помежду им. Казах си веднага. Този мач е ясен и спрях да му обръщам внимание. След 20 минути ме привлече един коефициент от 34 за гол на домакина. Беше на същият мач. Минутата беше 78-79 някъде там. Отворих мача и видях че са изгонили втори играч на домакините. Не знам защо но против логиката и най-вече против мен написах 10 лв. в графата заложи на гол на домакина и натиснах бутона за потвърждаване. След секунда се самонапсувах за тъпото действие защото знаех, че съм хвърлил 10 лв на вятъра. Със скрола на мишката се изкачих нагоре по-мачовете да видя какво става и след минута тръгнах обратно надолу ( този мач беше последен в листата ). Когато стигнах до края не повярвах на очите си. Резултатът беше 1-0. Да, бе да. Отворих мача и да. 1-0 в 81-та минута. Супер. спечелих 340 лв. с залог от 10 лв. Никога не бях печелил толкова пари и при това сега го бях направил само с един залог на един мач. точно се радвах и в 83-та резултатът стана 1-1, след 5 мин вече беше 1-2. Мача свърши по-план т.е. първият би последният но мина през 34-ка за първи гол на домакина с два червени картона. Този мач ме пречупи. Следващите два месеца изтеглих по-сметка от букмейкъра повече от 4 000 лв. до един ден в който той ( букито ) и спря акаунта. Няма лошо. И без това бях тръгнал много да се зарибявам и въпреки, че спечелих добри пари разбирах, че това е просто една игра и късмет. И все пак. За тези два месеца успях да "хвана" доста големи коефициенти. Това е футболът в днешно време. Машина за правене на пари. Ако мислиш логично ( което е присъщо за човека ) букмейкъра прави огромни пари. Ако пък излезеш от релсите, винаги се намира начин да те върнат в час.
Това не е реклама на залозите на футболни мачове. Моят съвет е да не залагате, защото така давате повече сили на онези които манипулират мачовете.
Аз лично смятам, че трябва да ги забраняват всички букмейкъри, защото те УБИХА футбола. А аз не мога да живея без Футбол, не, не без този, а без този истинският, който е в червената книга на изчезващите видове.