Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Jürgen написа:Бог да ни е на помощ!!! Добре,че съм 9-ти клас та няма да ми се налага да уча тая помия,ама за тия,които идват отдолу не ми се мисли![]()
![]()
.
dunavfc написа:Няма нищо лошо да се учи турски,арменски,цигански или еврейски,стига да бъде третиран наравно и с българският. В САЩ наши деца учат на български,в Молдова,Сърбия,Украйна и много други места по света.
Jürgen написа:Бог да ни е на помощ!!! Добре,че съм 9-ти клас та няма да ми се налага да уча тая помия,ама за тия,които идват отдолу не ми се мисли![]()
![]()
.
Jürgen написа:dunavfc написа:Няма нищо лошо да се учи турски,арменски,цигански или еврейски,стига да бъде третиран наравно и с българският. В САЩ наши деца учат на български,в Молдова,Сърбия,Украйна и много други места по света.
Никой няма право да ме кара да уча турски,цигански и който и да било език който не искам,с изключение на интернационалния език-без него не може!!!!
На тебе ако ти харесва-учи си,но не карай и другите да го учат!
Tribune East 1912 написа:Във фейсбук все повече хора публикуват скрийншот от сайта на министерството на образованието, в който в секцията за учебни програми впечатление прави изучаването на турски, цигански и други НЕОФИЦИАЛНИ за България езици в графата ЗИП. Още по-сериозно впечатлени прави, че циганския и турския са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ до 8-ми клас.
http://www.minedu.government.bg/top_menu/general/ - линк към сайта на МОН
dunavfc написа:Jürgen написа:dunavfc написа:Няма нищо лошо да се учи турски,арменски,цигански или еврейски,стига да бъде третиран наравно и с българският. В САЩ наши деца учат на български,в Молдова,Сърбия,Украйна и много други места по света.
Никой няма право да ме кара да уча турски,цигански и който и да било език който не искам,с изключение на интернационалния език-без него не може!!!!
На тебе ако ти харесва-учи си,но не карай и другите да го учат!
Виждам,че и ти си от заблудената тъпла,която се е пуснало по вълната...Никой няма да те кара теб или твоите деца да учите турски,освен ако вие не искате ! Тази наредба се прави за българите от турски произход,които имат желание да го правят.Никъде няма да видите турският език да се изучава от хора,които не искат...
didayyord написа:Виж сега, тази програма важи от 2001г. А точно тази която е постната е за вече изминаващата учебна година. И ти като учиш в момента по тази програма, колко часа турски и цигански си имал и какви са ти оценките.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта