Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Re: Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н

Мнениеот Layne Staley » 11 май 2013 18:18

Ама честно досега толкова помия не се е изливала по никоя партия. Бареков от пръв дупедавец на ГЕРБ вече е пръв враг. Яко се плаща явно...
На всички ни е ясно кой ще спечели утре. Обаче вече почвам да се плаша че тия ТВ7, на слави тъпите сценаристи и т.н.платени курви ще ни докарат някоя беля (даже не смея да напиша какво мисля)
ЦСКА не е литекс!!!

loonbg
Контакти:

Мнениеот loonbg » 11 май 2013 18:19

ogrizko написа:Някои много искат да махнат ГЕРБ по всякакъв начин .... няма да се чудя, ако абсолютно всичко това е пълна измишльотина ....аз ще си гласувам за ГЕРБ ....спооред мен другите партии по всякакъв начин се мъчат да разколебаят хората да не гласуват за партията на Бойко, а по-манипулативен метод от телевизията няма, така че аз поне няма да се връзвам и така 8-)
за мен само при тях имаше желание да се извърши нещо положително, друг въпрос е, че не се получи... но мисля да дам втори шанс, защото и кризата мисля, че доста повлия да е много трудно :roll:

Както са казали - Прост народ , слаба държава !
Докато продължи да има хора като Бареков , Трифонов и тн. откърмени с СОЦ разбиранията .. които всячески се мъчат да промият мозъците на изстрадалия български народ , никога няма да се оправим ! Телевизията отдавна се използва за пропаганда , за жалост има хора които се подвеждат , особено по-възрастните .

Потребителски аватар
шамара
Контакти:

Мнениеот шамара » 11 май 2013 18:19

НАРОДА НАСТОЯВА БАРЕКОВ ВЪВ ЗАТВОРА - НАРОДА НАСТОЯВА БАРЕКОВ ВЪВ ЗАТВОРА - НЕЗАБАВНО ТАЗИ ЧИКИДЖИСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ДА ПАДНЕ ОТ ЕФИР :idea:

milen86
Контакти:

Мнениеот milen86 » 11 май 2013 18:20

levskinio2 написа:..УР ЗА ГРОБ И БОКО В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА СИ ПАСМИНА ЛИЗАЧИ

Браво на Бареков че има тази смелост да кажи истината.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 11 май 2013 18:22

По голяма манипулация не бях виждал. ДС е жива. Сега става ясно кой подстрекава протестите, подслушва и манипулира БСП и ДПС чрез Байреков. След това ГЕРБ ще са по силни. Аз ще гласувам за ГЕРБ

Потребителски аватар
шамара
Контакти:

Мнениеот шамара » 11 май 2013 18:22

milen86 написа:
levskinio2 написа:..УР ЗА ГРОБ И БОКО В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА СИ ПАСМИНА ЛИЗАЧИ

Браво на Бареков че има тази смелост да кажи истината.

ГЛУПАК :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 май 2013 18:22

Това, което прави Бареков, е престъпление - в деня за размисъл, когато е забранена политическата пропаганда, той излиза и крещи как една партия печатала фалшиви бюлетини. Нещо, което тепърва ще се установява дали е така, какво въобще се случва и т.н.

Очевидно е, че обслужва интересите на БСП и ДПС, а моментът е избран умишлено. Ден преди изборите, ГЕРБдори нямат и време да се защитят, а утре се гласува.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 11 май 2013 18:24

Layne Staley написа:Ама честно досега толкова помия не се е изливала по никоя партия. Бареков от пръв дупедавец на ГЕРБ вече е пръв враг. Яко се плаща явно...
На всички ни е ясно кой ще спечели утре. Обаче вече почвам да се плаша че тия ТВ7, на слави тъпите сценаристи и т.н.платени курви ще ни докарат някоя беля (даже не смея да напиша какво мисля)

абе ГЕРБ няма да управлява повече бе момче, вие гражданска война ли искате?!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
шамара
Контакти:

Мнениеот шамара » 11 май 2013 18:26

НЕКА РАЗБЕРАТ СМЪРДЕКОВ И ВСИЧКИ ПОДКРЕПЯЩИ СТАРИТЕ ЧЕНГЕТА - ГЕРБ СТАВА ПО СИЛЕН ЗАПОМНЕ ЩЕ ИМА БОЛЕЗНЕНИ ШАМАРИ УТРЕ ВЕЧЕР И ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И "ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ" ДА СЕ ИЗНЕСЪТ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С БАРЕКОВ :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 май 2013 18:28

mertezaker написа:Какъв ден за размисъл само :lol: Някакъв гони с нож Иван Костов в двора му, фалшиви бюлетини... Размисли ли, народе? :lol:

:mrgreen: :roll: :o :lol:

Върни се в “Свободна зона”