Турция подготвя нова по - нежна Османска империя...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Re: Турция подготвя нова по - нежна Османска империя...

Мнениеот Hahaha1 » 30 апр 2013 20:07

wannabe написа:
Hahaha1 написа:...

Кой не приема Съдинението и си дърпа генералите? Заради кой е имало война на капитаните срещу генералите 1885? Тези мизерници не ни освобождават, защото сме братя или тем подобни измишльотини, a защото си преследват политика :oops:
БСП (руската партия) беше в коалиция с кой допреди по-малко от 4 години?
А талпата е доста прав! Но като българин, за разлика от някои други които си слагат чужди знамена за аватари, няма как да се стърпя! Нито крачка назад.

Защо да не си сложа руското знаме при положение,че баща ми е руснак? :roll: :roll: :roll:
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 апр 2013 20:08

Hahaha1 написа:Защо да не си сложа руското знаме при положение,че баща ми е руснак? :roll: :roll: :roll:

А ти какъв си? Българин или руснак?
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 30 апр 2013 20:09

България от 9 Септември 1944г. не е свободна държава! Тя е незаконна република под съветско-комунистическо робство!От едно проспериращо царство ние бяхме превърнати в съветска кочина и концлагер ограден с телени мрежи и ток да не може нормалните хора да избягат от комунистическия "рай"!И до ден днешен ни управляват само комунисти - само те могат да си правят телевизи, радиа и вестници! Проблемът на България не е Турция , а комунистическите престъпници , от които трябва да се отървем веднъж завинаги като ги пратим по затворите да изтърпяват заслужените си наказания, за да не могат да пръскат болшевишко-комунистическата си отрова и да не убиват невинни хора! Иначе ДПС е създадена от комунягите и техния лидер Ахмед Доган е комунист и участник във Възродителния процес и агент на ДС (Партийна , а не държавна сигурност, защото няма нищо общо с държавата)! Но вие се оставяте от сутрин до вечер телевизите да ви зомбират с комунизъм болшевизъм, гледате им предаванията за готвене, чистене и всякакви други комунистически глупости! А авторът , по лика му преценявам, че не е българин , а съветски гражданин!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 30 апр 2013 20:17

wannabe написа:
Hahaha1 написа:Защо да не си сложа руското знаме при положение,че баща ми е руснак? :roll: :roll: :roll:

А ти какъв си? Българин или руснак?

По документи съм българин,но се чувствам повече руснак,а и обичам Русия повече от България.
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 30 апр 2013 20:23

Отбора на народа написа:
wannabe написа:Един и същ комунист използва такива неща, за да създаде някакви внушения! По-големият ни геополитически враг в момента е раша!

Най големия враг винаги са били гаджалите и циганите !

Факт.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 30 апр 2013 20:23

wannabe написа:Един и същ комунист използва такива неща, за да създаде някакви внушения! По-големият ни геополитически враг в момента е раша!

:lol: :lol: :lol:

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 20:23

wannabe написа:
СТАМАТ написа:Външнополитически, ние няма какво да делим с никоя държава!!! Коя държава може при определени обстоятелства да отнеме от територията ни??? Потенциално 5. Практически......само една!!!! Кой може да ни защити?????????? ПРАКТИЧЕСКИ САМО ЕДНА!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ ДРУГИ СА ДЕМАГОЗИ!!!!!!!

Каквото и да си пишат "некои" индивиди, аз предпочитам губерния, пред вилает!!:))))))))))) ........Дано никога да не се случва!!!!

Ето това е да си роб :x ! Аз не искам и не предпочитам губерния пред свободна България! Затова комунисти нямат място при нас, а при вас... начин на мислене :idea:
Много удобно комунистите забравят какво е казал Левски: "Който ни освободи, той ще ни и пороби"

Първо аз не съм роб. Никога не съм виждал руска армия в България, а сега има чужда!(кога сме по-свободни)??? Колко години вече гоним Михаля из Ирак и Афганистан??? Майка си ли дирим там???? За това ли се е борил Апостола???? Недей да търсиш под вола теле!!! Второ аз също предпочитам свободна България, пред губерния, но за разлика от теб НЕ ИСКАМ ВИЛАЕТ!!!Трето, Левски не е ПРОРОК!, и той бърка понякога.......даже доста пъти!!! Аз може да съм комунист, но не обичам китайския народ, а МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ!!! Руския народ ми е мноооооого БЛИЗЪК, за разлика от "народите на ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТИ ПРИЯТЕЛИ"!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 апр 2013 20:24

Харесва Русия човека,аз също я харесвам. Какво лошо има в това? Не мога да харесвам англоезични мазни копелета! Ако можеше да се върне времето назад,бих ти пожелал само 2О мин. да си в Баташкото клане,пък после отново плюй по руснаците.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 30 апр 2013 20:24

СТАМАТ написа:

Защо внушения??? Аз не мога да смятам народ, който ни е освободил, за враг! Ако на дедите ти е било приятно през тези 500 години, тогава си ги поддържай!:))) Освен това не смятам, че някой може да ги плаши рашаните! Има си един лаф........плашипу*арници, за "геополитическите" им врагове!:)))))))

Така е.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 30 апр 2013 20:26

ndrangheta написа:1)Османската империя никога не е била нежна.
2)Съвременната светска държава Турция няма много общо с Османската империя като идеология и поведение. Про-западно настроената им интелигенция няма да позволи нов разцвет на краен ислямизъм и национализъм и Ердоган много скоро е аут.
3)Турция място в ЕС няма и много добре си го знаят. Остава им надеждата да ислямизират максимално много цигани (ето това вече ни засяга пряко и нас).

Фактите са си факти.

Върни се в “Свободна зона”