Никога няма да се оправим , ако има мирни протести,ЛЕЖЕТЕ на тази кълка , че с мирен протест се постига нещо , НА ВИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩОооо. Само с дюдюкания по площадите не става , РАЗБЕРЕТЕ ГО
Васил Левски: "Дела трябват, не думи "
След протестите България си остана същата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: След протестите България си остана същата
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
-
THE G.A.M.E
Ами нищо не се промени, щото нямаше кой да се ангажира с исканията на хората.
А някои продължават да оправдават ГЕРБ ... Които чисто и просто абдикираха, за да не се наложи да предриемат действия срещу тези ( монополите ) ... Които им осигуряват икономически комфорт.
Ето обаче нещо, което можем, всички ние, да продължим да правим ...
След изборите ( живи и здрави да сме ) ... Даваме нужните 100 дена на новото правителство, и ако е "Старата песен на нов глас" ... Отново на улицата !
Само че този път не бива да се допуска тия да абдикират !
Вилата на врата, докато се научат да не крадът ... И да не позволяват на други, да ни крадът
А някои продължават да оправдават ГЕРБ ... Които чисто и просто абдикираха, за да не се наложи да предриемат действия срещу тези ( монополите ) ... Които им осигуряват икономически комфорт.
Ето обаче нещо, което можем, всички ние, да продължим да правим ...
След изборите ( живи и здрави да сме ) ... Даваме нужните 100 дена на новото правителство, и ако е "Старата песен на нов глас" ... Отново на улицата !
Само че този път не бива да се допуска тия да абдикират !
Вилата на врата, докато се научат да не крадът ... И да не позволяват на други, да ни крадът
Е то е ясно, че за 2-3 месеца няма какво да се промени с това служебно правителство, още повече, че дали е то или досегашното разлика няма, лицата са различни, политиката и решенията на това е ясно от кой са посочвани. Въпроса е, че според мен, от тук нататък, който и да е на власт, няма да забрави лесно това което се случи и винаги ще има едно на ум, че ако я кара така, рискува протестите отново да се възобновят. И което и да е новото правителство, няма да има голям толеранс за чакане и ако не начертае политика различна от досегашната и не следва такава, бързо ще види отново гнева на народа. Сега тези, които останаха да протестират, според мен вече са свързани с конкретни политически формации и са доста по-различни от онези протестиращи, които излязоха без никой да ги организира, просто защото им бе писнало от всичко. Като изключа хората живеещи в София, Бургас и не знам как е в Пловдив, да речем и там, то на другите места мисля, че картинката въобще не бе розова. Особено тук при нас. Борисов каза, ето сега кмета, като е издигнат от ГЕРБ, то ще видите как Варна ще процъфти. Е да, ама не. Града така запада последните 3-4 години, че нямам думи. Като изключа една малка група, които се чувстват добре, всички други хора, пък дори и занимаващи се с малък и среден бизнес реват на умряло. А с изказването на Борисов, че видите ли Варна била, като една дълбока провинция…..е няма такъв автогол. Хората тук се засегнаха много/поне тези с които аз съм говорил и коментирал, а те не бяха малко/, варненци винаги са били с особено мнение за себе си, винаги са имали самочувствие и никога не са харесвали, когато от София се опитват да им диктуват нещата. Така, че всеки да отиде да гласува на изборите, за който прецени, но да гласува, да се е възползвал от най-конституционното си право, да избере тези, които ще управляват страната, а след това, да сме с надежда, че тези които ще са на власт, освен изгодата за себе си, ще мислят и за народа, защото да се заблуждаваме, че всеки ще е честен и няма да се облажи от властта е нелогично. Не че е лошо,но няма как да се случи. Важното е да се прави нещо и за хората. Няма как да си до кацата с меда и да не бъркаш в нея, въпроса е дали с лъжица, черпак, кофа или нещо още по-голямо ще бъркаш в нея.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Абсолютно безумни протести, които не доведоха до нищо хубаво. И отгоре на всичко повече от половината дето уж протестират бяха или платени или с политически амбиции.
ehh написа:Струва ми се, за съжаление, че лидерите на протестиращите са по-малко умствен багаж от тези, които водиха протестите през 89-а и 97-а. Именно това превърна тези протести в пародия.
+1
След подписването на Ньойския мирен договор,българите спонтанно се събират пред къщата на Иван Вазов!Не пред двореца или народното събрание,а търсят упора в Патриарха на българската култура.След смъртта на Радичков,аз не виждам къде може да се потърси морален водач на народа!Липсва такава фигура или поне аз не знам да има такава.За това протеста се лута като осиротял по улиците на София и не знае на къде е тръгнал.
Това изтече преди малко по новините на ТВ7!
Линк:http://tv7.bg/news/conflicts/9700902.html
Студенти харесаха Стоичков за лице на движението им
21.03.2013 12:33
Младежите се събраха в зала "Арена Армеец", за да поканят лично Камата
Футболната легенда Христо Стоичков да се превърне в едно от лицата на новото движение на студентите. Около това искане се обединиха младежи от Националното представителство на студентските съвети. Те се събраха в зала "Арена Армеец", за да поканят лично Камата.
Идеята за привличането на Христо Стоичков към каузата на студентите възникна вчера (21 март) на колективната среща на младежите на езерото "Ариана". Там представители на 35 университета в България поискаха нов закон за висшето образование, замразяване на таксите за обучение и промяна на модела на финансиране на университетите. Исканията им подкрепи и ректорът на Алма Матер – проф. Иван Илчев.
Следващата седмица Академическият съвет на Софийския университет се очаква да излезе с декларация, в която се призовава за смяна на модела на финансиране на висшето образование.
Линк:http://tv7.bg/news/conflicts/9700902.html
Студенти харесаха Стоичков за лице на движението им
21.03.2013 12:33
Младежите се събраха в зала "Арена Армеец", за да поканят лично Камата
Футболната легенда Христо Стоичков да се превърне в едно от лицата на новото движение на студентите. Около това искане се обединиха младежи от Националното представителство на студентските съвети. Те се събраха в зала "Арена Армеец", за да поканят лично Камата.
Идеята за привличането на Христо Стоичков към каузата на студентите възникна вчера (21 март) на колективната среща на младежите на езерото "Ариана". Там представители на 35 университета в България поискаха нов закон за висшето образование, замразяване на таксите за обучение и промяна на модела на финансиране на университетите. Исканията им подкрепи и ректорът на Алма Матер – проф. Иван Илчев.
Следващата седмица Академическият съвет на Софийския университет се очаква да излезе с декларация, в която се призовава за смяна на модела на финансиране на висшето образование.
За смяната на модела на финансиране на университетите съм съгласен.Ама точно Стоичков да ти е лицето...нямам думи 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
svence написа:Как да няма промяна ще има . След изборите ще ни управляват комунисто-турците, а ако евентуално не им стигнат за мнозинство, ще си спретнат една ТК с ПП "Атака". Честито!
Не вярвам да се случи,отначало имах съмнения,че може би Кунева ще се включи към коалицията на БСП и ДПС,но вече съм сигурен,че това няма да стане и сега съм доста по обнадежден,че няма да ни управляват комунистите и турците.Атака не виждам как биха се включили в коалиция с БСП и особено с ДПС.
- alexveselinov
- Контакти:
zuekaa написа:Никога няма да се оправим , ако има мирни протести,ЛЕЖЕТЕ на тази кълка , че с мирен протест се постига нещо , НА ВИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩОооо. Само с дюдюкания по площадите не става , РАЗБЕРЕТЕ ГО
Васил Левски: "Дела трябват, не думи "
Прав си,революция без кръв няма!
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/
/генерал Христо Луков/
"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/
/Виктор Орбан/
- alexveselinov
- Контакти:
svence написа:Как да няма промяна ще има . След изборите ще ни управляват комунисто-турците, а ако евентуално не им стигнат за мнозинство, ще си спретнат една ТК с ПП "Атака". Честито!
И ти си един промит мозък....
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/
/генерал Христо Луков/
"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/
/Виктор Орбан/