ВСИЧКИ ЗАЕДНО НА ПРОТЕСТА !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВСИЧКИ ЗАЕДНО НА ПРОТЕСТА !!!
Да протестираме мощно.
mertezaker написа:Приятелю, ще ти кажа само едно: Който иска да направи нещо, търси начин. Който не иска - търси причина. А това "не", което си написал с главни букви, дори да го болдваш, пак няма да стане вярно.За учениците и студентите има стипендии, стига да се учат добре, а да не мързелуват. За този, който не се страхува от работа, има и международни бригади, където можеш да спечелиш добри пари и да си гарантираш следването. Ако си беше направил труда да отвориш поне един сайт за работа в България ще видиш, че се търсят предимно млади хора, дори някои фирми поставят възрастови ограничения, което е незаконно. Истината е, че вас младите ви мързи, не искате да работите всякаква работа (макар и да нямате почти никаква квалификация), а искате и да получавате много пари. Е, това поне в началото няма как да стане...
П.П. Свършвам дотук, защото днес макар и да е неделя, аз работя за себе си и времето ми е ограничено.
Капитане, друга система те е изградила, недей да говориш глупости за младите хора! Гледаш от друга гледна точка! Сигурно се срещат мързеливи, необразовани и с претенции, но не ги слагай под общ знаменател!
Капитана е напълно прав, като гледната му точка е съвсем реална и няма никакво значение в кое време е живял.
Както и констатацията на Божидар Димитров, че това което се случва в момента е анархо-комунизъм. Имам чувство, че годината е 1944 година, когато едни хора без образование слезли от гората искат да управляват страната, премахвайки партиите и да станат елита на България. Този филм сме го гледали и 45 години държавата беше управлявана от продобни индивиди, каквито са организаторите на протестите, които май искат яхайки вълната да си уредят уютно местенце между управяващият елит. Казали, че нямали дя преговарят с никого, а какво ще правят ще се въоръжават и ще налагат диктатура на пролетариата ли, за какво протестират след като не искат преговори?
Точно заради това аз вече не припознавам протеста като граждански и няма да участвам вече в тази пародия или вероятно активно мероприятие на компартията и службите, чрез малограмотните "организатори", които не знаят за какво протестират и какво точно искат.
- mertezaker
- Контакти:
Капитана е напълно прав, като гледната му точка е съвсем реална и няма никакво значение в кое време е живял.
Както и констатацията на Божидар Димитров, че това което се случва в момента е анархо-комунизъм. Имам чувство, че годината е 1944 година, когато едни хора без образование слезли от гората искат да управляват страната, премахвайки партиите и да станат елита на България. Този филм сме го гледали и 45 години държавата беше управлявана от продобни индивиди, каквито са организаторите на протестите, които май искат яхайки вълната да си уредят уютно местенце между управяващият елит. Казали, че нямали дя преговарят с никого, а какво ще правят ще се въоръжават и ще налагат диктатура на пролетариата ли, за какво протестират след като не искат преговори?
Точно заради това аз вече не припознавам протеста като граждански и няма да участвам вече в тази пародия или вероятно активно мероприятие на компартията и службите, чрез малограмотните "организатори", които не знаят за какво протестират и какво точно искат.
Капитанът НЕ е прав или е прав за себе си, но всеки си има гледна точка, т.е. разбирам че ти си доволен от условията на живот в България и не искаш промяна?! Няма единство в исканията, наистина част от тях не са обмислени, но пък трябва ПРОМЯНА или опит за такава!
Като гледам кадрите от протеста в София, всеки протестира за нещо. Сега са против Президента, а искаха да се срещат с него. Аз от този час почвам протест срещу това, че се износват гумите на колите и оня ден ги смених заради това. Не на износването на гумите на колите!
Официално Държавата е затворена и тези протести и искания са към никой!
Официално Държавата е затворена и тези протести и искания са към никой!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
mertezaker написа:
Капитанът НЕ е прав или е прав за себе си, но всеки си има гледна точка, т.е. разбирам че ти си доволен от условията на живот в България и не искаш промяна?! Няма единство в исканията, наистина част от тях не са обмислени, но пък трябва ПРОМЯНА или опит за такава!
Капитанът и колегата са болезнено прави, тук не става дума кой колко е доволен от живота си, а кой какво прави, за да се развива и да допринася с нещо за прогреса на България. Поздравления ако си изключение, но не може разни др•сльовци, които нямат елементарна работна дисцпилина: закъсняват за работа, не уважават колегите и ръководителите си, ламтят само и единствено за бонуси а с нищо не допринасят за общото благо на организацията, да ми искат Велико Народно Събрание и нова Конституция! Младите първо да се научат да тачат България и да си вършат съвестно работата и задълженията, едва сетне да говорят за бунтове и протести!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
mertezaker написа:Капитана е напълно прав, като гледната му точка е съвсем реална и няма никакво значение в кое време е живял.
Аз не съм доволен от условията на живот в България, нямам бизнес и съм като повечето хора работещи за заплата и заплатата ми е около средната за страната. Трудно ми е като на всеки друг и аз искам промяна, но това което се случва в момента е пародия и няма как да доведе до нещо положително. Няма нищо градивно, дори напротив цари пълен хаос в исканията на протестиращите, а организаторите оглавили протеста са едни малограмотни хора, без познания по право, конституция и закони. Къде е българската интелигенция в тези протести, няма я, защото няма как да се индетифицира с подобни искания и лидерите на протестите.
Колкото до промяната, да, трябва да има такава и съм напълно съгласен с теб, но това не е начина да си срещу всички и всичко, а да се седне спокойно и да се разисква по проблемите, като гражданите бъдат представлявани от хора които имат познания по материята, а не тези които в момента се изживяват като водачи на народа. Няма как да се водят разговори с "хора от народа", които нямат ни най малка представа от законодателно право и всичко свързано с управлението на държавата.
- wicked1913
- Контакти:
ПИТАМ АЗ КЪДЕ СА ШИБАНИТЕ МЕДИИ - евронюз и т.н., к**ви на израел и сащ... като стане нещо в Гърция с дни ни натякват какво ставало там и колко сме жалки НО когато България ЕКСПЛОДИРА ?>????
фалшива коса - фалшив футбол!
Само да вметна,че руснаците така извъртяха яко нещата, че направо не е за вярване.
Малко цифри:
-2 млрд. загробени в АЕЦ Белене
-изнасяне на тока на АЕЦ Козлодуй чрез посредници
-ТЕЦ-ове със изкуствено завишена цена
-соларни паркове със изкуствено завишена цена
Това са милиарди, който НИЕ трябва да платим,а парите потъват в кръга на Румен Овчаров и сие,тясно свързани с руските интереси.
Хайде тези протестиращите ,кажат като изгонят ЕРП-тата ,кой ще плати горе изброените неща? Да не мислят,че тока ще стане 4 ст,за жалост не.
Ще изгоним фирмите от западна Европа и пак ще се надупим на Русия. ЕРП-тата ще станат държавни и лапачката ще е още по-голяма. Хората протестират срещу монополи-хахахахах. Нали има ДКВР нали целта на това НЕЩО е да води мониторинг върху фирмите,защо не се протестира срещу него,еми защото е много по-лесно е срещу чуждото. И после сме щели да искаме помощ от Европейския съюз, ние ги гоним, горим знамена на САЩ и Европейския съюз и чакаме помощ от тях. Така е драги сънародници, руснаците не искат да ни загубят като зона на влияние,а никой от гадните русофили не ще да ходи в Русия,а все се сравнява с Западния свят.
Има решение за намаляване на сметки,но никой не го казва-енергийна ефективност.В западна Европа това е едно от важните направления на сектора,НО Русия не го ще.Познайте защо? Защото ще станем по-малко зависими от тях и ще им намалят приходите от природни изкопаеми.Ако не бяха те,те отдавна да ги няма на картата.
Малко цифри:
-2 млрд. загробени в АЕЦ Белене
-изнасяне на тока на АЕЦ Козлодуй чрез посредници
-ТЕЦ-ове със изкуствено завишена цена
-соларни паркове със изкуствено завишена цена
Това са милиарди, който НИЕ трябва да платим,а парите потъват в кръга на Румен Овчаров и сие,тясно свързани с руските интереси.
Хайде тези протестиращите ,кажат като изгонят ЕРП-тата ,кой ще плати горе изброените неща? Да не мислят,че тока ще стане 4 ст,за жалост не.
Ще изгоним фирмите от западна Европа и пак ще се надупим на Русия. ЕРП-тата ще станат държавни и лапачката ще е още по-голяма. Хората протестират срещу монополи-хахахахах. Нали има ДКВР нали целта на това НЕЩО е да води мониторинг върху фирмите,защо не се протестира срещу него,еми защото е много по-лесно е срещу чуждото. И после сме щели да искаме помощ от Европейския съюз, ние ги гоним, горим знамена на САЩ и Европейския съюз и чакаме помощ от тях. Така е драги сънародници, руснаците не искат да ни загубят като зона на влияние,а никой от гадните русофили не ще да ходи в Русия,а все се сравнява с Западния свят.
Има решение за намаляване на сметки,но никой не го казва-енергийна ефективност.В западна Европа това е едно от важните направления на сектора,НО Русия не го ще.Познайте защо? Защото ще станем по-малко зависими от тях и ще им намалят приходите от природни изкопаеми.Ако не бяха те,те отдавна да ги няма на картата.
Браво, народе !!!
България е на улицата ! Българският народ е жив и днес го показва. В София има огромно множество хора. В над 25 града на България се провеждат протести, на които присъстват рекорден брой хора. От миналия век не помня толкова хора да са излизали на протест в България.
Народът се събуди .... Усещането да си в това множество е фантастично !!!
Сигурен съм, че ще е за добро.
Да се пошегуваме с комшиите, както те се шегуваха с нас: "Шшшшът тихо да не събудим гърците !
Кой сега е №1 ?!?!"
България е на улицата ! Българският народ е жив и днес го показва. В София има огромно множество хора. В над 25 града на България се провеждат протести, на които присъстват рекорден брой хора. От миналия век не помня толкова хора да са излизали на протест в България.
Народът се събуди .... Усещането да си в това множество е фантастично !!!
Сигурен съм, че ще е за добро.
Да се пошегуваме с комшиите, както те се шегуваха с нас: "Шшшшът тихо да не събудим гърците !
Кой сега е №1 ?!?!"
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: ВСИЧКИ ЗАЕДНО НА ПРОТЕСТА !!!
Сутринта Цветанов им вика "ма вие и сега можете да влезете мажоритарно в парламента, ако съберете Х броя гласове", те му викат "ма ние не искаме да влизаме, искаме вие да излезете". Това е тоталното доказателство, че тия хора не знаят какво искат.
Хубаво, тези да се махат, но трябва да имаш идея и кой да влезе там, това в момента е тотално нелепо. Тия хорица въобще нямат идея какво искат.
Хубаво, тези да се махат, но трябва да имаш идея и кой да влезе там, това в момента е тотално нелепо. Тия хорица въобще нямат идея какво искат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.