Феновете се обединиха с позиция: Няма да предадем България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

wsxedcrfv

Re: Феновете се обединиха с позиция: Няма да предадем България!

Мнениеот wsxedcrfv » 23 фев 2013 15:08

а знаете ли кой е янко петров?
този дето организира протестите.
много ще съм ви благодарен ако ми напишете повече за него.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 23 фев 2013 15:20

1982 написа:
Червени_шампиони написа:А ти какво направи за 31 години жалко съществуване?

Със сигурност съм направил нещо по-смислено от това да ходя и да мятам камъни и бомби по полицията и да си мисля, че по този начин изразявам някакъв граждански протест. Със сигурност съм направил нещо по-смислено от това да ходя да обръщам кофи и да чупя стъклата на коли и витрините на магазините.

Истинските протестиращи бяха онези, които започнаха протестите, а не да се крият по нощите с качулки на главите и шалове на лицата. Само и само като направят зулумите после да не бъдат разпознати.

Не го отразявайте този!В Пирин може и да е имало спорове,но спорове има когато хората милеят за нещо!У ваше село ...нищо!А най-стойностното което си направил е да оцеляваш...вечер си лягаш доволно че си избутал и този ден!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 23 фев 2013 15:51

wsxedcrfv написа:а знаете ли кой е янко петров?
този дето организира протестите.
много ще съм ви благодарен ако ми напишете повече за него.

От младежкото бсп.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 23 фев 2013 15:58

Истината е, че прехода се провали и ТОВА ЯСНО СЕ ДОКАЗВА ОТ ФАКТА, ЧЕ ХОРАТА, КОИТО ПРЕЗ 90-ТЕ БЯХА НА УЛИЦАТА СЕГА ЖАДУВАТ ЗА ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ.
Затова отговора е един трябва протестиращите да искаме парламента преди да се разпусне да гласува за ново велико народно събрание и закон, според, който във изборите за великото народно събрание да няма право на участие нито един бивш депутат от и нито един бивш сътрудник на ДС.
А НАЙ-ВАЖНОТО В НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ Е ТОВА ДА СЕ НАМЕРИ НАЧИН И ЯСНО ДА СЕ ПОСОЧИ, КОЙ ЩЕ ИЗВЪРШВА КОНТРОЛА ПО СПАЗВАНЕ НА ВСЕКИ ЕДИН НОВ ЗАКОН, ЗАЩОТО ТОВА Е НАЙ-ЛОШОТО НЕЩО ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ НА ПРЕХОДА СТРАХОТНИ ЗАКОНИ, НО НИКОЙ НЕ КОНТРОЛИРА И НЕ ИСКА ДА КОНТРОЛИРА ТЯХНОТО СПАЗВАНЕ.
СЪЩО И ОСНОВНО ВАЖНО НЕЩО Е ДА СЕ ЗАПИШЕ, ЧЕ АКО НА ИЗБОРИ НЕ ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ 51% ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС ИЗБОРИТЕ НЕ СЕ ПРИЗНАВАТ САМО ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ МОЖЕМ ДА ДЪРЖИМ ПОЛИТИЦИТЕ В ШАХ И ТЕ ДА СЛУШАТ КАКВО ИСКАМЕ НИЕ А НЕ ДАЛИ БРЮКСЕЛ Е ДОВОЛЕН И НАЙ-ВАЖНОТО НЯМА ДА НИ КАРАТ ДА ИЗБИРАМЕ НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО НО ВСЕ ПАК ЗЛО.
И НАЙ-ВЕЧЕ ДА МОЖЕ КОГАТО НЕ СМЕ ДОВОЛНИ ОТ ИЗБРАНИЯ ОТ НАС ДЕПУТАТ КМЕТ ПРЕЗИДЕНТ ДА ИМАМЕ ПРАВО С РЕФЕРЕНДУМ ИЛИ ПОД НЯКАКВА ДРУГА ЛЕСНА ФОРМА ДА МОЖЕМ ДА ГО ОТЗОВЕМ.
И накрая искам да припомня на всички, които смятат, че старите муцуни както е модерно да наричаме хората, които бяха във властта през времето на проваления преход довел българския народ до мизерия и глад следната народна мъдрост СЪС СТАРИ КУРВИ НОВ БАРДАК НЕ СТАВА.
НЕКА ИЗЛЕЗЕМ И СИ ОТСТОЯВАМЕ ИСКАНИЯТА ЗА НОВА СИСТЕМА, КОЯТО ДА НИ НАПРАВИ ЩАСТЛИВИ, ЧЕ ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ, НАПРЕД НАРОДЕ ТИ СИ ГОСПОДАР НА СВОЯТА РОДИНА.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 23 фев 2013 16:26

Хора , ще ви го кажа само веднъж и запомнете, тия протести са за многократна употреба вече, днеска гледах ТРИ сбирки на "лицата" на протестите, тия хора са за разтрел, едните нападат и обвиняват другите, другите третите...тия ли искате да имат обществени квоти в управлението на държавата, нима искате полуобразовани типове , бивши кади на бсп, горд и т.н. да ви яхат за многократна употреба? Та днес едната госпожа си призна след въпрос че била на събрание на бсп и даже се изказвала....моля ви прозрете истината.
Тия лица на протеста викат Нямаме пари...е как ще имат като по цял ден обикалят по телевизиите и улиците...тях не им се работи!

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 23 фев 2013 16:53

Нека да приемем че протестите са чисти и няма външни интереси. Вече цяла седмица не мога да разбера как точно ще се постигнат исканията на протестиращите, поне най- важните. Моля всеки който е достатъчно компетентен да ми обясни как ще се постигнат целите на протестиращите. Имам в предвид целите за смяна на системата. Молбата ми е защото искам да усетя на къде духа вятъра защото се страхувам от анархия. Съвсем искрен съм и очаквам просто компетентно обяснение.

meminsole
Контакти:

I've recently started a web site, the info you offer on this

Мнениеот meminsole » 23 фев 2013 17:26




Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 23 фев 2013 17:41

Captain Stottlemeyer написа:
viali69 написа:
1982 написа:Със сигурност съм направил нещо по-смислено от това да ходя и да мятам камъни и бомби по полицията и да си мисля, че по този начин изразявам някакъв граждански протест. Със сигурност съм направил нещо по-смислено от това да ходя да обръщам кофи и да чупя стъклата на коли и витрините на магазините.
Истинските протестиращи бяха онези, които започнаха протестите, а не да се крият по нощите с качулки на главите и шалове на лицата. Само и само като направят зулумите после да не бъдат разпознати.

Ако не бяха тези с качулките и маските на улицата, управляващите щяха да си го преместят от единия крачол в другия. Така нареченият "мирен протест" не носи никакви резултати. Доказано е от времето. Ние навремето направихме "нежна революция" и "мирен преход" и затова я докарахме до тук.
Няма нищо страшно да има и не толкова мирен протест. Дори е по-ефикасно !
В другите европейски държави също протестират с качулки, камъни и коктейли "Молотов". Това е демокрацията ! Правото всеки да протестира кой, акто намери за добре. Важното е да се постигат целите на протеста. Вижте Италия, Испания, Гърция ...
Защо във Варна никой не хвърли камък срещу полицията ? Защото полицаите бяха солидарни с протестиращите и свалиха щитовете в знак на съпричастие.
Каква ще е ползата да се изправят 10 000 лелички и чичковци на протеста, да стоя, да пеят, да скандират и след няколко часа да си разотидат ?
Кой мислиш, че ще ги чуе ? Ще има ли резултат от един такъв простест ?

И какъв беше резултатът от протеста? ББ излезе от ситуацията по най-елегантния начин - подаде оставка няколко месеца преди предстоящите редовни парламентарни избори. Сега какво следва по закон - предсрочни парламентарни избори. Кой ще гласува на тях - пак леличките и чичковците, защото 90 % от тези с маските и качулките не са пълнолетни и нямат право на глас. ;) Кой ще влезе в парламента - 90 % от старите муцуни. Следва логичен въпрос: Оти ручахте жабетата!? :lol:
П.П. Що се отнася до т.н. "обръщение на феновете" не смятам, че лица като Елена Ваташка, Владимир Владимиров - Гугутката или Димитър Ангелов - Дучето могат да представляват някого другиго, освен своите семейства... 8-)

Най-трезвото мнение тука :!:

П.П.
Попитали един от протестиращите с качулките и шаловете
-Ти за какво протестираш?
-Писна ми 23 години да ме правят на луд!
-А ти на колко години си?
-На 16!
:shock: :shock: :shock:

Този протест си беше обречен още на втория ден, когато знайни и незнайни го яхнаха и на края никой не знаеше за какво протестира. Уш заради тока. Ми сметките ми за миналата година по това време са си абсолютно същите, по-миналата година също, нарочно проверих. Защо тогава нямаше протести? Проблема е че немалка част от Българите не им се работи, гледа как да скатае, да излъже и т.н. На него му е добре да си има някаква службичка с 5 работни дни в седмицата по 5 часа, да взима 300-400 лв. и да протестира, че му е малко заплатата. Да ме извиняват немалката част, но е така и говоря от страната и на работодател и на работник, защото съм бил и от двете страни. Ей това нещо в тази Държава изкорени ли се, ще процъфти и не Швейцария на Балканите ще е ами две Швейцарии на Балканите ще е, защото географски имаме всичко! Какъвто народа, такива и политиците!

И сега какво стана, като Бойко Борисов подаде оставка? Според мен едно голямо НИЩО. Трябвало било да се сформира нова партия или движение. Е до кога нови партии и движения. Малко ли са за почти 24 години уш преход.

И още един синдром на немалката част Българи е, че те са "специалисти" по всичко и "знаят" как да "оправят" всичко...
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 23 фев 2013 19:35

svence Абсолютно съм на твоето мнение. Лошото е че нещата вървят към анархия!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 23 фев 2013 20:18

Zaash написа:svence Абсолютно съм на твоето мнение. Лошото е че нещата вървят към анархия!

А до сега, какво беше не живяхме ли в анархия, който каквото искаше това си правеше стига да знае на, кого да си плати. През всичките тези 23 години живяхме в анархия И ТЕЗИ, КОИТО ДОСЕГА СЪЗДАВАХА АНАРХИЯТА СЕГА ХУЛЯТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ПЛАШАТ ХОРАТА ЧЕ ЩЯЛО ДА НАСТАНЕ АНАРХИЯ, ЗАЩОТО ТЕ САМИТЕ ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ, ЧЕ АНАРХИЯТА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ И НАЙ-ПОСЛЕ НЯКОЙ ЩЕ ИМ ПОТЪРСИ СМЕТКА.
На този дето говори, че българина бил мързелив и работел за 400-500 лв. заплата 5 дена в седмицата, да го светна, че такива българи са тези, които излизат и подкрепят партиите и досегашния модел, защто са в някоя администрациийка и НА ТЯХ НЕ ИМ ТРЯБВАТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД, ЗАЩОТО ТЕ СА ТАМ ЗА РУШВЕТА ТЕ НЕ РАБОТЯТ ЗА ЗАПЛАТА И ТЕ СЪЗДАВАТ АНАРХИЯТА.
ОСТАНАЛИТЕ ОТВОРКО ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ РАБОТЯТ ПО 12-14 ЧАСА С НАЙ-МНОГО ДЕН ПОЧИВКА ЗА 300 ЛВ. И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ НЕ ГИ ПОЛУЧАВАТ С МЕСЕЦИ, ЗАЩОТО РАБОТОДАТЕЛЯ ЗНАЕ НА, КОЙ ХРАНТУТНИК В ДОСЕГАШНАТА СИСТЕМА ДА ПЛАТИ И ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА, ПЪК И КАКТО БЕШЕ ПРИМЕРА СЪС ВМЗ КАК ДЪРЖАВНАТА МАШИНА ДА ИМА ОЧИ ДА ГИ ГЛОБЯВА И КАРА ДА СИ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПРАВИЛНО КАТО ТЯ САМАТА НЕ ГО ПРАВИ И НЕ ЗАПЛАЩА ТРУДА НА ХОРАТА С МЕСЕЦИ. ТОВА БЕ ОТВОРКО АКО НЕ Е АНАРХИЯ КАКВО Е И ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА СТАНЕ ПО-ЗЛЕ ТО И ЗАТОВА НАРОДА ИЗЛЕЗЕ, ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ТЪРПЕЛИВИ И ТРЪГВАТ ЧАК КОГАТО СТНАТ НАЙ-ЗЛЕ И ОСТАНАТ ГЛАДНИ.
ПАК ПОВТАРЯМ СЪС СТАРИ КУРВИ НОВ БАРДАК НЕ СТАВА, И ДА ПОПИТАМ КАТО Е ТОЛКОВА СТРАШНИ ПРОТЕСТИТЕ, ЗАЩО ЧАК КОГАТО ПОЧНАХА ПОЛИТИЦИТЕ СЕ СЕТИХА, ЧЕ ХОРАТА СА С НИСКИ ДОХОДИ И НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ НАЙ-НУЖНОТО ЗА ЖИВОТ, КЪДЕ БЯХА ВСИЧКИ ТЕЗИ 23-ГОДИНИ, ЧЕ ЧАК СЕГА, КОГАТО СЕ ПОИСКА СМЯНА НА СИСТЕМАТА СЕ СЕТИХА ЗА НУЖДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СА ГИ ИЗБРАЛИ, А НЕ ЗА ИСКАНИЯТА НА БРЮКСЕЛ, КОЙТО ГИ ПОТУПВА ПО РАМОТО, ЧЕ СМЕ ФИНАНСОВО СТАБИЛНИ ЗА СМЕТКА НА ОБЕДНЯВАНЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Върни се в “Свободна зона”