Фен съм защото?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Фен съм защото?
Фен съм на Черно море от детска възраст , първият ми мач беше пролеттана 2002г. когато гледах Черно море - Марек 3:1 и така се запалих по отбора на Варна , отборът , чийто стадион е на 200 метра от дома ми. 

- levskar_95
- Контакти:
ЮВЕНТУС <3
Фен съм на Юве,защото първия ми мач,който гледах и ми привлече вниманието беше на бианконерите,първия ми футболен екип беше именно на ЮВЕНТУС.И прословутият мач беше Киево 0:4 Ювентус 2002 година,ако не се лъжа и си спомням,че Ринга маи тогава ги даваха.А другият отбор,който винаги си го носа в сърцето е ЛЕВСКИ
Фен съм на Юве,защото първия ми мач,който гледах и ми привлече вниманието беше на бианконерите,първия ми футболен екип беше именно на ЮВЕНТУС.И прословутият мач беше Киево 0:4 Ювентус 2002 година,ако не се лъжа и си спомням,че Ринга маи тогава ги даваха.А другият отбор,който винаги си го носа в сърцето е ЛЕВСКИ

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
Фен съм на Ливърпул от 10 годишен(2003 година),един приятел на баща ми беше у нас и се разправяха нещо за футбол.А на въпросния приятел на бащата все Ливърпул му бе в устата(нашия е върл фен на Манчестър
).Малко по малко започнах да се интересувам от футбол само заради Ливърпул.
Фен съм и на Байерн Мюнхен от около 5 години.

Фен съм и на Байерн Мюнхен от около 5 години.

- becks32milan
- Контакти:
Дядо ми гледаше Челси - МЮ през 2004/2005 и аз казах че съм за сините (все пак съм бил 5-6 годишен
) И така си остана.

[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
-
- Контакти:
Фен съм на Черноморец ! Първият ми мач беше когато бях на около 5, 6 години ! От 4 5 години съм фен на отбора и гледам никога да не изпускам мач ! В сърцето ми е ! 

- pesho_1913
- Контакти:
Мисля, че 99-та ми беше първия мач на Славия. Тогава бях на 4 години, и доколкото не се лъжа, белите играха с Шумен. Принципно в семейството, баща ми, чичо ми, братовчедите, всички са слависти, та и аз покрай тях се запалих по отбора.
Дортмунд ги харесвам от времето на Ян Колер, Росицки, Деде, Аморозо, когато ги излъчваха по Ринг ТВ.
Дортмунд ги харесвам от времето на Ян Колер, Росицки, Деде, Аморозо, когато ги излъчваха по Ринг ТВ.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
Офтопик:
- LSFCforever
- Контакти:
Фен съм на Левски от както се помня. Падам се 4то поколение левскар. Не съм левскар след някой от знаменитите мачове. Баща ми е виновен за всичко. Още като бебе имам снимки целия облечен в артикули на Левски. Според мен така е най-хубаво да си левскар не след някой мач а просто защото сърцето така е решило.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
-
- Контакти:
Юнайтед ! Сезон 2002/2003, когато изоставаха с 8 точки на Арсенал през март и спечелиха титлата след невероятен рейд. Доколкото помня спечелиха титлата с 5 точки. Освен това по онова време играеха страхотни играчи в отбора
Един ИСТИНСКИ българин !
Офтопик:
- MagicMoments
- Контакти:
Всички в семейството ми са левскари та естествено и аз станах верен на синята идея и вече 9 години ходя на мачове и подкрепям ЛЕВСКИ в добро и лошо.
На Тотнъм Хотспър симпатизирам от 2006 когато в отбора пристигна Митко Бербатов и бях изумен от партньорството му с Роби Кийн в атака и вече от 7 години следя с по-специално отношение отбора.COYS
На Тотнъм Хотспър симпатизирам от 2006 когато в отбора пристигна Митко Бербатов и бях изумен от партньорството му с Роби Кийн в атака и вече от 7 години следя с по-специално отношение отбора.COYS
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

- Thomas Müller
- Контакти:
Фен съм на Байерн още от началото на 90-те, по-специално мача на Байерн с ЦСКА, а след това и полуфинала с Цървена Звезда и макар че не се класираха на финала ( нещастния автогол на Аугенталер), но ми направи тогава впечатление непримиримостта на немците, а и имаха футболисти като Лаудруп, Ройтер, Ефенберг, Аугенталер, Волфарт и т.н.