Гладът превърнал севернокорейците в канибали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Re: Гладът превърнал севернокорейците в канибали

Мнениеот shumkar_44 » 29 яну 2013 13:43

Въпреки, че ръководният орган тук позволи тази открито провокативна дискусия да продължи, аз заставам зад решението му, защото вярвам в компетенцията му. Относно статията, аз мисля следното:

За пореден път западните медии еякулираха новина, с нескрито лъжлив привкус и българинът я погълна с охота... Това аз наричам психологически разврат! Простете, че използвам такива изразни средства, ала исках да отговоря на нападките на по-младите и объркани человеци с един премерено и умишлено използван Хенри - Милъров похват в типичния му вулгарен западен стил. Искам да кажа и на тези, които се присмиват на честата ми употреба на анахронизми, че това, което правят не е нито конструктивно, нито изразява адекватно позицията им по предварително зададените теми.

Прочее, нека се върнем на партенката. Когато вие четете такива "новини", позоваващи се на журналистическите манипулации на западни анонимници, започвате да се чувствате по добре под режима на Боко, защото "поне" се храните с хляб и вода, вместо с "децата си", т.е явно има цел тези новини да съществуват ... навярно, за да застанат всички люде на страната на запада по "казуса КНДР". Тъжното е, че медиите просмукаха всичко в мозъчните кутии на лекомислените, подобно на картонени кутийки сок, а за сламка използваха кървавото си перо!

За Северна Корея нямам затвърдено мнение, поради ограничеността на наличните (истинни) сведения, ала по всичко личи, че това е един единен и корав народ, с множество традиции и силно народно самосъзнание. Може би това ми стига за сега.
Последна промяна от shumkar_44 на 29 яну 2013 13:44, променено общо 1 път.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 29 яну 2013 13:43

Айде де, батманлевски и няколкото му ника още не са пристигнали .. :lol: Айде, че става интересно ! :lol: Някой да му прати мейл да се изкаже и той/те ! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 29 яну 2013 13:51

Лудите във форума веднага окачаствиха новната като "западна лъжа" ,"пропаганда" и т.н. Преди нова година, оня КНДР (или някой от производните в този форум болшевики) беше пуснал някаква игричка (на ниво от 1990 година) и възхваляваше технологичния напредък на Северна Корея :) :) :) егати ти и напредъка :) :lol:
Последна промяна от pumpo на 29 яну 2013 13:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 29 яну 2013 13:57

Може и да им се плаща да пишат небивалици... или пък им липсва системата на комунизма, понеже са били от 2% в България, които са се ползвали с привилегии. Мастии гадни!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 яну 2013 14:00

Абсолютни глупости, американските медии у нас нямат почивка..
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 29 яну 2013 14:27

W84me написа:Абсолютни глупости, американските медии у нас нямат почивка..

:lol: :lol: У НАС викаш :lol: :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 яну 2013 14:32

Нормално е чугунените комунистически тикви веднага да обявят това за западна пропаганда и манипулация, да сте чували някога комунист да си признае нещо лошо ? :lol: :lol: :lol: Иначе е важно, че шишкото Ким строи ракети и бомби, нищо че народът му се яде един друг и хапва плъхове и корени като основно, за да радва малоумниците по форумите :mrgreen:
Искам да попитам Шумкар, КНДР, W84me и прочие пролетарии във форума - абе имам чувството, че омразата ви към Запада е нещо много по-дълбока и лична :P Да не би някоя приятелка или жена да ви е слагала рога с някой западняк, докато вие громите империализма по форумите ? :roll: И затова пак са виновни американците, нали така ? :lol:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 29 яну 2013 14:36, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 яну 2013 14:33

Надявам се това,вече да е някаква художествена измислица...Не мога да повярвам,че някой ще изрови внучето си за да го изяде,по гнусно нещо не съм чувал и чел никога :idea:

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 29 яну 2013 14:42

Viktor4o_Rs написа:Нормално е чугунените комунистически тикви веднага да обявят това за западна пропаганда и манипулация, да сте чували някога комунист да си признае нещо лошо ? :lol: :lol: :lol: Иначе е важно, че шишкото Ким строи ракети и бомби, нищо че народът му се яде един друг и хапва плъхове и корени като основно :mrgreen:
Искам да попитам Шумкар, КНДР, W84me и прочие пролетарии във форума - абе имам чувството, че омразата ви към Запада е нещо много по-дълбока и лична :P Да не би някоя приятелка или жена да ви е слагала рога с някой западняк, докато вие громите империализма по форумите ? :roll: И затова пак са виновни американците, нали така ? :lol:

Колега, на мен отрицателното мнение към Запада е формирано от историята, отношението им към нашата държава, както и упадъчният им режим, който държи по-голямата част от населението на света на ръба на оцеляването. По същия начин, по който ти ме питаш защо вярвам в просперитета на КНДР, аз мога да те запитам защо ТИ приемаш писанията на западните медии за чиста монета? Да си кажа правичката, аз виждам във всичките лъжи и отрицателни хиперболи, писани за северно корейския народ, един удобен повод за вербуване на съмишленици с цел бутане на последната крепост срещу съвременната капиталистическа империя. Това е една от причините да не вярвам на инструментите на зомбирания капиталистически караконджул!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 яну 2013 14:50

Иначе,комунистите са както винаги скандални ! Те цяла година ни съсипват с конспиративни новини,всичко положително което се пише за Северна Корея е вярно,а всичко което излезе от американската преса е чиста пропаганда !

Върни се в “Свободна зона”