Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2012 17:39

MORSKI написа:
we are the champions написа:
MORSKI написа:е как да ги има като влязат вътре с перфектната климатизация на заведенията и се опушваш за месеци напред :lol: Мерси. Никой не е длъжен да ви диша цигарения дим.

И то какво излезна ,че ние нямаме право да ходим по заведенията ли :roll:

Защо изопачаваш думите ми както ти е удобно и пишеш глупости? Не само не съм казал това, а напротив. Чети и мисли малко. Но и какво- да влизаме непушачите в заведение където не може да се диша от дим ли?

Защо не го направиха така,че всяко заведение да има право да си избира дали да сее пуши или не :?: :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 18 дек 2012 17:41

Защото всеки ще избере да си направи заведението за непушачи и няма се отърве цяла година от клиенти :)
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 дек 2012 17:42

CTAHKO написа:
MORSKI написа:
we are the champions написа:
MORSKI написа:е как да ги има като влязат вътре с перфектната климатизация на заведенията и се опушваш за месеци напред :lol: Мерси. Никой не е длъжен да ви диша цигарения дим.

И то какво излезна ,че ние нямаме право да ходим по заведенията ли :roll:

Защо изопачаваш думите ми както ти е удобно и пишеш глупости? Не само не съм казал това, а напротив. Чети и мисли малко. Но и какво- да влизаме непушачите в заведение където не може да се диша от дим ли?

Защо не го направиха така,че всяко заведение да има право да си избира дали да сее пуши или не :?: :?: :?:

То беше така по едно време. Но така нали се сещаш, че 90% ще изберат за пушачи. И какво така ние непушачите колкото и да сме малко да сме репресирани ли? Защото имаш някакво любимо заведение обаче вътре е смок от дима. И за да влезеш или трябва да се прежалиш, понеже вие сте си свикнали на дима, но повярвай за човек който не пуши си е мега неприятно. Или трябва да смениш заведението., От какъв зор? Така пак има репресирани просто се сменя позицията.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 дек 2012 17:44

Бивш пушач съм, но съм против тези забрани.
Относно заведенията трябваше да им се даде право на избор.
Тези в които искат да се пуши да бъдат с петорно по-скъпи лицензии и разрешителни, и собствениците сами да определят съдбата си.
Изображение

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 18 дек 2012 17:47

Морски мелеш едно и също,а въобше не спомена какво ти пречат пушачите ,като си в зала за непушачи!
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2012 17:48

joro65 написа:Защото всеки ще избере да си направи заведението за непушачи и няма се отърве цяла година от клиенти :)

Споко 8-) И за това си има лек :lol: Моят шеф е купил машини за мъгла :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 18 дек 2012 17:49

joro65 написа:Морски мелеш едно и също,а въобше не спомена какво ти пречат пушачите ,като си в зала за непушачи!

Не се правя на адвокат, ама си го е написал 20 пъти... Кьорав карти не играе :roll:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Rigabula
Контакти:

Мнениеот Rigabula » 18 дек 2012 17:49

И аз отказах цигарите, и ми е неприятно около дим, но 90% от хората около мен пушат тъй или иначе, та прежалим съм го. Според мен най-добре ще е с две зали, но както каза колегата преди мен тези, които искат да имат зала за пушачи да плащат по-високи такси и т.н. и изискванията към вентилация да са максимално завишени, да се зачудят дали има смисъл да има "кошара" за пушачи
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2012 17:50

Добре де,да попитам непушачите във форума,дали карат леки автомобили и не тровят ли и те пешеходците :? :?: Какво,да забраним автомобилите ли :? :?:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 дек 2012 17:51

joro65 написа:Морски мелеш едно и също,а въобше не спомена какво ти пречат пушачите ,като си в зала за непушачи!

мелеш
Това на какъв език е :lol:
Не, че нещо, но и ти редиш едни и същи неща вече трето мнение и си тъпчеш на едно място като магаре на мост. Че не си правиш труда да четеш не съм ти аз виновен. Мисли малко преди да пускаш мнение. 100 пъти казах, че най-добре беше когато имаше прегради и, че зимата това е решението. Казах, че ми пречи дима КОГАТО НЯМАШЕ ПРЕГРАДИ! Ти малоумен ли си извинявай? Много ясно, че когато има прегради няма какво да ми пречи понеже няма и дим!

Върни се в “Свободна зона”