ivailopetkov написа:Бях голям манияк давах парите си за закуска за весник чук чуки един петък припаднах от глад докато го разглеждах в училище
![]()
![]()
сега вече има интернет а имам бях събрал към 400
сега дядката 'пали' печката с тях на село.
![]()
![]()

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivailopetkov написа:Бях голям манияк давах парите си за закуска за весник чук чуки един петък припаднах от глад докато го разглеждах в училище
![]()
![]()
сега вече има интернет а имам бях събрал към 400
сега дядката 'пали' печката с тях на село.
![]()
![]()
tevez написа:ivailopetkov написа:еми ние кат ходехме да къртим железа от едно ;нали като падни бомба харата влизат вътре -кажете ми как се казваше;
и се чу едни вик не на български и не на друг и ние като тругнахме да бягаме целите бяхме в лайна една полицейса имаше отвъд ама ништо не ни каза а ония беше с чука и секача
shotgun blues написа:Разбирам български и прочетох постовете на ivailopetkov ,но абсолютно нищо не разбирам от това което пише,ама абсолютно нищо
шивача написа:По непотвърдена информация, Мартина е бил доведен по настояване на Станко Йовчев, с който го свързвало близко приятелство. Навремето и двамата участвали в реалити шоуто "Първият голмайстор печели" , в което се класирали наравно!
tevez написа:шивача написа:По непотвърдена информация, Мартина е бил доведен по настояване на Станко Йовчев, с който го свързвало близко приятелство. Навремето и двамата участвали в реалити шоуто "Първият голмайстор печели" , в което се класирали наравно!
Sisi 1914 написа:
Каряли, Дженуа, Ямбул, Волзбург, Манц, Кайзерслаутерд, Дорхмунд, Слонзи, Лотфорт, Скънторк, АЗ Алтмарх, Харц, Верехен, Ажасио.
megan fox написа:
Както вече написах дори и да си от мойта пак не си застрахован, че няма да те рендосам, ако ме ядосаш...![]()
![]()
Любимият ми начин за изкарване на съперник от строя е влизане с двата крака в двете колена на съперника или мощен ритник в слънчевият сплит. Но реално най-много съм контузвал с подсечки, при които няколко пъти съперниците ми като са падали са си чупели ръцете, на които падат. Най-грубата ми проявя бе срещу едно турче от съседният клас, което счупи ръката на един съученик - още при следващата атака така му влязох в левият глезен, че той се строши, а при падането си счупи и лявата ръка.![]()
![]()
При последвалото меле на мен ми счупиха носа, ама тоя дето ми го счупи му избих няколко зъба с ритник...
AnalBreaker написа:megan fox написа:
Както вече написах дори и да си от мойта пак не си застрахован, че няма да те рендосам, ако ме ядосаш...![]()
![]()
Любимият ми начин за изкарване на съперник от строя е влизане с двата крака в двете колена на съперника или мощен ритник в слънчевият сплит. Но реално най-много съм контузвал с подсечки, при които няколко пъти съперниците ми като са падали са си чупели ръцете, на които падат. Най-грубата ми проявя бе срещу едно турче от съседният клас, което счупи ръката на един съученик - още при следващата атака така му влязох в левият глезен, че той се строши, а при падането си счупи и лявата ръка.![]()
![]()
При последвалото меле на мен ми счупиха носа, ама тоя дето ми го счупи му избих няколко зъба с ритник...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта