Форумни изцепки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Форумни изцепки

Мнениеот mertezaker » 06 юли 2012 14:14

ivailopetkov написа:Бях голям манияк давах парите си за закуска за весник чук чук :lol: и един петък припаднах от глад докато го разглеждах в училище :) :lol: :lol: сега вече има интернет а имам бях събрал към 400 :) сега дядката 'пали' печката с тях на село.

:lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: Уникално!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 06 юли 2012 14:14

tevez написа:
ivailopetkov написа:еми ние кат ходехме да къртим железа от едно ;нали като падни бомба харата влизат вътре -кажете ми как се казваше;
и се чу едни вик не на български и не на друг и ние като тругнахме да бягаме целите бяхме в лайна една полицейса имаше отвъд ама ништо не ни каза а ония беше с чука и секача :?

това изказване води моята класация :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: отиде ми работния следобед да се смея :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 юли 2012 14:47

Разбирам български и прочетох постовете на ivailopetkov ,но абсолютно нищо не разбирам от това което пише,ама абсолютно нищо :o
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 06 юли 2012 14:51

shotgun blues написа:Разбирам български и прочетох постовете на ivailopetkov ,но абсолютно нищо не разбирам от това което пише,ама абсолютно нищо :o

" Учете езици бре , учете езици " :) Този Петков наистина е трудно разбираем :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 юли 2012 15:11

шивача написа:
По непотвърдена информация, Мартина е бил доведен по настояване на Станко Йовчев, с който го свързвало близко приятелство. Навремето и двамата участвали в реалити шоуто "Първият голмайстор печели" , в което се класирали наравно!

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 06 юли 2012 15:22

Пловдивчанинът написа:
Ванко_Ултраса написа:КУПАТА ИЛИ СМЪРТ :!:

:lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 06 юли 2012 15:22

tevez написа:
шивача написа:
По непотвърдена информация, Мартина е бил доведен по настояване на Станко Йовчев, с който го свързвало близко приятелство. Навремето и двамата участвали в реалити шоуто "Първият голмайстор печели" , в което се класирали наравно!

:oops:

ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 юли 2012 15:22

Sisi 1914 написа:
Каряли, Дженуа, Ямбул, Волзбург, Манц, Кайзерслаутерд, Дорхмунд, Слонзи, Лотфорт, Скънторк, АЗ Алтмарх, Харц, Верехен, Ажасио.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 06 юли 2012 15:24

megan fox написа:
Както вече написах дори и да си от мойта пак не си застрахован, че няма да те рендосам, ако ме ядосаш... ;) :lol:

Любимият ми начин за изкарване на съперник от строя е влизане с двата крака в двете колена на съперника или мощен ритник в слънчевият сплит. Но реално най-много съм контузвал с подсечки, при които няколко пъти съперниците ми като са падали са си чупели ръцете, на които падат. Най-грубата ми проявя бе срещу едно турче от съседният клас, което счупи ръката на един съученик - още при следващата атака така му влязох в левият глезен, че той се строши, а при падането си счупи и лявата ръка. :twisted: :twisted: :twisted: При последвалото меле на мен ми счупиха носа, ама тоя дето ми го счупи му избих няколко зъба с ритник...
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 юли 2012 15:25

AnalBreaker написа:
megan fox написа:
Както вече написах дори и да си от мойта пак не си застрахован, че няма да те рендосам, ако ме ядосаш... ;) :lol:

Любимият ми начин за изкарване на съперник от строя е влизане с двата крака в двете колена на съперника или мощен ритник в слънчевият сплит. Но реално най-много съм контузвал с подсечки, при които няколко пъти съперниците ми като са падали са си чупели ръцете, на които падат. Най-грубата ми проявя бе срещу едно турче от съседният клас, което счупи ръката на един съученик - още при следващата атака така му влязох в левият глезен, че той се строши, а при падането си счупи и лявата ръка. :twisted: :twisted: :twisted: При последвалото меле на мен ми счупиха носа, ама тоя дето ми го счупи му избих няколко зъба с ритник...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”