Френски агенти нахлуха в България, МВР и ДАНС още спят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Френски агенти нахлуха в България, МВР и ДАНС още спят

Мнениеот v.r.s. » 13 дек 2012 16:37

dodo7271 написа:
v.r.s. написа:
dodo7271 написа:
v.r.s. написа:

Ти да си чувал нещо за търговия с човешки органи и за безследно изчезнали българи през годините. Но дори и да не било това целта, то лъжите на вътрешният министър и последствията за хората участвали в тази случка е показателно, че държавата се държи като васална. Хайде отиди във Франция с подобно оборудване или скочи с парашут и да видим дали ако те хванат ще се завърнеш в България, както стана с френските разузнавачи. Колкото до "фалшивият патриотизъм" той е много по-добър от истинският нихилизъм.

Ти съвсем се вкара в някакви филми :) :) Човешки органи, безследно изчезнали...Логично помисли. Аз ако искам да ти взема органите, дали ще скоча с парашут??? Остави тази работа. Всичко е ясно и просто - някакви свръхнекадърни френски ченгета са си правили тренировки на наша земя. И са позволили някакви диваци да ги набият, при това май са пикали върху тях. Абе изобщо, от мухата стана един голям, розов слон. А лъжите на Цв. Цв. са нещо съвсем друго. Той е завършен глупак и не е знаел какво да каже и прави най-лесното, почва да лъже.

Казах примерно, а не, че са били с такава цел, защото медицинското оборудване е било такова, че може да се използва и за операции. Едно е да скочиш с парашут, а друго е да има подобно оборудване в джипа. Колкото за изчезналите ако се поинтересуваш малко, ще видиш, че въобще не са глупости, защото има немалко изчезнали млади и здрави българи за които не се знае нищо от години. Просто излизат от дома си и не се прибират и говоря за хора, които нито са от криминалният контингент, нито са били проблемни.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 13 дек 2012 16:40

tsonpen написа:
Lyubaka01 написа:Щом се е наложило да стреля на месо СЛЕД предупредителни изстрели, значи нещо не е било съвсем така, както го мислиш...

Може и така да е, но много е вероятно стрелците да са се шашнали и затова да са стреляли. Виждал съм хора в подобни ситуации какви глупости вършат. Ако и са дръпнали малко ракийка, което е нещо съвсем обичайно...

Не знам. Не съм бил там, така че не мога да кажа. Опитвам се да видя комичното в случая. За съжаление виждам и трагичната ни реалност-на хората се налага да си пазят сами нивите от крадливата циганска сган...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 дек 2012 16:41

Що за държава е това и що за политици са това ? Всеки може да си прави каквото си поиска тук. А дори и има хора, които мислят, че тази случка е нормална. Егати тъпанара.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 дек 2012 16:41

v.r.s. написа:
Да, как може да се стреля и да се бият френски командоси, та те са ни братя и дори трябва да поднесем официално извинение на Република Франция, че някакви диви селяни са набили техните обучени командоси. И май не ги е било толкова страх тримата българи след като са понабили петима разузнавачи. Някои пишете наистина пълни глупости.

Има си там някъв установен ред между правителствата за такива случаи. То е и дипломация и т.н. Но ми се струва, че някои хора не могат да включат, че Стената падна преди доста години. Хванали са някого по дребни гащи, но нищо повече от вероятно неправомерно използване на сила.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 дек 2012 16:55

tsonpen написа:
v.r.s. написа:
Да, как може да се стреля и да се бият френски командоси, та те са ни братя и дори трябва да поднесем официално извинение на Република Франция, че някакви диви селяни са набили техните обучени командоси. И май не ги е било толкова страх тримата българи след като са понабили петима разузнавачи. Някои пишете наистина пълни глупости.

Има си там някъв установен ред между правителствата за такива случаи. То е и дипломация и т.н. Но ми се струва, че някои хора не могат да включат, че Стената падна преди доста години. Хванали са някого по дребни гащи, но нищо повече от вероятно неправомерно използване на сила.

Ми като е паднала стената какво правят тези разузнавачи в България, тренировъчни скокове може да си правят и във Франция, а защо не в Германия или Великобритания. Само, че ако го бяха направили в някоя от тези две страни щеше да се стигне до голям скандал, защото за разлика от нашите васални политици, тези там имат достойнство и нямаше да ги пуснат да се приберат във Франция просто така. А колкото до силата която е използвана, кое ти дава основание да смяташ, че е била неправомерна и, че французите не са се държали по начин, по който да е била неизбежна. Защото със сигурност полицая не е започнал веднага да стреля по тях, а е имало някакво действие от страна на чужденците, които със сигурност са се опитали да се измъкнат от ситуацията или чрез бягство или също чрез сила.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 дек 2012 17:05

Ето и защо се е стигнало до побоя на невините и беззащитни френски парашутисти.

"Тези чужденци извършват опит за убийство на български граждани, защото тръгват с джипа без запалени фарове да ги газят и затова момчетата имат медицински, полицаят произвежда изстрел във въздуха, след което с изключителен професионализъм ги прострелва в краката. За съжаление полицаят е наказан", каза още Петков.

"Мъглата около този случай остава. ДАНС не иска да сподели какъв е случаят, какви са тези хора и защо са били тук и приема позиция на неутралност, все едно не ги засяга това, че чужденци нападат хора от Коиловци, опитват се да ги прегазят, извършват нападение спрямо български полицай. Това очевидно не тревожи ДАНС. Очевидно знаят, но не искат да обяснят", коментира председателят на Комисията за контрол на ДАНС Волен Сидеров.

"Нашият въпрос трябва да е насочен към посланика на Франция в България. Той ще трябва да сподели как така бързо са изтеглили френските граждани, защо не са оставени тук, за да бъдат разследвани, двама от тях са били ранени от българския полицай, тъй като не са се подчинили, нападнали са го и той се е отбранявал. Тези чужденци моментално са били изведени от България, без да бъдат разследвани и разпитани. Мисля, че ще направя едно

писмено запитване до посланика на Франция

да отговори ако това е операция на френските служби, защо българските служби се оказват в небрано лозе и не знаят", каза още Сидеров.

"Ще продължим да изискваме информация, сигурно не е зле да поканим прокуратурата, може би главния прокурор и окръжния прокурор на Плевен. Според мен лично трябва и министърът на вътрешните работи и военният министър да бъдат изслушани", продължи с исканията си шефът на "Атака".

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 13 дек 2012 17:07

Господа, това явно си е практика в дейността на спецслужбите - в един форум пишеше, че нашите пък провеждат подобни учения на румънска територия. Изглежда, че целта е била незабелязано да извършат десант и да достигнат до определена точка в чужда среда, без да се набиват на очи. Нормално е подобни учения да се правят в приятелски държави, преди десантчиците да бъдат хвърлени във враждебна обстановка при изпълнение на реални задачи.
Бъдете уверени, че МВР има пълна информация по случая - просто счита за нецелесъобразно тя да се разгласява.
Още нещо - наистина звучи много готино как трима наши обикновени селяни нанасят побой над тренирани френски командоси. Уви, все ми се чини, че онези до последно са се опитвали да спасят мисията си и да си спестят черните точки в досиетата. Ако шефът на групата им бе дал картбланш, резултатът вероятно щеше да е коренно противоположен. :lol:

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 13 дек 2012 17:11

v.r.s. написа:Ето и защо се е стигнало до побоя на невините и беззащитни френски парашутисти.

"Тези чужденци извършват опит за убийство на български граждани, защото тръгват с джипа без запалени фарове да ги газят и затова момчетата имат медицински, полицаят произвежда изстрел във въздуха, след което с изключителен професионализъм ги прострелва в краката. За съжаление полицаят е наказан", каза още Петков.

"Мъглата около този случай остава. ДАНС не иска да сподели какъв е случаят, какви са тези хора и защо са били тук и приема позиция на неутралност, все едно не ги засяга това, че чужденци нападат хора от Коиловци, опитват се да ги прегазят, извършват нападение спрямо български полицай. Това очевидно не тревожи ДАНС. Очевидно знаят, но не искат да обяснят", коментира председателят на Комисията за контрол на ДАНС Волен Сидеров.

"Нашият въпрос трябва да е насочен към посланика на Франция в България. Той ще трябва да сподели как така бързо са изтеглили френските граждани, защо не са оставени тук, за да бъдат разследвани, двама от тях са били ранени от българския полицай, тъй като не са се подчинили, нападнали са го и той се е отбранявал. Тези чужденци моментално са били изведени от България, без да бъдат разследвани и разпитани. Мисля, че ще направя едно

писмено запитване до посланика на Франция

да отговори ако това е операция на френските служби, защо българските служби се оказват в небрано лозе и не знаят", каза още Сидеров.

"Ще продължим да изискваме информация, сигурно не е зле да поканим прокуратурата, може би главния прокурор и окръжния прокурор на Плевен. Според мен лично трябва и министърът на вътрешните работи и военният министър да бъдат изслушани", продължи с исканията си шефът на "Атака".

Първо, пълни професионалисти са чужденците, направо "да откръшиш от тех"!
И второ, най- лошото в тази абсурдна ситуация е пълното медийно и обществено объркване. Всеки върти, суче, министърът казва, че са търсачи на силни усещания. Абе, ние шарани ли сме, бе?
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 13 дек 2012 17:24

Ако още някой намери оправдание за тая случка направо ще полудея.. не е сериозно чужди войници пък било то и от приятелска страна, да навлизат на твоя територия и да нападат жителите ти! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КАК ПРИЕМАТА НЕЩАТА! НАИСТИНА НЕ МОГА! Явно наистина няма да го бъде с тая държава.. освен да деградирам тотално и аз, и да почна да пия и друсам до откат, те белкем и на мен да спре да ми пука. Вие сте.. еби му майката

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 13 дек 2012 17:37

Новина от преди 2 месеца е достигнала с голямо закъснение до някои хора. Хората уточниха, че такива учебни операции се правят из цяла Европа.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Свободна зона”