Има ли място Сърмов в националния ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: Има ли място Сърмов в националния ?
Сърмов толкова си може!Интерестно защо Попов игра без желание?!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
единаствено Пенев да си преценява, ако Левски е искал да задържи Сърмов , щеше още да е в отбора,явно не е имало такова желание, проблема е че няма хора на тоя пост, каквито има такива играят
- shotgun blues
- Контакти:
Твърдо НЕ,отървахме се от Янков и дойде тоя
футболист на махленксо ниво

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Каква е тая помия против български национал ? Има или няма място го решава Пената ! Бербата много хубаво направи , че тегли една майна на всички разбирачи и си взима кинтите в Англия .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- batmanlevski
- Контакти:
авторчето ти мачове гледал ли си ? Сърмов е един от малкото постоянни и сериозно играчи с много висока класа ,истински лидер в средата на терена,по-скоро Попов,Маркинос и Бандаловски са тези дето нямат място в отбора !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Captain Stottlemeyer
priceles написа:Не за пореден път се убеждавам,че го викат само заради мениджърски интереси
Да-а, абсолютно. Доскоро Георги Сърмов беше трансферна цел № 1 на турските грандове "Галатасарай" и "Фенербахче". Днес, обаче, на Женския пазар в София се говореше, че лично Сюлейман Керимов се е обадил на мениджъра на Жоро, за да помоли той непременно да участва в суперсблъсъка България - Украйна. Сред стотината зрители на мача са били забелязани и скаути на "Анжи", така че нищо чудно скоро да видим Сърмов с екипа на жълтата подводница от Махачкала. Пак по информация от Женския пазар, потвърдена от независими източници от Четвъртък пазар в Пловдив, заплатата на Георги в "Анжи" ще бъде колкото на Самюѐл Ето'о....

[offtopic]Аз пък за пореден път се убеждавам, че голям процент от пишещите в този форум употребяват заучени фрази, без да ги разбират, само и само да се разпишат и те с някой пост.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
АМАН ОТ ПСЕВДО РАЗБИРАЧИ.ПОЛОВИНАТА ДЕТО ДАВАТ МНЕНИЕ ДАЛИ НЯКОЙ СТАВА ИЛИ НЕ СТАВА,НЕ СА ИГРАЛИ И ФИЗИЧЕСКО.НА 100000000% СЪМ СИГУРЕН. НО ВСЕКИ Е КАТО КРАЙНА ИНСТАНЦИЯ.ДОБРЕ ЧЕ МНОГО РАБОТИ В ДЪРЖАВАТА И В ЧАТНОСТ ФУТБОЛА НЕ ЗАВИСЯТ ОТ ТАКИВА КАТО ТЯХ.
АЙ СИКТИР БЕ.
АЙ СИКТИР БЕ.
Дай сега да почнем има ли място Янчев (ЦСКА) , Ангелов(Левски), Маркиньос(Анортозис),Чворович(Лудогорец) и много знайни и незнайни играчи
Най-голямата смешка и поредния треньор повлиял се трансферни интереси е ако се получи с тези "мега , хипер звезди" като Платини 

- Jorkorazporko
Щом Любо го вика сигурно си има някакъв мотив. На мен лично не ми хареса как игра днеска. В Касъмпаша не съм го гледал, но според статистиката от колегата е играл в 3 мача последните 5 месеца. Аз предпочитам да видя в национала вместо него Стефан Велев или Александър Цветков! Доста по - млади играчи, които играят редовно в отборите си, при това добре...
- daniel_red
- Контакти:
xxxx написа:Дай сега да почнем има ли място Янчев (ЦСКА) , Ангелов(Левски), Маркиньос(Анортозис),Чворович(Лудогорец) и много знайни и незнайни играчиНай-голямата смешка и поредния треньор повлиял се трансферни интереси е ако се получи с тези "мега , хипер звезди" като Платини
Е, мисля че Платини е доста по-адекватен вариант за чужденец от Марко. След днешното представяне на Божинов, мисля че Платини би бил най-добрия ни нападател......
А и ще е уникално да играем бараж с Франция и 9-ка да ни е Мишел Платини.