много жалко, че ислямските държави държат на морала, а ние - не
трябва да ги поздравим, че бесят наркотрафиканти. Така и трябва. Все пак тези хора са престъпници. Тяхната държава значи е на много високо ниво. ПРедставяте ли си ако не ги държиш изкъсо ония бургии какво ще стане?
така че вижте какво е държава и следвайте примера
а че са българи - само съжалявам, че като отида някъде и ще кажат: "аха ясно и ти не си стока"
Да ги убиват и това е...ТВЪРДО ЗА
Ако тука дойдат такива и продават в училището на дъщеря ми, аз сам ще ги убия
Двама българи осъдени на смърт в Малайзия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Двама българи осъдени на смърт в Малайзия
L0rDa написа:"На чужд гръб и 100 тояги са малко"
Дано се измъкнат !
за да продават още наркотици, така ли????
браво на тебе
За какъв морал говорите? Нали за всяко престъпление трябва да отговаря подобаващо наказание? Смъртното наказание колко и да си мислят някои тикви в България не променя нищо и не предотвратява правенето на престъпления които са наказват с такова наказание! Най-малкото те са били задържани за амфетамин, аз имам познати които взимат такова вещество и нищо им няма. Най-често се използва за издръжливост на дълъг маратон в дискотека. Това което може да причини анфетамина може да го причини и един зоб за фитнес(който е законен). И като бъдат обесени какво ще стане? Нищо! Реже се опашката на змията,а главата е здрава! Защото това няма да спре наркотрафика и наркоканала.
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Много добра новина.
Пожелавам на всички занимаващи се с това, същия край
Пожелавам на всички занимаващи се с това, същия край
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Човек над 18 години сам отговаря за постъпките си. Млади били, а колко млади могат да бъдат убити с тяхната дрога?
За подобни тарикатчета изобщо не ми пука!
За подобни тарикатчета изобщо не ми пука!
Хората там бесят, а тука на един панихиди му правят всяка година!
Muscarin написа:Хората там бесят, а тука на един панихиди му правят всяка година!
Ако намекваш за Левски, да правят му и е най-великият българин, неоспорим факт, нали?
- Santiago Munezz
- Контакти:
boi4eto68 написа:Muscarin написа:Хората там бесят, а тука на един панихиди му правят всяка година!
Ако намекваш за Левски, да правят му и е най-великият българин, неоспорим факт, нали?
Имаше предвид Георги Илиев
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]