Моля ви БНТ, махнете Петела!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Моля ви Бнт,Махнете Петела
Мене коментаторите не ме дразнят толкова,колкото Тереза Маринова като я видя как запецва побеснявам,чудя и се на акъла как се е вързала да бъде водеща.
acmilan написа:shotgun blues написа:Канал 1 имат най-ужасните коментатори в БЪЛГАРИЯ,хора които уж са учили спортна журналистика - да са толкова злеПетела,Ибришимов,Радостин Любомиров,Ивайло Ангелов,Сашо Йовков -коментатори в националната телевизия УЖАС
Изобщо не съм съгласен. Специално Любомиров е най - кадърният от младите, а Сашо Йовков е без алтернатива във волейбола, какво толкова имат всички против него не мога да разбера. Ибришимов се старае, Иво Ангелов е доста дразнещ с викането си, Петела просто прави шоуА иначе в БНТ бачка най - големият - Кедъра
Кедъра е голям наистина. Просто половината шоу на баскетбола го прави той. Сега само загрява, ама като сега почнат квалификациите на българския отбор за Евробаскет ще е голямо шоу - викане, крещене, цупене.
Няма да забравя преди години квалификация за Евробаскет 2005 мисля беше и решителен и драматичен мач в Ямбол между България и Израел. Двамата се бяха събрали с Тити Папазов да коментират мача, ама то какъв коментар беше не е истина. Трябва да се иска записа да чуете най-епичното шоу зад микрофона евър. То не беше скандиране с публиката, то не беше викане при всяка една точка, то не беше ругане на съдиите - абе пълна програма. В края на мача и двамата пресипнали и едвам говорят ама се напъват. Най-якото беше, че спечелихме мача доста драматично

На миналия Евробаскет така беше на мача с Грузия.

Ако сте гледали предишните срещи ще разберете защо даваше подобни шансове за Александров. Съдийството в бокса е доста субективно и попринцип в равностойни срещи се дава предимство на боксьорите с лоби. Той точно това каза, а и Александров преди третият рунд губеше с 2 точки. Както се видя и победата му е с 1 точка разлика и Петър Василев имаше пълно основание да се съмнява в победата на нашият боксьор, тъй като наистина срещата беше равностойна, а корееца е втори в ранглистата.
А и не зная защо постоянно трябва да се пускат теми против един или друг коментатор, все пак е важно какво правят спортистите, а не как коментират коментаторите. Поне за мен е така и коментаторите въобще не ме дразнят, а и Петър Василев е искрен в коментарите си, емоционален е, преживява случващото се и създава настроение с тях.
А и не зная защо постоянно трябва да се пускат теми против един или друг коментатор, все пак е важно какво правят спортистите, а не как коментират коментаторите. Поне за мен е така и коментаторите въобще не ме дразнят, а и Петър Василев е искрен в коментарите си, емоционален е, преживява случващото се и създава настроение с тях.
Мен ме кефи Петела. В едно от първите включвания на бокса тази Олимпиада говореше за мексиканския коментатор който бил до него и му пречел, защото много емоционално коментирал
Даже каза, че вече му направил забележка, но нямало ефект. Каза, че не знае какво да направи вече, но ще се оправи. Помня думите му: "То бива бива емоционалност, но това тяхното минава всякакви граници"
Та очаквах както е в боксовата зала да отиде и да му забие един десен прав 
На европейското имаше няколко много слаби мача, но като коментира на живо от зала или стадион си е доволно емоционален. Някой път греши в преценките, но и аз го помня от началото на 90-те и си ме кефи

На европейското имаше няколко много слаби мача, но като коментира на живо от зала или стадион си е доволно емоционален. Някой път греши в преценките, но и аз го помня от началото на 90-те и си ме кефи
Не знам как може да ви харесва нещо в Петър Василев, ако изключим способноста му да ръси смехории. На всеки един мач на нашите, 3/4 от мача коментира някакви съвсем странични простотии, а не това, което се случва на ринга. В останалата 1/4 бърка прав и кроше.
Петела е върха,долу ръцете от него. 

RUSE написа:Няма да забравя преди години квалификация за Евробаскет 2005 мисля беше и решителен и драматичен мач в Ямбол между България и Израел. Двамата се бяха събрали с Тити Папазов да коментират мача, ама то какъв коментар беше не е истина. Трябва да се иска записа да чуете най-епичното шоу зад микрофона евър. То не беше скандиране с публиката, то не беше викане при всяка една точка, то не беше ругане на съдиите - абе пълна програма. В края на мача и двамата пресипнали и едвам говорят ама се напъват. Най-якото беше, че спечелихме мача доста драматично
На миналия Евробаскет така беше на мача с Грузия.
Само да вметна, че беше у Варната. Тогава Тити редеше сълзи и сополи и пееше песните с публиката. С този мач се класирахме за Европейско за пръв път от 63-75 години. Затова съм го запомнил.
Иначе коментаторите се опитват. Имам чувството, че и те от някъде слушат "чуждите", защото спират за няколко секунди и после коментират. А като почнат със собствени мисли... знаете до къде стигат.
Що все Петела? Май само за него бях мернал и тема за Европейското.
Последна промяна от Xamy на 05 авг 2012 20:01, променено общо 1 път.
Поредната идиотщина на Петела беше снощи.Буквално отписа нашето боксьорче,а после "ето ги тези 10 %"

INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
- Sunset
- Контакти:
И каква поредна безсмислена тема! Евала на автора!
radiinter написа:Поредната идиотщина на Петела беше снощи.Буквално отписа нашето боксьорче,а после "ето ги тези 10 %"![]()
Какво искате от Петела, да ви приспива ли? Държи ви в напрежение човека да става интересно!