Поредното НЕДОРАЗУМЕНИЕ - факт след дни, 50лв. за без фарове
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Поредното НЕДОРАЗУМЕНИЕ - факт след дни, 50лв. за без фарове
Тоя дето е измислил тая глупост и тези дето я приеха,ще ги псувам денонощно до края на дните ми.Ама яко ще ги псувам. 
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
И какво общо има катализатора с безопасното шофиране? И за да не кажеш, че бягам от въпроса. Ти би ли сменил катализатор на кола на 3 години?
[center]
[/center]

[/center]Re: Поредното НЕДОРАЗУМЕНИЕ - факт след дни, 50лв. за без фарове
Абе, гледам ви, чета ви и си мисля - аз уж съм от по-старото поколение, което би трябвало да е с по-закостенели разбирания, а имам по-прогресивно и младежко мислене от вас.
Каква е тая робска примиреност ?! Какво е това покорство и съгласие с всяка репресия, която ви налагат в името на някаква уж по-голяма сигурност ?!
Сигурност се видя, че НЯМА ! Терористичният акт от 18.07 го доказа ! Каквито и мерки да се взимат - начини винаги се намират. А, мерките по-скоро притесняват почтените граждани, отколкото пречат на непочтените.
В цивилизована Европа това отдавна се знае. Доказателство - въпреки стотиците хиляди камери поставени в Лондон престъпността не намаля, а напротив ! Драконовските мерки за сигурност по-скоро прогониха туристите от Лондон по време на Олимпиадата.
Същото нещо е и с измислените нови и нови закони в България ! Кой от кой по-идиотски и безсмислени !
Всеки нов от тях, все по-идиотски и все по-безсмислен, затормозяващ и без това трудното ни ежедневие.
Вие обаче ги приемата с охота. Даже им ръкопляскате !
Не е нормално това ... Младите хора винаги и във всички епохи са били носител на прогреса и протеста. Те са новото начало и кръвен враг на догмата и статуквото.
Да караме на фарове целогодишно ? Кому е нужно това ? Освен разбира се, на приятеля на Бойко Борисов - Валентин Златев, който си гарантира повишен оборот на горивата с този закон.
В България продължителността на светлата част от деня е 16-17 часа през лятото ! Защо тогава са нужни фарове ?
А и в тези горещини още много "слънца" по пътищата и особено в градовете ....
Има ли кой да спре простотиите на ГЕРБ ?!? ....
Последна промяна от marmi52 на 05 авг 2012 16:29, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
naso написа:днес видях и планът на синьозелената зона в софия : синя зона - 2лв/ч, макс 2 часа; зелена зона - 1лв/ч, макс 4 часа.
причината? слезте си от колите, селски тарикати, купете си велосипед : )) на колелото не харчите и стотинка за бензин, ама иначе скъп ви идва? карайте сега с цели 3% разход отгоре и се чудете тия 2 лева месечно откъде другаде да ги спестите, щото без кола и до тоалетната не можете да отидете...
Aбсолютно!!
Ако има лесно и в таолетната ще влезнат с колата..
100 години 100 написа:И пак ще попитам за "спазващите закона".Колко от вас си смениха катализаторите ?
Подръжката по колата ми е перфектна!Що се отнася до катализатора, все още ми е раничко да го сменям, a и както каза колегата по-горе не смятам, че има нещо общо с безопасното шофиране..
Последна промяна от RedeviL на 05 авг 2012 12:31, променено общо 1 път.
marmi52 написа:8-)
Абе, гледам ви, чета ви и си мисля - аз уж съм от по-старото поколение, което би трябвало да е с по-закостенели разбирания, а имам по-прогресивно и младежко мислене от вас.![]()
Каква е тая робска примиреност ?! Какво е това покорство и съгласие с всяка репресия, която ви налагат в името на някаква уж по-голяма сигурност ?!
Сигурност се видя, че НЯМА ! Терористичният акт от 18.07 го доказа ! Каквито и мерки да се взимат - начини винаги се намират. А, мерките по-скоро притесняват почтените граждани, отколкото пречат на непочтените.
В цивилизована Европа това отдавна се знае. Доказателство - въпеки стотиците хиляди камери поставени в Лондон престъпността не намаля, а напротив ! Драконовските мерки за сигурност по-скоро прогониха туристите от Лондон по време на Олимпиадата.
Същото нещо е и с измислените нови и нови закони в България ! Кой от кой по-идиотски и безсмислени !
Всеки нов от тях, все по-идиотски и все по-безсмислен, затормозяващ и без това трудното ни ежедневие.
Вие обаче ги приемата с охота. Даже им ръкопляскате !![]()
Не е нормално това ... Младите хора винаги и във всички епохи са били носител на прогреса и протеста. Те са новото начало и кръвен враг на догмата и статуквото.
Да караме на фарове целогодишно ? Кому е нужно това ? Освен разбира се, на приятеля на Бойко Борисов - Валентин Златев, който си гарантира повишен оборот на горивата с този закон.
В България продължителността на светлата част от деня е 16-17 часа през лятото ! Защо тогава са нужни фарове ?
А и в тези горещини още много "слънца" по пътищата и особено в градовете ....
Има ли кой да спре простотиите на ГЕРБ ?!? ....
Абе, ти не разбра ли, че в тоя форум никой не те чува какво им казваш! Те са мили,изпълнителни ,готови всеки новодошъл властник да ги гази! Що ги вадиш от тинята ? Така им е добре!
Последна промяна от orlando7 на 05 авг 2012 12:32, променено общо 1 път.
ОК тук сме овце и не искаме да ни газят джигити които в мрачно време карат без фарове само и само да не им горят крушките. Не палят фаровете и в мъгла защото ще трябва да дадат още 2,70 за още литър гориво. На тия които са против им пожелавам НИКОГА да не разбират защо трябва да се кара на фарове целогодишно извън града. Една крушка е 5, 10 или 20 лева, а живота ми няма цена и няма как да си купя нов.
[center]
[/center]

[/center]Re: Поредното НЕДОРАЗУМЕНИЕ - факт след дни, 50лв. за без фарове
stannn написа:ОК тук сме овце и не искаме да ни газят джигити които в мрачно време карат без фарове само и само да не им горят крушките. Не палят фаровете и в мъгла защото ще трябва да дадат още 2,70 за още литър гориво. На тия които са против им пожелавам НИКОГА да не разбират защо трябва да се кара на фарове целогодишно извън града. Една крушка е 5, 10 или 20 лева, а живота ми няма цена и няма как да си купя нов.
Аааа,Герб ще ти сложат цена на живота не се коси толкова!
- Captain Stottlemeyer
nikivarna написа:Captain Stottlemeyer написа:RUSE написа:Добри или лоши законите трябва да се спазват от всички и да се търпят последствията ако не се спазват. Толкоз. От много философстване и незачитане на правилата повсеместно от цялото общество сме на това положение, а не щото някой друг ни бил виновен.
+1Напълно съм съгласен. Винаги ние българите сме най-големите тарикати. Много други народи са на светлинни години пред нас не защото са много по-умни, а защото са много по-дисциплинирани от нас и за разлика от нас спазват правилата. Тази дисциплина не е изградена върху някакво генетично заложено високо съзнание, а благодарение на сурови санкции в продължение на десетки и стотици години.
"Българинът е интересен човек. Той се събува, преди да влезе в дома си, но изхвърля боклука си през прозореца, без да се замисля, че ако не изхвърля боклука си през прозореца, няма да се налага да се събува, преди да влезе в дома си." Теди Москов
Да ни сравняваш с "онези"дето са светлинни години по-напред от нас ,добре ,но и икономиката им е светлинни години преди нас ,управниците им мислят за народа си и със техните заплати може да се купи по-много от 20 кг месо си мисля ,така че май е време да спрем да лижем задника на онази бивша мутра и цялата сган около него. Факт е ,че по-зле не сме били и в най-мракобесните времена на комунизъм и преход към "демокрация".
Не ви ли прави впечатлние ,че вече се чудят от къде каква глобичка да изсмучат ,мама им мръсна .........
Пак си дойдохме на думата. Всеки българин разбира от футбол, икономика и политика.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 авг 2012 12:37, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
marmi52 написа:8-)
Абе, гледам ви, чета ви и си мисля - аз уж съм от по-старото поколение, което би трябвало да е с по-закостенели разбирания, а имам по-прогресивно и младежко мислене от вас.![]()
.
Абсолютно ! Законът трябвало да се спазва .... Айде бе ? Кой ти спазва важните закони ? Кой дава пример за неспазване на законите ? Ми политиците ... А ние плебеите какво трябва да правим ? Ми да спазваме наложените от тях закони за ТЯХНА угода и НАШ ущърб. Това почти винаги са били законите в нашата мила родина(не,че и на други места не е така ама това е друга тема) . Цялата философия, е че законите обслужват определена управляващите и запазване на статуквото. Този закон е дребно доказателство как хората се подчиняват на някой който видиш ли е някакъв висш авторитет(в случая парламента, който никога не греши) и как се обслужва управляващата класа. И още по-смешно е,че законите и глобите ще намалят жертвите по пътищата. Това е пълен абсурд. Трябва да се промени цялата ни система и ценности. Аз карам внимателно не защото има закон и защото има глоби ! Аз карам внимателно защото искам да съм жив и здрав и да не навредя на някой околен !
Единственото което сега очаквам да стане е на всяка втора кола да има диоди от железарията и тия от кат ще ги гледат и няма да има реакция. Трябва да има контрол. Дори и колата да няма фабрични дневни светлини има модули които се слагат за нула време и си имат всички сертификати.
Капитане тия песни с Батков по митингите ли си ги пял?
Капитане тия песни с Батков по митингите ли си ги пял?
[center]
[/center]

[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта