bTV взе Шампионската лига до 2015 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Re: bTV взе Шампионската лига до 2015 година

Мнениеот kronos » 17 юли 2012 15:08

stoyankd написа:
Eminem написа:Добре, че ТВ + няма да предава мачове и кофти, че Диема също отпада.

Всички истински фенове на футбола отдавна са на Булсатком. За мен е все едно коя телевизия ще дава ШЛ, но нивото на коментаторите в ТВ+ е много по-добро от тези на БТВ.

Грешиш, има и футболни фенове, които поради физическа невъзможност не могат да миант на Булсат :shock:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 юли 2012 15:19

stoyankd написа:Няма как да обичаш футбола и да не го гледаш. За добро или лошо при тях има всичко най-интересно. Предполагам, че си някой медиен експерт, но въпреки това не съм съгласен за нивото на коментаторите.

Ти за чужди телевизии чувал ли си ? Всичко каквото дават по ТВ + мога да го гледам и без да съм техен абонат.
Въпреки, че от българските оператори само Булсатком има право да излъчва Германското първенство, аз мога да го гледам по чужда телевизия. Наистина не те лъжа, съществуват чужди телевизии. Питай някой да ти каже ако си мислиш, че те лъжа за тях.
Имало всичко най-интересно...Европейското по ТВ + ли го гледа ? Световното ? Шампионска Лига ? Лига Европа ? Футболният турнир на Олимиадата къде ще го гледаш ? А група къде я гледаше досега ? Италианското къде го гледа миналия сезон ?
Английското къде го гледаш ?
Последна промяна от Eminem на 17 юли 2012 15:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 17 юли 2012 15:24

Аман,тоя Сукачев като го чуя и направо откачам,щом като започна да гледам мач коментиран от него жената направо ми спира звука на ТВ ,щото става страшно от псувни по адрес на Сукача.Делов даже неискам и да го коментирам.

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 17 юли 2012 15:31

Жалко , щеше да е хубаво да са по Нова , Диема и НоваСпорт .

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 юли 2012 15:52

Явно сапунки отново са взели превес в НоваТВ и спорта остава на заден план !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 юли 2012 16:01

stoyankd написа:
Eminem написа: :lol: Значи, който не е на булсатком не е истински фен... :lol: Изумявате ме какви тъпотии пишете, но пък пада голям смях. :lol: Не съм на Булсатком, но имам ТВ +. И въпреки, че имам ТВ + не искам тя да предава мачовете, защото по-големия % от хората я нямат.
А колкото до нивото на коментаторите на тази телевизия...То е отчайващо слабо. Така ме вбесяваше коментатора на мача Барселона - Реал, че чак ми изчезна желанието да гледам мача. Да не говорим, че всички са пристрастни и най-нагло си го показват всеки път.

Няма как да обичаш футбола и да не го гледаш. За добро или лошо при тях има всичко най-интересно. Предполагам, че си някой медиен експерт, но въпреки това не съм съгласен за нивото на коментаторите.

Аз мога да си гледам английски и български футбол, което на мен ми е напълно достатъчно, защото гледам ЦСКА и Юнайтед. Всичко останало е на заден план. Гледам от време на време някой мач от ШЛ ако не ми се спи и имам чужди телевизии които излъчват други първенства като италианско и испанско и там мога да гледам дербитата от тези първенства. Няма какво повече да желая. Иначе жалко,че ще дават само 2 мача от ШЛ,а не 3 както преди.

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 17 юли 2012 16:03

Жалко. Надявах се ТВ+ да ги вземат, защото там са най-добрите коментатори, а и имат HD канал. bTV е най-жалката медия у нас, а за спортния им отдел нямам думи :idea:

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 17 юли 2012 16:07

Освен невероятния коментар, ами ще дават и само 1 мач. Пак ще трябва да се гледа в нета.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 17 юли 2012 18:18

Само че тука е пропуснато едно нещо, че някои от мачовете от Шампионската лига и лига Европа ще се предават на платформата Войо,а там доколкото знам се плаща,нищо чудно някой по интересен мач да го пуснат там.Не е много радостно че точно бтв взе правата за излъчване тепърва сигурно ни чакат неприятни изненади.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 юли 2012 18:40

По добре БТВ отколкото ТВ+.

Върни се в “Свободна зона”