Продиджи в България (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Xamy
Контакти:

Re: Продиджи в България (фен тема)

Мнениеот Xamy » 29 юни 2012 10:47

А истинските Прожиди ли ще са или някакви клонинги.

Иначе идеята с плуването е добра. Даже може да останеш за целия концерт под водата, щото по-добре ще се чува и водата ще изчисти лошите дицибели и ще слушаш хем силно музиката, хем няма да е вредно.

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 29 юни 2012 10:55

Xamy написа:А истинските Прожиди ли ще са или някакви клонинги.

Иначе идеята с плуването е добра. Даже може да останеш за целия концерт под водата, щото по-добре ще се чува и водата ще изчисти лошите дицибели и ще слушаш хем силно музиката, хем няма да е вредно.

Още едно култово изказване! :mrgreen:

По време и на трите дена на Спирита от страната на брега има охрана, включително и такава с лодки - най-малкото никой не иска пияни или подпийнали фенове във водата.

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 29 юни 2012 11:52

Invaders must die!

Една от малкото добри групи от 90те ,които все още вадят невероятни парчета!

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 29 юни 2012 13:06

avon18 толкова ли си тъп или нарочно се правиш на такъв :?: :mrgreen: :mrgreen:
П.С. Такъв смях оттдавна не съм вадил :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 юни 2012 13:08

Знам един път през морето...Отиваш до Несебър и се пускаш по течението. С плуване обаче, защото с лодка ще те хванат още на голямата шамандура. Всичко това трябва да се случи до 17.00 часа, когато прибоя е по-малък. В противен случай рискуваш да се разцепиш в скалите. Казвам Несебър за да направиш по-голям поворот към о-в Света Анастасия за да не те усетят пазвантите с лодките. Когато стигнеш Св. Анастасия трябва да вземеш за траверс най-голямата сграда в Бургас и да се насочиш по нея, като замаха на лявата ръка трябва да бъде намален с 1/3 - та от целия раменен обхват за да държиш югозападен курс към концертната естакада. В противен случай рискуваш да се върнеш откъм подветрената страна на залива и ще се озориш докато стигнеш дестинацията си. Носи си безопасна игла да дупчиш мускулите в случай на схващане, намажи се с мас от тюлен да съхраниш по-дълго време телесната температура и масажирай предварително раменните и бедрени мускули. Изпий нещо тонизиращо преди това и внимавай да не те засече плавателен съд в зоната между острова и вълнолома, защото там гъмжи от такива, като теб, които ще се придвижват към концерта. Гледай да не закъсняваш, защото малките шамандури се заемат първи, а гледката от там е страхотна.
Все пак има и друг вариант - да платиш 60 лева и да влезеш през пропуска. Прецени.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 29 юни 2012 14:39

ntodorov написа:Знам един път през морето...Отиваш до Несебър и се пускаш по течението. С плуване обаче, защото с лодка ще те хванат още на голямата шамандура. Всичко това трябва да се случи до 17.00 часа, когато прибоя е по-малък. В противен случай рискуваш да се разцепиш в скалите. Казвам Несебър за да направиш по-голям поворот към о-в Света Анастасия за да не те усетят пазвантите с лодките. Когато стигнеш Св. Анастасия трябва да вземеш за траверс най-голямата сграда в Бургас и да се насочиш по нея, като замаха на лявата ръка трябва да бъде намален с 1/3 - та от целия раменен обхват за да държиш югозападен курс към концертната естакада. В противен случай рискуваш да се върнеш откъм подветрената страна на залива и ще се озориш докато стигнеш дестинацията си. Носи си безопасна игла да дупчиш мускулите в случай на схващане, намажи се с мас от тюлен да съхраниш по-дълго време телесната температура и масажирай предварително раменните и бедрени мускули. Изпий нещо тонизиращо преди това и внимавай да не те засече плавателен съд в зоната между острова и вълнолома, защото там гъмжи от такива, като теб, които ще се придвижват към концерта. Гледай да не закъсняваш, защото малките шамандури се заемат първи, а гледката от там е страхотна.
Все пак има и друг вариант - да платиш 60 лева и да влезеш през пропуска. Прецени.

Нейчо, няма ли да е по-добре на Света Анастасия да остави лодката и да дойде плувайки :lol: Така шанса да го забележат намалява. Само трябва да има едно на ум: Ако ще плува насам, трябва да внимава течението накаде ще е. Ако е северно трябва да плуваш под ъгъл с брега 3^ северозападно, ако пък е южно течение трябва да плуваш под ъгъл 18^ югоизточно. Това е най-точно изчислено за да стигнеш точно пред главната сцена ;)
[center]Изображение[/center]

avon18

Мнениеот avon18 » 29 юни 2012 19:40

не ва разбирам , май ме базикате ?
зашто да ходиа до Несебар и от там да плувам до плажа ,то е много далече ?
изимиских как да спечеля че и да сам на + ште купя 3 билета и малко преди консерта ште ги продам за по 90 лева и така ште сам без пари ама може и 100 да има за бира ;)
обаче трябва да си дам половината заплата да купя 3 билета , като платя и тока интернета и трябва да избутам с 120 лева юли :|
а някой знае кой е този с пишката на косерта на касетата ?
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари :)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 юни 2012 20:20

avon18 написа:не ва разбирам , май ме базикате ?
зашто да ходиа до Несебар и от там да плувам до плажа ,то е много далече ?
изимиских как да спечеля че и да сам на + ште купя 3 билета и малко преди консерта ште ги продам за по 90 лева и така ште сам без пари ама може и 100 да има за бира ;)
обаче трябва да си дам половината заплата да купя 3 билета , като платя и тока интернета и трябва да избутам с 120 лева юли :|
а някой знае кой е този с пишката на косерта на касетата ?

Според мен ,ако си купиш 3 билета ще си 180 лева назад!Ходил съм на концерт на Продиджи още когато бяха в зенита на кариерата си и бях доста разочарован!60 лева за билет никога не бих дал!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

avon18

Мнениеот avon18 » 01 юли 2012 02:08

чoвек продигу са кат ракията колкото по стара е толкоз пойче фаща ;)
аз гледах записа на косетра с ония с пишката и много зле от 97 ама ся от Милтан кис и 2009 в германиа е супер има супер шоу а и като се натряскам :) ще е супер аз 2001 се кефих на братя аргирови - готе ,
тогаа знам че е имало консерт в Софиа и било зле ама ся пише че е супер !!!
мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари :)

Върни се в “Свободна зона”