Ново ли е "новото лице" на България Меглена Кунева/Пръмова?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Одобрявате ли "новото лице" на България Меглена Кунева/Пръмова?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

urkoto

Re: Ново ли е "новото лице" на България Меглена Кунева/Пръмова?

Мнениеот urkoto » 28 юни 2012 14:23

HIENATA_KARLOVO написа:ТОЛКОВА ЛИ НЯМА В БЪЛГАРИЯ ЧИСТИ И ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ ХОРА ДА СЪЗДАДАТ ЕДНА ДЯСНА ПАРТИЯ ЗА КОЯТО ДА ГЛАСУВАМЕ С КЕФ ВСИЧКИ.

Е как да стане тая работа без кинти, колега? Пък като се намесят чичковците с дебелите портфейли тя цялата идея пропада. Нали разбираш, че тия дето те качват там горе ще искат нещо от тебе в последствие, не го правят само заради хубавите ти очи или добрите ти идеи ;)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 28 юни 2012 15:04

Тази не беше ли ''джиджи-биджи'' с мистър Барозу...демек ''Лебовнциа'' :lol: :lol: :lol:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

nemak_3333
Контакти:

Мнениеот nemak_3333 » 28 юни 2012 15:09

Стара продухана комунистическа флегорна ! Комунистите залагат на нея да чукне 4% и да вкара няколко човека в НС, лошото , че у нас има все още генетични кретени, които ще гласуват за партията й. Надявам се, че генетичните кретени са вече под 4% - дано да не греша !

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 28 юни 2012 15:32

За да гласувам за това изчадие на ада,трябва патка да ми е изпила мозъка,да са ме приели в Карлуково по спешност,да са ме наблъскали с сиропа за кашлица,който са пили в ЦСКА и яко да халюцинирам.Как не я е срам тая да е още в България.Да ходи във Франция,те там я кльопат и тя тях.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 28 юни 2012 16:31

caci написа:За да гласувам за това изчадие на ада,трябва патка да ми е изпила мозъка,да са ме приели в Карлуково по спешност,да са ме наблъскали с сиропа за кашлица,който са пили в ЦСКА и яко да халюцинирам.Как не я е срам тая да е още в България.Да ходи във Франция,те там я кльопат и тя тях.

:) :) :) :)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юни 2012 16:52

Както каза Иван Костов: "Последната червена кукувица, опитваща се да снесе яйце в синьото гнездо!" :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_tHPSrPmOEQ[/youtube]
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 28 юни 2012 17:03

Много се радвам, че хората във форума знаят за истинското лице на другарката Пръмова, глас за нея е глас за комунистите и дпс.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 28 юни 2012 17:08

Тази ни я пробутват като "новия спасител на нацията" обаче делата и показват че по скоро е стар национален предател! Тя е хитра, лукава, лицемерна и безкруполна, другарката Пръмова!

Същите "нови" лица са Слави Бинев и Пламен Чернев, бих обърнал внимание и на незаконороденото отроче на вестник Галерия - вестник "Свободен Народ" зад който стои дългата ръка на Алексей Петров, Трактора явно се е изживява като наследник на великия Петър Дертлиев!(покойния Дертлиев сигурно се обръща в гроба от това което става) :evil:

аман от такива "нови" добре забравени стари самозванци, Бог да пази България!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 28 юни 2012 17:19

Да, тя е новото лице.

Чакаме да влезе в парламента и да видим какъв процент ще извади. 8-)

От анкетата: Да - 11 гласа (13%). Не звучи никак зле 13% за догодина. ;)

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 28 юни 2012 17:37

Тая със Тиквата и Доган ще управляват следващия мандат и ще става все по зле и зле.

Върни се в “Свободна зона”