Преди 25 хиляди години на Земята е имало ядрена война

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Преди 25 хиляди години на Земята е имало ядрена война

Мнениеот Corwin » 14 юни 2012 21:18

messi710 написа:
venger написа:Като е хеликоптер, дайте поне един болт от това чудо на техниката. Преди две- три седмици гледах по Дискавъри как от само няколко миниатюрни кости учените успяха да извлечат информация за може би т. нар. "липсващо звено" в човешката история. Но къде е този болт, къде е тази пластинка, по която може да се съди, че е била част от някаква структура.

А за космонавта нещо да кажеш ? :?

Космонавтът е от катедрала в Испания, ако не се лъжа - в Гранада. Традиционно за скулптурите, работещи по катедрали, е да вплитат елемент от периода, в който живеят. Тази точно катедрала е реставрирана през втората половина на 20 век. Оттам и космонавта. Да ти търся ли източник?
За другото - аз хеликоптер не виждам.

EDIT: катедралата е в Саламанка, ремонтът е през 1992-ра година. Космонавтът ми е набор :)

http://www.portaldoastronomo.org/cronica.php?id=67 - Nova de Salamanca realizado em 1992, foram integrados motivos contemporâneos e modernos, entre os quais uma figura esculpida de um astronauta

messi710
Контакти:

Мнениеот messi710 » 14 юни 2012 21:22

http://zamunda.net/browse.php?search=an ... incldead=1

За всички скептици.. нека изгледат поредицата и след това да се изказват !

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 14 юни 2012 21:22

messi710 написа:http://zamunda.net/browse.php?search=ancient+aliens&cat=0&incldead=1

Виж моля ти се кви примери ми даваш, как да не съм скептичен :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 юни 2012 21:22

Някои хора прекаляват с четенето на фон Деникен и подобните на него!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юни 2012 21:23

Corwin написа:
messi710 написа:
venger написа:Като е хеликоптер, дайте поне един болт от това чудо на техниката. Преди две- три седмици гледах по Дискавъри как от само няколко миниатюрни кости учените успяха да извлечат информация за може би т. нар. "липсващо звено" в човешката история. Но къде е този болт, къде е тази пластинка, по която може да се съди, че е била част от някаква структура.

Космонавтът е от катедрала в Испания, ако не се лъжа - в Гранада. Традиционно за скулптурите, работещи по катедрали, е да вплитат елемент от периода, в който живеят. Тази точно катедрала е реставрирана през втората половина на 20 век. Оттам и космонавта. Да ти търся ли източник?
За другото - аз хеликоптер не виждам.

EDIT: катедралата е в Саламанка, ремонтът е през 1992-ра година. Космонавтът ми е набор :)

http://www.portaldoastronomo.org/cronica.php?id=67 - Nova de Salamanca realizado em 1992, foram integrados motivos contemporâneos e modernos, entre os quais uma figura esculpida de um astronauta

Абсолютно прав :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 14 юни 2012 21:28

Corwin написа:
messi710 написа:http://zamunda.net/browse.php?search=ancient+aliens&cat=0&incldead=1

Виж моля ти се кви примери ми даваш, как да не съм скептичен :)

Като си скептичен, би ли казал, според теб как се прави това на снимката с първобитни инструменти?
Изображение
Или как се правят перфектно изрязани камъни, като тези в Puma Punku, пак с първобитни инструменти и без никаква писменост?

Както казах в предния пост, изгледай поредицата (най-вече първия и част от втория сезон) и да видим тогава, дали няма да си зададеш някои въпроси :)
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 14 юни 2012 21:28

Друго, което имам да кажа по въпроса за картинките (в камък или на хартия) - интересно дали след 25 000 години хората ще си мислят, че в края на XX и началото на XXI век е имало зомби апокалипсис, с оглед на това колко много 'изкуство' сме произвлеи в тва отношение?

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 14 юни 2012 21:28

messi710 написа:

След като те затапиха, с интерес очаквам ти какво ще кажеш :mrgreen:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 14 юни 2012 21:34

Към Адрамелех - нямам намерение да обяснявам едно по едно всичко, което ми пускате, защото не съм капацитет в това отношение. Подозирам обаче, че и повечето учени, които подкрепят тези теории, искат да се изявяват като Индиана Джоунс, вместо да мислят с главите си. Далеч съм от мисълта, че такива ядрени войни, извънземни нашествия и т.н. са абсолютно невъзможни. Но да ми говориш за циклопи и летящи хора (последните са изчезнали, въпреки, че реално погледнато би трябвало да са доминнатния вид на земята в момента) отпреди 25 000 години и да ги аргументираш с културата на маите (която май е по-млада и от римската) е просто смешно.

Върни се в “Свободна зона”