От вторник отново скука и турски сериали по телевизията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: От вторник отново скука и турски сериали по телевизията
Само не разбрах какво има до вторник че след този ден да почва скуката?За мен лично лятото е супер Европейско Олимпиада и края на юли почват новите "подвизи" на нашите отбори в ЕКТ така че всичко е ток и жица.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Не разбрах защо ще има скука по телевизията. Започва Европейско, Квалификации за олимпиадата, Световна Лига, Олимпиада, мачове от ЕКТ и т.н.
Последна промяна от Eminem на 06 юни 2012 20:09, променено общо 1 път.
Neron написа:Само не разбрах какво има до вторник че след този ден да почва скуката?За мен лично лятото е супер Европейско Олимпиада и края на юли почват новите "подвизи" на нашите отбори в ЕКТ така че всичко е ток и жица.
+ Световна Лига по волейбол!

MaCuMo написа:krasimilkov написа:flo написа:Не че нещо ,ама за мен и българските са същата простотия като турските.Особено 7 часа разлика ,Стъклен дом, Столичани в повече ецт все сериалиа със слаба актиорска игра и със слаб сценарий
![]()
![]()
![]()
Браво и аз съм на това мнение!!!
Не сте сами![]()
![]()
аман от разбирачи все с претенции представям си какви филми гледате

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
- Federer91
- Контакти:
TodorT написа:Neron написа:Само не разбрах какво има до вторник че след този ден да почва скуката?За мен лично лятото е супер Европейско Олимпиада и края на юли почват новите "подвизи" на нашите отбори в ЕКТ така че всичко е ток и жица.
+ Световна Лига по волейбол!Супер лято откъм спорт.... и аз се чудя какво толкова не му харесват
+ Тур Де Франс, Уимбълдън, Европейско по лека атлетика

нАй-добре е въобще да не се гледа телевизия.
Сега обърнах на ТВ7 и там дават един адвокадски български сериал 11 епизод е,несъм го гледал досега но ми хареса
http://tv7.bg/kantora-mitrani/
http://tv7.bg/kantora-mitrani/
- Neron
- Контакти:
Federer91 написа:TodorT написа:Neron написа:Само не разбрах какво има до вторник че след този ден да почва скуката?За мен лично лятото е супер Европейско Олимпиада и края на юли почват новите "подвизи" на нашите отбори в ЕКТ така че всичко е ток и жица.
+ Световна Лига по волейбол!Супер лято откъм спорт.... и аз се чудя какво толкова не му харесват
+ Тур Де Франс, Уимбълдън, Европейско по лека атлетика
А аз лично ще обърна голямо внимание на 24те часа на Льо Ман.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
fero написа:Каквото и да си говорим българските телевизии пропадат с всеки изминал ден, а аудиторията им намалява постоянно. Единственото нещо, което поне мен задържа на екрана освен спортните събития са бг сериалите. От понеделник обаче всичките сериали свършват и започва скуката и ... турските сериали. До кога се питам аз ще търпим турски сериали, а българските ще им спират сезоните, защото са 5-6. Айде стегнете се малко и направете повече и да въртим само български, а не турски.
Разлика между сериал и спаунка правиш ли? Като не ти харесва си създай собствена телевизия. Щом дават турски сериали от две години значи се харесват и се гледат и рейтинга им не пада. Гледай Доктор Хаус от 21 часа и след това От Местопрестъплението от 22 или вече си ги изтеглил от някъде и няма смисъл. Че защо да ти пускат подобни сериали като няма кой д аги гледа? По ТВ7 дават Кантора Митрани или той е еврейски сериал и после друг американски сериал или в американските сериали ти идва в много насилието? Ай моля Ви се не правите БГ сериали, че 90% са боклук
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...