Гневни контрольори буквално изритаха дете от автобус 102
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гневни контрольори буквално изритаха дете от автобус 102
Интересно защо в столицата не възприемат пловдивския челен опит. Поне от петнайсетина години всеки автобус и тролейбус си има персонален кондуктор, който продава на място билети и проверява карти, като си носи личната вина при нетаксуван пътник. Няма сцени, няма разиграване, няма дебнене. Вероятно някой има изгода пътниците да си мислят, че могат да пътуват без билети, а кондукторите - само как да сгащят някого.
Тези контрольори, колкото и да ги биеш все им е малко ! Момичето се съпротивлява, има как да се действа но НЕ и с ритници. Сега трябва да си изкара едно медицинско за х на брой проблеми, да осъди тези олигофрени- контрольори. Когато започнат в линия 72 да бият онези хора които са с тен по рождение, а не да слизат няколко спирки преди квартала със звучното име факултето, тогава може да се каже че има ред. Иначе и аз съм правил проблем на контрольори, случая е такъв : Линия 94 качваме се на НДК, влизат в рейса и 3 мургави индивида. На хемус влизат контрольори и подминаха мангалите като паметници.Идват при нас и един от колегите им каза, цигани сме и ние , продължавайте напред, нищо че сме с билети. Онази лелка само примигаше като мигач на жигула и си тръгна.
deladog написа:Интересно защо в столицата не възприемат пловдивския челен опит. Поне от петнайсетина години всеки автобус и тролейбус си има персонален кондуктор, който продава на място билети и проверява карти, като си носи личната вина при нетаксуван пътник. Няма сцени, няма разиграване, няма дебнене. Вероятно някой има изгода пътниците да си мислят, че могат да пътуват без билети, а кондукторите - само как да сгащят някого.
Това, което казваш важи за цяла България, освен за София.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
HOUSE написа:аз на такива им се смея в лицето на някакви пълни пуйки дето мислят че ще направят нещо . да направят билета 0,50 може и да си купя билет. Не може в някакви скапани автобуси дето преди аз да съм се родил да ми искат 1 няма как да стане
Селяк, не знам от кое село си придошъл, но ГТ не ти е бащиния, като не ти харесва

Phoenix_ написа:HOUSE написа:аз на такива им се смея в лицето на някакви пълни пуйки дето мислят че ще направят нещо . да направят билета 0,50 може и да си купя билет. Не може в някакви скапани автобуси дето преди аз да съм се родил да ми искат 1 няма как да стане
Селяк, не знам от кое село си придошъл, но ГТ не ти е бащиния, като не ти харесваПЕША! Като ти е скъпа кабелната с тъпи канали не ползваш, а не се включваш на аванта, докато я оправят...Като не те кефи, хляба си месиш сам, или не ядеш хляб, а не си го взимаш безплатно докато му подобрят вкуса. Разбра ли, сельо? Трябва да пуснат повече полиция с тея контрольори, и такива селтаци да им набиват камбата, без да задават въпроси..При второ провинение, в рамки8те на 1 месец 100 лева глоба.
Пич, да не искаш да кажеш, че контрольорите са света вода ненапита?Аз съм далеко от мисълта, че жителите на София са абсолютно коректни (лични наблюдения по не една линия), ама и контролите мамата си тракат.Това при вас е война между нередовни пътници и контрольори с ниско образование и интелект.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Madridist написа:Преди два месеца бях в София и пътувах точно със същата линия 102. Пред мен, едно момиче си взе билет от шофьора и в момента,в който тръгна да го перфорира се качи една контрольорка. Билетът не и беше надупчен и контрольорката започна да се държи супер вулгарно и да иска да глоби момичето. Аз и още една жена и обяснихме, че момичето не е виновно и разказахме цялата ситуация. В този момент, контрольорката хвана за ръката това момиче и започна да я тегли да слиза. В крайна сметка се намесиха и други пътници и единствения, който слезна беше контрольорката. Пълен цирк.
Хубаво е, че ти се налага рядко да пътуваш с градския транспорт в София. То всеки път когато се качи контрола става цирк, започва да се крещи и доста често се разменят шамари. Аз лично съм пътувал в А72 посока Западен парк. На спирката на НДК се качват трима контрольори - мъже. Проверяват, проверяват и стигат до 2 ромки на възраст между 18-20 год., които естествено подминават. Зад тях стои дете на видима възраст между 7-8 год. и няма билет. Когато контрольорите разбраха, че детето е нередовно, те започнаха да го дърпат да слезе, детето се разплака и тогава стана истинския цирк и наистина добре, че имаше нормални граждани, които да спрат контрольорите иначе не се знае какво щяха да направят на горкото дете. (Да не говорим, че ромките пътуваха с багаж заемащ място за поне 5 човека - чувал с домати, сакове и кофи...)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
- Контакти:
Конрольорите,че с прости е вярно,но аз имам генетическа нетърпимост към сегашното покеление тийнейджъри,които се държат изключително нагло и безочливо въпреки,че са на една плюнка живот!Станах участник в такъв скандал в автобус,когато 2 такива коп*ленца на 14-15 години се държаха супер вулгарно когато кондуктурката искаше да ги таксува.Едното келеме дори каза *е**л съм ви майките" и започна да се кикоти,имаше предвид на целия автобус и аз и още един човек станахме,отидахме при наглите пишлемета и им казахме да слизат веднага.Едното почна да нервничи,пак изпусва,удари стъклото с юмрук все едно автобуса е на баща му...а следващото което усети беше един здрав плесник зад ухото и шут в гъ*а,който му помогна да слезе по-бързо.Не знам дали е редно,но никак не съжалявам и трябва цялото общество да се занимаем с тази болезнена язва-тийнейджърите,расте супер гнусно поколение,нетърпимо гнусно и противно.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
deladog написа:Интересно защо в столицата не възприемат пловдивския челен опит. Поне от петнайсетина години всеки автобус и тролейбус си има персонален кондуктор, който продава на място билети и проверява карти, като си носи личната вина при нетаксуван пътник. Няма сцени, няма разиграване, няма дебнене. Вероятно някой има изгода пътниците да си мислят, че могат да пътуват без билети, а кондукторите - само как да сгащят някого.
Тоя опит да не е само пловдивски

- Бижутера
- Контакти:
Кондукторите са като катаджиите по пътищата - гледат да се скрият и да ни изненадат в гръб, а не да организират и контролират процеса, за който имат отговорност.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
В София има повече коли на градския транспорт и повече пътници. Как мислиш, че ще стане с персонален кондуктор? Автобусът спира на спирката и 50-60 човека се точат през една врата? Приложимо само рано сутрин и късно вечер, когато няма толкова пътници. Така беше в няколкото денонощни линии. Отваряше се само първата врата и шофьорът проверяваше влизащите и продаваше билети.