Cronos написа:tarikat написа:Проблемите трябва да си ги търсим при нас самите! Стига с тези конспирации! Все някой друг ни е виновен!
Общо взето си прав, но в едно грешиш - тук няма никаква конспирация, такъв план съществува наистина и на времето се говореше много за това по медиите - как едва ли не като се изпълни в България ще настане раят на земята, ще се лее шампанско и ще се замеряме с кюфтета.Всъщност никой никога не каза какво точно съдържа този план, стана известно само, че в него се предвижда България да се превърне в аграрно-туристическа страна.Явно обаче годините ти са под 20 и няма откъде да го знаеш, затова си мислиш, че е някаква конспирация.
От къде знаеш,че е под 20 години?Аз съм на 23 но много мои връстници,колеги и състуденти с които съм говорил даже не са и чували за това нещо.Проблема не е в годините,а в умственият капацитет на нашето поколение.За 23 години ни затриха както здравната така и образователната система почти до нула.Нормално е този план да има такъв успех,защото самите ние го позволихме.Пример-мой братовчед завърши подобна на моята специалност в Москва,и сега работи като главен мениджър продажби в Сникърс.Дръпнаха го още 3-ти курс на стаж и т.н.А аз(освен задължителният стаж който изкарах),защото го завърших в България и нямам нужните връзки работя като барман....