гарфилд написа:За съжаление,нямам калашник.
Ама имаш лична карта, нали? Прочети ми пак предишния пост, че добавих послепис
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гарфилд написа:За съжаление,нямам калашник.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:гарфилд написа:За съжаление,нямам калашник.
Ама имаш лична карта, нали? Прочети ми пак предишния пост, че добавих послепис
гарфилд написа:Аз гласувах на последните избори и преди това за парламент.Ама почнах да съжалявам,за кой премиер гласувах.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:гарфилд написа:Аз гласувах на последните избори и преди това за парламент.Ама почнах да съжалявам,за кой премиер гласувах.
А! За това започнах да пиша в тая тема. Не са ни само циганите виновни, май. Ние си гласувахме за този премиер, сега ще си го изтърпим. Другия начин, ако не сме доволни, ни го показаха гърците.
Май няма какво повече да напиша в тази тема.
Айде със здраве
kambata написа:Решението на циганския проблем не само в България а и в целия останал свят е да им се отдели едно малко парче земя в Африка (ако искате го наречете циганска държава, Цигленд или както ви е кеф), всички цигани там да се ескортират, строят се едни огромни стени по тях да тече ток няколко хиляди волта и кули с войници въоръжени с калашници и гранатомети да стрелят по всеки който се опита да избяга. Или май по-добра идея е един малък остров да се засели и фрегати да вардят за бегълци.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта