Трябвали картоните да отпадат за финалните мачове?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябвали картоните да отпадат за финалните мачове в евротурнирите?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Трябвали картоните да отпадат за финалните мачове?

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 26 апр 2012 00:51

Alex написа:Еми да отпадне целия турнир и накрая Барса и Реал да изиграят един демонстрационен мач... ебаси несъстоятелната тема.... има правила и толкоз

Абсолютно! Европейският клубен шампион трябва да е не само с най-добрите титуляри, но и с най-добрите резерви и най-дълга и конкурентна резервна скамейка :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 26 апр 2012 00:55

BLUE CHAMPIONS написа:Абсолютно! Европейският клубен шампион трябва да е не само с най-добрите титуляри, но и с най-добрите резерви и най-дълга и конкурентна резервна скамейка :)

Него счита и за заяждане но хайде сега си представи, че финала е днес и ми напиши стартовите единадесеторки на БМ и Челси и виж какво ще се получи :lol:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 26 апр 2012 01:08

ASENOVSKI VOYN написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Абсолютно! Европейският клубен шампион трябва да е не само с най-добрите титуляри, но и с най-добрите резерви и най-дълга и конкурентна резервна скамейка :)

Него счита и за заяждане но хайде сега си представи, че финала е днес и ми напиши стартовите единадесеторки на БМ и Челси и виж какво ще се получи :lol:

Нямам никакво намерение да ти пиша на тебе по нощите съставите на отборите, има си треньори за тази работа, а аз не съм такъв. Прочети пак предния ми поуст и го осмисли!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 26 апр 2012 01:12

Не, не трябва. Всеки един мач е важен, не само финалът.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 26 апр 2012 01:16

Пример: играчите на Челси в последните 5 минути се редуват да си вързват обувките, да лежат по терена, да си развяват фланелките преди изпълнение на тъч/фаул, да не излизат по 2 минути от терена. Ко им пука, че ще има картони, като БеФиСеТу ще ги опрости. А може и Дедо Поп да ги прости.
Как така ще се решава кой картон да се зачита и кой не. Още малко по видеозапис ще се опрощават картони тип "Мота, дето не удари Бускетс".
Даден играч за да има картон, има си причина. А за да го прави за пореден път, сам си е виновен.
А какво да кажем за ротациите... За дербитата в националните шампионати и за решителните мачове да не би да трият картоните.

На мен също ми е гадно за играчите, които няма да участват (не са участвали вече), щеше да ми е по-приятно да видя титулярите в този мач. Ама евентуални неучастие се дължи на собствена постъпка, а не на съдийската мафия.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 26 апр 2012 01:19

Разбира се, че трябва да отпадат ! Това е все пак финал и всеки трябва да има възможност да излезе на терена с най-доброто в състава си !
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 26 апр 2012 01:19

Xamy написа:Пример: играчите на Челси в последните 5 минути се редуват да си вързват обувките, да лежат по терена, да си развяват фланелките преди изпълнение на тъч/фаул, да не излизат по 2 минути от терена. Ко им пука, че ще има картони, като БеФиСеТу ще ги опрости. А може и Дедо Поп да ги прости.
Как така ще се решава кой картон да се зачита и кой не. Още малко по видеозапис ще се опрощават картони тип "Мота, дето не удари Бускетс".
Даден играч за да има картон, има си причина. А за да го прави за пореден път, сам си е виновен.
А какво да кажем за ротациите... За дербитата в националните шампионати и за решителните мачове да не би да трият картоните.

На мен също ми е гадно за играчите, които няма да участват (не са участвали вече), щеше да ми е по-приятно да видя титулярите в този мач. Ама евентуални неучастие се дължи на собствена постъпка, а не на съдийската мафия.

+1892.Точно така. :)
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 апр 2012 01:30

Финалът е част от турнира, така че не трябва да отпадат картони и наказания.
Футболът не е само ръгане, а и феърплей.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 26 апр 2012 02:44

Мисля, че трябва да пропускат финала само тези, които на полуфиналите са 'получили' червени картони - т.е. от двата мача имат директен червен, два жълти в единия или в двата мача.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 апр 2012 07:20

твърдо не

Върни се в “Свободна зона”