Билети за Левски-ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Билети за Левски-ЦСКА

Мнениеот obi4am_pirin » 24 апр 2012 16:03

Tony_CSKA написа:
hazza написа:Явно и това дерби ще ми излезе 50-60 кинта :)

Защо? Чак от Подуене ли ще се вдигнеш да дойдеш до центъра? :roll:

Мача няма ли да е в Подуене?!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 апр 2012 16:12

obi4am_pirin написа:
Tony_CSKA написа:

Душа, май само ти не си разбрал, че по решение на БФС мачовете "Левски" - ЦСКА вече се играят само на "Васил Левски" (поне засега)... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 24 апр 2012 16:14

Captain Stottlemeyer написа:
Tony_CSKA написа:Защо? Чак от Подуене ли ще се вдигнеш да дойдеш до центъра? :roll:

Всъщност, момче, не те знам откъде си, но явно не познаваш София. ;) Подуяне е един от най-старите квартали на столицата (от 1895 г.) и е много близо до идеалния център. От друга страна, 70-80 % от привържениците на "червените" от София живеят в панелките на "Младост" и "Дружба", построени върху софийските поляни във втората половина на миналия век и намиращи се по-близо до Пазарджик, отколкото до центъра на града... :lol:

Подуене си е направо идеален център, ако питаш мен. Я ми кажи вашите люлински фенове и техните панелки ли са едни от най-старите в София? Знам много добре кой квартал къде е. Но... "Подуене", "близо до" и "идеален център" са компоненти, от които не може да се сглоби изречение носещо смисъл.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 апр 2012 17:46

Tony_CSKA написа:
Tony_CSKA написа:Защо? Чак от Подуене ли ще се вдигнеш да дойдеш до центъра? :roll:

Всъщност, момче, не те знам откъде си, но явно не познаваш София. ;) Подуяне е един от най-старите квартали на столицата (от 1895 г.) и е много близо до идеалния център. От друга страна, 70-80 % от привържениците на "червените" от София живеят в панелките на "Младост" и "Дружба", построени върху софийските поляни във втората половина на миналия век и намиращи се по-близо до Пазарджик, отколкото до центъра на града... :lol:

......Знам много добре кой квартал къде е. Но... "Подуене", "близо до" и "идеален център" са компоненти, от които не може да се сглоби изречение носещо смисъл.

Нищо не знаеш, Тони, ти дете на софийските поляни, което като погледне от прозореца си в къщи вижда мотела в Ихтиман. :lol: И вместо да се опитваш да остроумничиш,което явно не ти се удава, просто намери картата на София в интернет и я отвори..... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 апр 2012 20:14

Tony_CSKA написа:

Душа, май само ти не си разбрал, че по решение на БФС мачовете "Левски" - ЦСКА вече се играят само на "Васил Левски" (поне засега)... ;)[/quote]

Редник...някой беше пуснал тема за мача и в превюто беше дал като информация че мача ще е на Георги Аспарухов!За това съм питал!Надявам се не съм ти развалил деня с този въпрос!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 25 апр 2012 14:29

Tony_CSKA написа:

Не , мислех да мина майка ти ,ама имала клиенти тогава .... иначе съм от там , където такива розови като тебе ги е страх да излязат до магазина :!:
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 25 апр 2012 14:45

hazza, успокой се малко. Само леко ти бръкнах отзад. :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”