Tony_CSKA написа:hazza написа:Явно и това дерби ще ми излезе 50-60 кинта
Защо? Чак от Подуене ли ще се вдигнеш да дойдеш до центъра?
Мача няма ли да е в Подуене?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
obi4am_pirin написа:Tony_CSKA написа:hazza написа:Явно и това дерби ще ми излезе 50-60 кинта
Captain Stottlemeyer написа:Tony_CSKA написа:Защо? Чак от Подуене ли ще се вдигнеш да дойдеш до центъра?
Всъщност, момче, не те знам откъде си, но явно не познаваш София.Подуяне е един от най-старите квартали на столицата (от 1895 г.) и е много близо до идеалния център. От друга страна, 70-80 % от привържениците на "червените" от София живеят в панелките на "Младост" и "Дружба", построени върху софийските поляни във втората половина на миналия век и намиращи се по-близо до Пазарджик, отколкото до центъра на града...
Tony_CSKA написа:Captain Stottlemeyer написа:Tony_CSKA написа:Защо? Чак от Подуене ли ще се вдигнеш да дойдеш до центъра?
Всъщност, момче, не те знам откъде си, но явно не познаваш София.Подуяне е един от най-старите квартали на столицата (от 1895 г.) и е много близо до идеалния център. От друга страна, 70-80 % от привържениците на "червените" от София живеят в панелките на "Младост" и "Дружба", построени върху софийските поляни във втората половина на миналия век и намиращи се по-близо до Пазарджик, отколкото до центъра на града...
......Знам много добре кой квартал къде е. Но... "Подуене", "близо до" и "идеален център" са компоненти, от които не може да се сглоби изречение носещо смисъл.
Captain Stottlemeyer написа:Tony_CSKA написа:hazza написа:Явно и това дерби ще ми излезе 50-60 кинта
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта