ЕМИЛ написа:Да млъкват румънците . И аз искам Македония да се съедини с България ама няма .
Няма как да стане.Тия миндили предпочитат да станат албанци.До десет години ще граничим с шиптарите на югозапад.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Да млъкват румънците . И аз искам Македония да се съедини с България ама няма .
ARKANBG написа:А НИЕ СИ ИСКАМЕ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА,МАМАЛИГАРИ
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:ARKANBG написа:А НИЕ СИ ИСКАМЕ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА,МАМАЛИГАРИ
Ха-ха, цесекар, фен на отбор, създаден от комунистите, си иска Северна Добруджа.
Ами Северна Добруджа беше в територията на България, като спазено обещание на един немски лидер към тогавашното правителство. Но комунягите наричаха всички правителства до 44-та "нацистки". А те, милеещите за България, бяха готови да дадат на Сърбия Македония и Югозападна България.
Големи абсурди могат да се видят в този форум, най-вече откъм съчетания отбор - политически виждания.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
wolf написа:Румънско малцинство? Абе тея чуват ли се бе? Да връщат Северна Добруджа и да ходят на майната си

ehh написа:ARKANBG написа:А НИЕ СИ ИСКАМЕ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА,МАМАЛИГАРИ
Ха-ха, цесекар, фен на отбор, създаден от комунистите, си иска Северна Добруджа.
Ами Северна Добруджа беше в територията на България, като спазено обещание на един немски лидер към тогавашното правителство. Но комунягите наричаха всички правителства до 44-та "нацистки". А те, милеещите за България, бяха готови да дадат на Сърбия Македония и Югозападна България.
Големи абсурди могат да се видят в този форум, най-вече откъм съчетания отбор - политически виждания.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта