Румъния поиска част от морето ни и права за рум. малцинство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Румъния поиска част от морето ни и права за рум. малцинство

Мнениеот Бекъма » 21 мар 2012 19:55

ЕМИЛ написа:Да млъкват румънците . И аз искам Македония да се съедини с България ама няма .

Няма как да стане.Тия миндили предпочитат да станат албанци.До десет години ще граничим с шиптарите на югозапад.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 21 мар 2012 20:12

То и да не искат пак ще станат Албанци. И май и за нас ще е по-добре...поне те не отричат, че ние сме ги освободили по време на Балканската война. Макетата с промитите мозъци още снимат филми как сме фашисти и поробители.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 мар 2012 20:23

ARKANBG написа:А НИЕ СИ ИСКАМЕ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА,МАМАЛИГАРИ

Ха-ха, цесекар, фен на отбор, създаден от комунистите, си иска Северна Добруджа.
Ами Северна Добруджа беше в територията на България, като спазено обещание на един немски лидер към тогавашното правителство. Но комунягите наричаха всички правителства до 44-та "нацистки". А те, милеещите за България, бяха готови да дадат на Сърбия Македония и Югозападна България.
Големи абсурди могат да се видят в този форум, най-вече откъм съчетания отбор - политически виждания.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 мар 2012 22:52

ehh написа:

Ха-ха, цесекар, фен на отбор, създаден от комунистите, си иска Северна Добруджа.
Ами Северна Добруджа беше в територията на България, като спазено обещание на един немски лидер към тогавашното правителство. Но комунягите наричаха всички правителства до 44-та "нацистки". А те, милеещите за България, бяха готови да дадат на Сърбия Македония и Югозападна България.
Големи абсурди могат да се видят в този форум, най-вече откъм съчетания отбор - политически виждания.

Любопитно ми е това, че си фен на четирибуквието във вашите очи непременно значи, че си комунист по убеждения ли :lol: Аз по-малоумно твърдение не знам да има от това...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 22 мар 2012 00:05

За съчетанията говоря, за съчетанията. Чети.
А и на всякъде по света политически виждания и футбол са свързани. Не си глупав, знаеш го това.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 мар 2012 00:59

Както и да е, не съм съгласен с това, че навсякъде вижданията от политическа гледна точка се пренасят и във футбола. Това, че се слагат определения, касаещи масите, спрямо дадени индивиди и група от хора, не значи, че е правилно. Случая с феновете на ЦСКА е същият. Ако политиката се пренасяше във футбола, то баски и каталунци никога нямаше да играят в едно първенство с Реал и Атлетико. Да не говорим, че щяха да се избият помежду си самите те ;)

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 22 мар 2012 02:09

Просто циганетата видяха слабото ни правителство (което според мен е най-слабото от има -няма 20 години на сам) и решиха да се "възползват" ....не искам да ви казвам гласовете ви как се броят ( и дали въобще се броят) че ще се хванете за главите и няма да гласувате повече
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 мар 2012 02:50

Румънско малцинство? Абе тея чуват ли се бе? Да връщат Северна Добруджа и да ходят на майната си :lol:

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 22 мар 2012 08:34

wolf написа:Румънско малцинство? Абе тея чуват ли се бе? Да връщат Северна Добруджа и да ходят на майната си :lol:

Не е толкова лесно, пичага. -> В началото на месеца Румъния откри в морето си огромни залежи от природен газ в партньорство с американската компания "ExxonMobil" и австрийската "OMV". Находището е на 30 морски мили от морската граница с България. Четете ли въобще? Исках да се копат до земния газ и пак да ни прецакат. Тва е икономически въпрос, а не политически.Все се извърта темата. И аз искам С.Добружда, Гръцка Македония( да имаме излаз на Егейско море, т.е. до Солун) ама не става току така. ;)
Изображение

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 22 мар 2012 10:41

ehh написа:

Ти освен Историята не познаваш и Географията. Северна Добруджа никой, никога не я е връщал. Сталин е искал да ни я върне, но Борис III не искал обща граница с "големия брат" и изпреварва събитията с подписването на Крайовската спогодба, касаеща ЮЖНА ДОБРУДЖА. Тази спогодба е призната от всички Велики сили, ратифицирана е и от СССР. От там да се твърди, че "един немски" лидер бил върнал...ала-бала.
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

Върни се в “Свободна зона”