Дават шофьорска книжка само след завършен 10-ти клас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Дават шофьорска книжка само след завършен 10-ти клас

Мнениеот Бекъма » 19 мар 2012 19:21

marmi52 написа:8-)

И правилно ! Не може неграмотният или полуграмотният да управляват автомобили и да застрашават живота на хиляди около тях. Те не познават буквите, а камоли пътните знаци и Правилника за движение да са чели ...
За гласуването също трябва да се въведе образователен ценз. Бай Ма.гал "ша фърля бюлтината", за който му даде 20 лв. повече. Защото е неграмотен ! Защото е прост ! Защото не осъзнава, че продава своя живот и този на децата си за тези смешни пари. :evil:
И точно той ще определя и моя живот ... :o :shock: :evil:

Затова когато има избори,всички пред урните.А когато има мач всички на стадиона да си подкрепяме отбора интелигентно.Само така няма да ни отъждествяват със София-запад или Офанзива.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 19 мар 2012 19:29

По голяма глупост не съм чувал :lol: Я някой да даде статистика колко от катастрофите са извършени от НЕГРАМОТНИ шофьори :?:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 19 мар 2012 19:35

Шофьорска книжка трябва да се дава след 12-ти клас, а не след 10-ти ...
А не всеки ден да виждаме някакъв мангал в мерцедес последен модел, а да няма първи клас...

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 19 мар 2012 19:37

докато в тая държава се прави разлика между цигани и българи , бедни и богати , малоумни и "мн умни" ... нещата никога няма да се променят!... :idea:
понякога на циганите им е мн трудно да говорят правилно... а какво остава да пишат правилно ?...ако правилното писане или смятане ,ако по голямото познание по биология , история , химия , физика , география , и тн ... те правят по добър шофьор съм готов да се съглася с вас..но не е така... и това го знаете всички.... преживял съм 2 брутални катастрофи и двата случая външни фактори бяха причината те да се случат... веднъж заметресение и веднъж спукана гума... ако ще само шофьори с висше образования да ме возят.. никога немога да бъда сигурен ,че тоя кошмар няма да ми се случи за 3-ти път... така че..... наи важното според мене е да има мн строг контрол на изпитите .. както и да се плаща мн висока сума за явяване ..
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Thug Life
Контакти:

Мнениеот Thug Life » 19 мар 2012 20:11

Колата не я карат книжката и възрастта ;)
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/11/55/5d27f598c4191155.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 19 мар 2012 20:13

А някой да е видял циганин в учебна кола?

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 19 мар 2012 20:21

tani написа:А някой да е видял циганин в учебна кола?

Аз ! Късат ги по 3-4-5 пъти и накрая ги пускат :evil:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 19 мар 2012 20:33

Според мен има някаква логика в това решение, съдя и от това, което чух днес по Дарик радио като аргумент. Но мисля, че това няма да реши поооочти по никакъв начин проблемите по пътищата. Аргументът е, че по- грамотен човек може да взима по- правилни решения. Да, това е вярно, ама основната задача на днешното образование е да изкарва колкото се може повече овце, така че капут!!! Отново достигаме до омагьосания кръг на недоразуменията, наречен България.
И едно скромно послание: Колата не е самолет, не можете да прелетите над другите! :mrgreen:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 мар 2012 20:54

Безмилостна глоба за шофиране пиян-4,000 лева, например и условна присъда, а при рецидив-двойна глоба и затвор!
Разберете- в провинцията масово карат на 300 грама скоросмъртница-нищо му нямало, не бил пиян! С очите си съм го виждал десетки пъти! Това е абсолютна безотговорност, аз не го разбирам...
Това е по-важно в момента, а за образованието има логика-но не знам дали ще даде ефект...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Thug Life
Контакти:

Мнениеот Thug Life » 19 мар 2012 21:14

А и не виждам какво общо има училището с управляването на автомобил. И дете 6 клас може да научиш да шофира !
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/11/55/5d27f598c4191155.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”