HTC,Samsung,Sony Ericsson или Huawei.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: HTC,Samsung,Sony Ericsson или Huawei.
Несъмнено най-качествените телефони от изброените марки, се правят от Самсунг. Не случайно са лидер по продажби на смартфони в света, като надминаха даже и Епъл. ХТС са доста разпространени в България, тъй като имат добри модели на добри цени. Сонито малко изостават на пазара, но последните месеци се вижда съживяване от тяхна страна, ще видим до къде ще стигнат. Като цяло, която и марка от тези 3те да избереш, не мисля, че би съжелявал.
est. 1912
Да не се заричам ама никога не бих си купил пак HTC. Или поне евтино HTC. Глупаво е да хвалиш една пръчка щото си се наковал с нея и дай да прецакам и някой друг. В момента на пазара има две марки и това са епъл и самсунг. ейч ти си търпят загуби и свиване на пазарен дял, сони ериксон вече е само сони и не се знае на къде ще потегли, а ел джи и моторола просто съществуват. моторола най-вероятно ще стане дъщерна фирма на гугъл между другото.. за нокиа не ми се и говори. докато стъпят здраво с майкрософтските си телефони ще мине поне една година, а може и повече
с две думи ако не е айфон, самсунг е най-логичния избор. всичко останало е болезнен компромис с качеството
с две думи ако не е айфон, самсунг е най-логичния избор. всичко останало е болезнен компромис с качеството
благодаря на всички за помощта.
Вече свих марките до HTC i Samsung.
Mисля че скоро време ще имам нов телефон,пък каквото сабя покаже,все пак това е само един телефон.
Здраве на всички фенове на БГ-футбола,и айде от утре се почваме.
.
Mисля че скоро време ще имам нов телефон,пък каквото сабя покаже,все пак това е само един телефон.
Здраве на всички фенове на БГ-футбола,и айде от утре се почваме.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:благодаря на всички за помощта.
Здраве на всички фенове на БГ-футбола,и айде от утре се почваме.![]()
![]()
![]()
![]()
.
Най-добре хвани по един модел от HTC,Samsung и Sony,разгледай ги добре и прецени какво ще ти допадне.Мога да ти кажа,че Ериксона като цяло е по-бърз от HTC за Samsung не мога да ти кажа!