Нужда от малко помощ за конкурс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нужда от малко помощ за конкурс
А тази тема идва да покаже колко лековерен е българският народ и колко лесно е да му се обадиш по телефона и да му вземаш 2 хил. лв.
niko_ написа:А тази тема идва да покаже колко лековерен е българският народ и колко лесно е да му се обадиш по телефона и да му вземаш 2 хил. лв.
И аз това се зачудих. Как на 18 човека преди мен на ни един не му направи впечатление поне че на клипа хората не са българи. А и автора на темата мълчи по въпроса и не казва нищо по-подробно. Не че съм загубил нещо че съм щракнал на един линк, ама поне да беше обяснил каква е целта.
Мексиканче е, казва се Роко. Племенник ми е по линия на съпругата ми, която също е мексиканка естествено. Но да не навлизам в твърде много лични подробности. Конкурсът се казва "Vacaciones de Pelicula", което долу-горе означава Ваканция от филмите, а той е преоблечен като приказен герой от различни филми. Както ви споменах трябва да се съберат възможно най-много преглеждания на видеото.
Благодаря на всички, които отКликнаха.
П.С. Да, фен съм на Чивас Гуадалахара
Последна промяна от Chivas на 28 фев 2012 20:54, променено общо 1 път.
ЦСКА - На терена и в живота !!!
- Синьо сърце
- Контакти:
Ами кликнахме... 
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Chivas написа:Мексиканче е, казва се Роко. Племенник ми е по линия на съпругата ми, която също е мексиканка естествено. Но да не навлизам в твърде много лични подробности. Конкурсът се казва "Vacaciones de Pelicula", което долу-горе означава Ваканция от филмите, а той е преоблечен като приказен герой от различни филми. Както ви споменах трябва да се съберат възможно най-много преглеждания на видеото.
Жив и здрав. Искахме малко разяснение защото всичко беше много странно.
ПС: Ти сега в Мексико ли живееш? Как е живота там?
galin56 написа:Chivas написа:Мексиканче е, казва се Роко. Племенник ми е по линия на съпругата ми, която също е мексиканка естествено. Но да не навлизам в твърде много лични подробности. Конкурсът се казва "Vacaciones de Pelicula", което долу-горе означава Ваканция от филмите, а той е преоблечен като приказен герой от различни филми. Както ви споменах трябва да се съберат възможно най-много преглеждания на видеото.
Жив и здрав. Искахме малко разяснение защото всичко беше много странно.
ПС: Ти сега в Мексико ли живееш? Как е живота там?
До скоро живеех там, но ситуацията с престъпността излезе извън контрол и в момента не е точно за живеене, просто през цялото време си в стрес. Това е единственото лошо нещо на Мексико в момента (не, че това е малко де). Иначе е много красива страна, с невероятна кухня, природа, инфраструктура... Футболът им е на светлинни години пред нашия, пълни стадиони, красив, резултатен футбол. И все пак друго си е България
- metodito
- Контакти:
Бе цъкам 4ти път, все ми дава 918 преглеждания... 
metodito написа:Бе цъкам 4ти път, все ми дава 918 преглеждания...
Отнема време докато отброи кликванията. Не знам защо така, но след няколко часа чак ги показва.
Благодаря все пак за помощта